Už si ma nevšíma
Mám priateľa,S ktorým sme vyše 4 rokov,všetko bolo vporiadku,aj náš intímny život bol skvelý.Pred rokom som otehotnela a akoby sa v ňom niečo zlomilo,sex sme mali 4krat za celý čas od tehotenstva,A to dcéra oslávila nedávno rok,vôbec ma nechce,odmieta má,chcem sa k nemu pritulit, pomaznat sa,stále sa odstrkuje. A čo sa týka práce,nemá žiadnu,chodí len na fusky, nikdy nemal zamestnanie ktoré mu vydržalo viac,než 3 mesiace
Stále sa sťažoval,že jemu sa toto nepáči,hento.. Na rok oslávi 30tku. A ja som mu sprostá kúpila pred rokom na Vianoce ps4,veľmi ju chcel,chcela som spraviť radosť,ale bola to osudová chyba, príde Z fusky ani ja ani dcéra ho nezaujimame, kričí po mne,keď mu poviem aby sa troška snou pohral,postaral sa..A čo je najhoršie hresi po mne..nadáva mi do p***,do je***. Viete si to predstaviť..ideme po ulici V meste a niečo sa ho spýtam,na celú ulicu začne kričať,že som pi..A že ľutuje že sa dal somnou dokopy..ha som zúfalá..čo mám robiť? :(
Dakujem vám všetkým za rady, všetky ste sa zhodli, ja by som rada odišla, ale tým sa všetko nevyrieši, iba zhorší. Ja viem že sním strácam čas, že som hlúpa, ale musím riešiť otázky financií a toho ako sa bude správať on, poznám ho dosť dlho nato, aby som vedela ako zareaguje. Jeho matka, teda moja svokra, je taký človek, žeby to len tak nenechala, ona bude koreňom problémov ktoré mi narobí, ja mu nechcem odopierať dcéru, ale jediné čoho momentálne zaujíma je tá sprostá konzola ps4. Niekedy mám taký amok, že mám sto chutí ju vyhodiť cez zavreté okno, je mi jedno či stála 400, či 500€.. Ale potom, keď si predstavím ako zareáguje a ja tu budem..tá konzola je doležitejšia jak ja a jeho dcéra,..Ja sa ho aj troška bojím, nikdy som mu nedala facku, aj ked ruka by sa mi šmykla neraz, ale viem, že on by mi ju vrátil..a toho sa bojím, že všetko čo k nemu cítim, tým odfúkne vietor na míle ďaleko..áno @mysicka36 budem ho čakať z večerou, pretože ked odídem, nastanú veľké problémy, a ešte niesom taká silná nato, aby som im čelila s úsmevom..ja som taká citlivá, že ked začne hulákať a nadávať mi, rozplačem sa a nedokážem mu už nič povedať, a moje slzy pre neho nič neznamenajú... :/ Bojím sa, toho čo príde, s mojou mamou nemáme od malička dobrý vzťah, večné hádky a počúvať ju ako mi bude opakjovať dookola, že toto mi hovorila od začiatku, že to tak dopadne to veru nechcem :(
@nukushqa
robit problemy s malou? ten po vas ani nefrkne....
byt na krku rodicom...no akoze nie je to idealna situacia, ale radsej budes na krku idiotovi, co ta nema za nic?
mozno skus ozrejmit, ako ste na tom s bytom atd? to je jeho? alebo ste len v najme? nemas moznost ist do prace? mamina nie je doma, ze by povarovala? atd....
sa spamataj, prosim ta 😠
@nukushqa nie ty nechces odist ani nahodou...ty chces dufat, ze sa to zmeni. a ano si hlupa, ze s nim este ostavas, prepac....kedze sa k tebe sprava ako k rohozke a ponizuje ta ....dokonca mas aj podporyu od matky,mnohe nemaju ani tu....len si hladas dovody preco neodist. si pre neho nic a on sam ti vsemozne dava najavo, ze o tebe nema zaujem a dufa,ze to pochopis
Nie som za radikalne riesenia,ale v tvojom pripade ine nie je. dalsi krok bude, ze ta udrie...
@nukushqa Ja teda nechcem byt zla, ale ked dobrovolne zijes s clovekom, o ktorom bez problemov vyhlasis, ze mu je prednejsia konzola ako Ty a dcera, vies, ze by sa nestitil vratit Ti facku a krici/ponizuje Ta na verejnosti, tak Ti niet rady...Za to, s kym zijes a ako si dopadla si mozes sama... Odist od neho nechces, poradit si nenechas...ale ked Ti postazovanie sa na fore urobi dobre a aspon trochu sa Ti ulavi, budiz...
@hanka_april.sme V podnájme a idem na mesiac ja do práce,ja som aj robila počas školy V hoteli maserku,tak sa tam vraciam,zatiaľ len na zaskoky, ale možno neskôr na trvalo..@segga. Zvažujem že sa zbalim s dcérou A odideme aspoň na týždeň ku mame,..jemu nič nepoviem,nechám mu kľúče U susedky a potom mu len zavolám že sme odišli a kým sa nezmení tak sa nevratime a asi to aj urobím..
@mimi1237 Ano,moze to byt aj tak...lenze je to aj strach z pocitu,ze nedokaze bez neho byt,taky falosny pocit lasky a viera,ze sa on zmeni...laska je slepa a neda sa vymoct nasilym,snahou a vytrvalostou a tak isto sa jej neda tak lahko zbavit...potom prijde zlom a zena si uvedomi ze to nema zmysel, laska zmizne lebo vidi a pripusta ze unho laska nikdy nebola,nieje a nebude...najhorsie je odist ak vcase zaslepenia vznikli uz nejake zavazky - manzelstvo,majetok,dieta...ale da sa to,zakladatelka sa pyta co ma robit, myslim ze odpoved sama pozna uz dlho, len treba urobit ten krok,az ho urobi a pociti neskutocnu ulavu bude vediet ze urobila spravne..ak bude mat pocit strachu a viny a chut vratit sa je jasne ze ta slepa laska ju ma este v hrsti..tam nikto nic nezmoze
@nukushqa Pozri,dostala si sa do situacie,kedy musis skocit do priepasti..vies,ze pri pade narazis na skaly,poudieras sa ale budes musiet,,,rany budu boliet,ale zahoja sa,ostanu jazvy a poucenie,ze na taku skalu uz nemas liezt.ak ostanes balancovat nad priepastou, zle sa to skonci... Mame povedz co sa u vas deje,sama jej hned priamo do oci povedz co sa deje a skor sko stihne nieco povedat to povedz za nu,ze ano vies ze mala pravdu a ze si bola hlupa a ze ju dorazne prosis aby ti to nepripominala a nevytykala ze ti predsa ponukla pomoc a ty si sa ju rozhodla prijat ak to este plati. Je to len dalsia slala o ktoru sa pri pade udries. Mam moznost ist do prace,vyuzi ju. A uz sa k nemu nevracaj aj ked ti bude slubovat hory doly. Malu mu neodopieraj mohlo by to uskodit len tebe. Ale myslim si,ze ju nebude moc chciet,doteraz sa jej nevenoval,tak to tak bude aj nadalej,ako u tej mojej kamosky,to iste bude s alimentami,vecny boj.ale je to dan za spatnu lasku.tak uz to proste je. A tvoja svokra? Co urobi? Bude synacika huckat? Budes bojovat proti nim dvom ale rovnakymi zbranami,tak ziadny strach.nerozmyslaj nad tym co bude az skocis,proste skoc! Teraz je uz neskoro mysliet na dosledky. Drzim palce
@nukushqa Všetky sú tu hrdinky a jednoznačne ti kážu odísť. Nikdy by som si však nedovolila povedať, ze na tvojom mieste by som to a tamto. Tiež som bola hrdinka, keď som mala po boku chlapa, ktorý ma ľúbil, len raz mi povedla ze uz to nie je ono a veru uz som nebola taka hrdinka, ze chod si teda ked niechces byt somnou, uz mi nebolo vsetko jedno.
Chcem tym povedat ze baby ti tu lahko napisu odid ale nemaju tvoje topanky. Faktom vsak je ze by to bolo asi najlepsie rozhodnutie. No urobila by som to tak ze odidem na cas a chlapec nech si uvedomi ze ta nema ako istotu ale ze si silna zena a to mu trpiet nebudes. Najlepsie by bolo keby ukazes ze si nezavisla a sebavedoma (vybehni si niekam von, rob si vlastny program, pripadne odid k tej mame na cas - uvidis co sa stane) ver mi ze vtedy sa moze diat zazraky, samozrejme ak ti za to este stoji a pises ze asi ho este lubis.
@alinaa Ani ja nemam rada hrdinky,ktore pisu o situacii ktoru si neprezili.ja ano.a preto viem ake je to tazke. Radim jej odist,ale viem ze to nieje jednoduche.

@babydesire to mas pravdu,ze pre zenu vascinou nieje jednoduche len tak odist,vsetko zahodit,toboož ked uz je tam dieta,paradox je,ze ak zena nabere odvahu ,nakoniec zisti ze to mala spravit uz davno.Cim to je ? myslím ze na vine je len strach a obavy s buducnosti a predstava ze bez neho to nezvladne,hm?