V akom veku ste spolu začali bývať?
Ahojte, zaujima ma kolko ste mali rokov, ked ste zacali s partnerom byvat. My s priatelom studujeme v jednom meste na VS, teraz sme spolu rok a pol a od buduceho akad.roka by sme chceli skusit spolocny podnajom. To budem mat ja 20 a on 21, budeme spolu vyse dvoch rokov. S tym ze teda by sme spolu byvali len tu v mieste skoly, ked by sme boli doma tak by kazdy byval so svojou rodinou. Moje okolie ma od toho ale odhovara, ze som este mlada.. Ale mlada na co? My sme aj tak skoro stale spolu, prespavame u seba na intraku ked sa da, varime si spolu, vsetko spolocne riesime.. a pride nam prirodzene, ze chceme svoj vztah takto posunut. Ze chcem mat priatela stale pri sebe, ze sa nechceme nahanat na druhy koniec mesta ked chceme byt spolu, ze nechceme riesit spolubyvajucich. A co vy, ako to vnimate? 🙂
Nečítala som odpovede ale poviem ti nenechaj sa odhovoriť. Ak vy dvaja chcete bývajte spolu 🙂. Ja som z mojim drahým 3 a pol roka a začali sme spolu bývať asi pred dvoma mesiacmi a poviem ti lepšie sme urobiť nemohli. Veľa veci sa vyriešilo. Menej sa hádame a veľmi si pomáhame. A pýtala si sa na vek. Ja mám 20 a priateľ 23 🙂
aha teraz som si všimla tvoj posledný príspevok 😀
Od 20 😉
@bubbble keď ja som mala 20 a môj teraz už manžel 17 😅 vďaka bohu za tolerantných svokrovcov, keďže sme bývali 90km od seba a chceli sme byť spolu prijali ma do svojho domu. tiež sme počuli reči že sme mladí a nemôže nám to vyjsť a bla bla bla... teraz máme za sebou 10 rokov nádherného vzťahu a dve krásne detičky a stále sa ľúbime ako na začiatku 🙂 takže vek je fakt len číslo 😉
@bubbble Ja som mala 20 a muž 24, bol čerstvo rozvedený a už aj ocino 😀 , všetkých išlo poraziť, krútili hlavami atd.A to sme spolu začali žiť po troch mesiacoch stretávania sa, dobré, nie? Dnes sme spolu 11rokov, nevlastná dcérka má 14rokov, naša spoločná 10rokov.Obe sa ľúbia, my hádam tiež 😉 .Aj keď toto je extrém, určite sa nemáš čoho báť, okrem toho, partnera najlepšie spoznáš /či preveríš/ v bežnom dennom živote. Hneď zistíš, či je poriadkumilovný, či je prasiatko, a to prasiatko prevychovateľné alebo beznádejné 😀 😀 😀 .Zistíš aj, či si nepôjdete na nervy. Je rozdiel byť spolu pár hodín denne alebo 24hodín vkuse atd. Proste, určite smelo do toho!!!

@bubbble 🙂 teraz som si vsimla tvoj posledny koment.. :D takze som rada za teba, ze si si to skusila a mas do buducna ponaucenie ako ja.. :D vzdy treba najprv otestovat fungovanie v spolocnej domacnosti, aby sa ukazalo, ci ma vztah zmysel a buducnost.. :D