icon

V našom dome straší

1mamicka1
5. apr 2015

Začalo to pred dvomi rokmi keď moja dcéra mala do rána na čele červenou fixou napísané šťastné a veselé. A čo je bolo to napísané zrkadlovo. O pár dní sa udiali zase čudné veci. Ako búchanie a chodenie po schodoch. Odvtedy bol potom pokoj až do ďalších Vianoc. Od tejto zimy sa to opakuje v našom dome sa dejú čudné veci.Buchot, počuť kroky, dokonca pústanie vody, či zapínanie a vypínanie svetlá, a teraz do rána sme mali na okne z vnútra roku a z nej urobené akoby kruh,ovál vo forme vajca. Dom sme dali vysvetIt, ale nepomohlo to. Už mám strach. Nenamyslame si už tomu verí aj mm keď sa videl pustiť vodu a nákres na okne. Prosím stretli ste sa s tým? Ja viem pre niekoho niečo neskutocne ale ja už mám strach 😒

mimikas
7. apr 2015

@terezka1947 myslim ze skor mala na mysli ze ten clovek musi byt schopny vnimat a komunikovat v inych dimenziach, osobne ja nie som za ziadnu magiu. Mojej svokre pomohlo ked jej medium povedalo ako pomoct stratenej duse prejst na druhu stranu, ako ju od seba a priestoru odputat a aby sa nebali na tu druhu stranu ist. Toto bol napr. problem mojej svokry, dusa v jej dome sa bala prejst na druhu stranu, tak jej trebalo pomoct a ukazat ze sa nema coho bat. To dokaze len niekto kto ma ine vnimanie. Ci je to knaz alebo nie podla mna nema az tak velky vyznam. Ono su aj typy ludi co vidia ine veci, pritahuju ich a ani o tom nevedia. Napr, moj manzel vidi a citi veci co 95% ludi nie, on len nevie komunikovat ale vidi veci divne, dokaze vidiet anjelov, vycitit zle sily. Tvrdi mi ze ked sa nam v noci zapinali hracky ze nas syn ma maleho hraveho anjela a on sa s nim niekedy hra. Nas syn tiez vidi a roprava veci ze mi je niekedy az zle.

zibi
7. apr 2015

@mimikas juj tak hovori sa ze deti vidia duchov do isteho veku ..sila .. 😝

lalitagopi
7. apr 2015

@terezka1947 dakujem. ak sa modlím (alebo meditujem 🙂 aby som tej rodine pomohla s ich problémom, je v mojom ponímaní tiež "biela magia", pretože im tým posielam duchovnú silu (ktorá samozrejme nepochádza odomna, ale od Boha)... preto som písala, že sú to len pojmy...každý pod tým môže chápať dačo iné 🙂

terezka1947
7. apr 2015

@lalitagopi ok,beriem tento nazor 😉

ale su aj ine "formy"bielej magie a mozno tie som myslela ja
ono vlastne,kazdy si riesime taketo problemy podla toho,v co a comu verime

lalitagopi
7. apr 2015

no jo no, bolo mi treba zapájať sa do ducháriny :D

terezka1947
7. apr 2015

@lalitagopi aj mne 😀

teada
7. apr 2015

byvate v novom dome ci uz predtym tam niekto byval??..je mozne aj to, ak tam niekto predtym byval, ze tam trebars praktizoval nejaku magiu, ci okultizmus..je to vazna vec ..asi by som to riesila tiez tym exorcistom, ktory vybranymi modlitbami vie ako vyhnat zleho ..stretol sa aj s posadnutymi, vie, kedy ako co....

jajka257
7. apr 2015

@1mamicka1 neviem, ci tam bol pokoj u kolegu. Mne napriklad sa pomohlo odstahovat na opacny koniec republiky a bol pokoj. Dom som predala a uz v nom nikto nestrasi ....a ver bola sem tam hroza, hodiny, spadli alebo zastali, v noci som pocula buchanie na dvere a nikto tam nebol, ale zvuk ako keby sekerou rubal......a podobne.Hoci nasa mala velakrat rozpravala s dedom, ktory uz 20 rokov nezije, alebo hovorila o tete za skrinou....pomohla som si sama

simca06022011
7. apr 2015

@1mamicka1 ten napis je uz prehnany teda, to je uz aj viac ako z hororu.... nerobila si srandicky ta tvoja 13 rocna dcera??? voda sa vie pustit aj sama, zalezi od viacerych veci, staci ak je vykyv v tlaku vody napr... riesili sme to napr. na jesen, ked nam prudom tiekla voda celu noc.. ak sa vypina a zapina tak by som sa nad tym pozastavila...
Co sa tyka duchov, tak neporadim... skuste cistec, mne ked sa vkuse daco stavalo, nosila som ho aj v kabelke 🙂))) Hlavne som p ocula ze netreba chodit za roznymi vesticami a podobnymi jezibabkami, dokazu taketo veci na lludi este viac pritiahnut :(

1mamicka1
autor
7. apr 2015

@simca06022011 Ano ono sa to zda neuveritelne, s tou vodou mi aj mm hovoril, ze mozno podtlak .... no neviem , ale v tom obdobi ked mala na cele napis, ktory by si ona nikdy nevymyslela, tak som videla, ako som ju skusala a zrazu zo zosita zacali miznut pismenka a doteraz jej to spoluziacka neveri, ze z jej zosita len tak zmizli pismenka.. obrazky na okne..rano sa zobudim a okno je zarosene a urobene obrazy z tej rosy, ono su to vsetko take nevysvetlitelne javy.... Ale verim, ze to prejde nic ine si ani nepripustame a ten cistec uz som akurat vcera robila a dneska nim este dokoncim zvysok. A na poslednu chvilu si nechavam toho exhorcistu.

1mamicka1
autor
7. apr 2015

A dakujem vsetkym za radu vazim si to 🙂 Vsetkym prajem hlavne vsetko dobre a spokojny a nicim neruseny zivot 🙂

melisssssa
Autor odpoveď zmazal
dzio2
1. júl 2015

Presne ty ktory sa smeju budu obdareny zazitkom z dovodu uverenia . 🙂

svetlana261
1. júl 2015

@1mamicka1 ahoj som len zvedava ci uz je vsetko v dome ok , lebo ja mam tiez podobnu skusenost

domco333
25. jan 2016

Ak potrebujete pomoc tak mi napiste specializujem sa na paranormalne javy

domco333
25. jan 2016

Ak potrebujete pomoc tak mi napiste specializujem sa na paranormalne javy

@1mamicka1

vikoviko123
26. jan 2016

Nemaj strach všerko sa vyrieši uvidíš. Snaž sa držať čo najdalej od takýchto myšlienok

svetlanka7
26. jan 2016

@1mamicka1 ahoojky farar ti na toto nepomoze ak je tam nejaky duch alebo nieco co ten dom nechce opustit skus najst niekoho co sa venuje vyhananiu duchov, viem o com pises hladaj a najdes takych ludi je vela co ti mozu pomoct 🙂 kto nezazije nepochopi

unicornlady
27. jan 2016

Juj, tiež poznám niekoho, kto dokáže vnímať a vidieť zblúdilé duše atd... Mne stačilo počuť pár príbehov, čo aj niektorým ľuďom pomáhal zistiť, čo sa v tom dome deje. Niekedy lepšie žiť v sladkej nevedomosti.
Ale vraj na zrúcaninách bývajú tiež také zblúdilé duše. Vraj keby mi niečo strašilo v izbe, mám zapáliť bielu šalviu a zadymiť tým trochu v izbe.

Nie vždy to musí byť niečo zlé. Ale samozrejme, ak to robí neplechu v dome, treba to slušne "vyhnať".

simaha
27. jan 2016

Nám sa stalo tiež podobne ale nebrali sme to vážne .Bývali sme v podnájme ,Zapínalo sa nám svetlo samé ,hračky malému vyhrávali aj ked sa s nimi nehral. Dokonca som ich aj vypla a kým som prešla do druhej izby zase hrali. Malý mi vôbec nechcel spávať v deckej izbe lebo sa tam v noci bal ale neviem prečo. A tiež sa mi stalo že som počula otvárať balkonové dvere aj som pocítila závan vzduchu a ked som manžela poslala aby ich zavrel boli zavreté. Ja som mala celu dobu čo sme tam bývali problém so spánkom .Teraz bývame inde a mame pokoj.

lubiss
27. jan 2016

@1mamicka1 takze ak som spravne pochopila v dome sa bojite vsetci....kazdy uz mal nejaky zazitok hej? mate nejake zviera povedzme macku psa? jati poviem takto ja som sa priserne bala v nasom byte nic extra sa tam nedialo ale sem tam cosi buchlo same, nieco spadlo same alebo tak raz si pametam ze som lezala a same sa mi na deckej otvorili dvere hned som isla za rodicmi co otvaraju a oni nic kukali telku nech nevymyslam a idem spat...proste odjakziva som z nasho bytu mala tak strasne zly pocit ...raz ked som mala asi 17 nasi isli prec a ja som bola sama doma tak som sa zrazu zacala vecer tak priserne bat az som priatelovi s placom volala nech pride ku nam...ale musim povedat ze odkedy mame kocura nieco sa prelomilo nic u nas nebuchoce ono to znie smiene mozno ale hovori sa ze macky odradzaju alebo take nieco...proste je klud ja sa citim doma ok aj ked som sama mam proste dobry pocit ze tam je ta macka so mnou....a to som sa nedavno dozvedela ze si suseda volala knaza domov takze asi tam cosi nebolo v poriadku tiez poculi rozne kroky po chodbe a kdeco dcera ich sa budila s placom ze pocuje buchoty...

marica61
30. jan 2016

@1mamicka1 Chcela by som poprosiť 1mamicka1, aby sa ozvala, či už sa to zlepšilo, ako prebehli Vianoce, či sa znovu niečo neudialo.

My tiež zažívame takéto strašenie občas, ale len na chalupe na dedine, kam chodíme od jari do jesene. Ináč bývame v meste v bytovke. Minulé leto to bolo 3x - raz sme vyšli neskoro večer pofajčiť za dom, keď sme odrazu počuli z neďalekej kôlne klopanie. Trvalo to dosť dlho, báli sme sa pátrať po príčine. Keďže dvere boli zamknuté, na druhý deň ráno sme ich otvorili a nič podozrivé sme nevideli.
Druhý raz mi ráno syn povedal, že počul v noci, ako niekto otvára dvere do izby, kde sme spali. Kľučka na dverách dosť škrípe.
Tretí raz som išla neskoro spať, okolo 1.30, nemohla som zaspať, v izbe bolo ticho ako v hrobe a v tom som počula na povale kroky. Normálne tam niekto chodil a pritom prístup na povalu bol zvonka aj zvnútra uzamknutý.

Vo všetkých týchto 3 prípadoch sme mysleli, že je to náš kamarát, ktorý asi pre 2 rokmi zomrel a jeho žena, naša kamarátka zo susedstva, mala trápenie so svojimi dospelými deťmi , že nás prišiel žiadať o pomoc pre ňu. Ale aj v chalupe, aj v blízkom okolí zomrelo viac ľudí, jeden dokonca spáchal samovraždu, takže to mohol byť hocikto.

Dávnejšie sa stalo, že nadránom, už svitalo, som počula ako vedľa v izbe niekto chodí, šramot, ako keď sa niekto niekam chystá. Myslela som, že to manžel sa chystá do lesa na huby, tak som sa ani
nevzrušovala . V izbe som spala len ja s deťmi, manžel spal vedľa v tej izbe. Aké bolo moje prekvapenie, keď som ráno vstala a môj muž si pekne spal a o ničom nevedel, nikde sa nechystal.

Ja osobne verím

nikoll40
17. okt 2016

@1mamicka1 zaujimalo bi ma ako tento pripad dopadol

rusalkablack
17. okt 2016

mne sa stal taky zazitok - ako firma sme mali prenajaty maly rodinny domcek, a par krat sa mi stalo, ked tam ostalo ticho a vsetci odisli prec - akoby ma nieco z povale pozorovalo, taky chlad a neprijemny pocit, ako ked sa vam niekto uprene pozera na chrbat. Stalo sa to viackrat, potom som tam uz sama ani neostavala. Az ked sme sa odtial stahovali prec, dozvedeli sme sa, ze povodny majitel domu sa obesil na povale... A bolo to chvilu pred nasim nastahovanim.Fuj, doteraz si pamatam ten hnusny pocit, ktory som si nevedela nijako roumne vysvetlit..

nikoll40
17. okt 2016

ako bi ti mráz prešiel telom?

nikoll40
17. okt 2016

@rusalkablack poznam ten pocit a strach sa obzret za seba ked to človek citi a vnima pritomnost paranomalnej aktiviti

rusalkablack
18. okt 2016

a ešte som si spomenula, kamoška s mužom kúpili pekný domček so 4 izbami, s veľkým pozemkom za neuveriteľnú cenu, na dobrom mieste. Predtým tam bola krčma. Mali 2 psov, ktorí večer otáčali hlavy k povale a strašne zavýjali, v noci počuli z tej povaly zvuky a kroky, najskor to pripisovali mačkám, kunám...Po čase sa tiež dozvedeli, že sa na povale niekto obesil, z domácich ho preto nikto nechcel kúpiť. Volali farára na vysvatenie, nepomohlo...Obrátili sa aj na exorcistov, zvuky síce stíchli, ale v tom dome bol taký dusivý pocit, bola som tam, veľké izby, ale pocit ako v klietke.. Aj sa ten jej manžel odtiaľ odsťahoval, rozviedli sa, a kamoška ten dom nakoniec predala.

kikuskaa11
24. okt 2016

určite vyhladat kňaza moja dcéra keď bola malá videla každú noc biele postavy na chodbe jasné že som jej neverila takto to trvalo asi 2 roky každú noc plakala no tak som zavolala kňaza vysvetil nám byt a od vtedy už nikoho nevidela

zanta3
24. okt 2016

@kikuskaa11 inak je to pravda, ked je nieco taketo tak treba vzdy volat knaza. Neverila by som tomu tiez keby som to nezazila na vlastne oci. Ale mal to moj drahy, takze potom sme boli tiez donuteny dal posvatit byt a odvtedy nastastie mame pokoj od takychto veci

raf444
16. okt 2017

@1mamicka1 ak to neprestalo kontaktuj ma email
br.rafa3el@gmail.com:slight_smile: