icon

V paneláku máme ženu poskytujúcu sexuálne služby. Omylom klopú na dvere nám

zoe1977
5. jan 2015

Ahojte viem, ze nazov temy znie bizardne. Ale zacina to byt naozaj problem a ja vaham ako to riesit. Pred nedavnom sa do nasho panelaku pristahovala mlada baba, moze mat tak do 30 rokov. Byva na rovnakom poschodi ako my, len v druhom schodisku. Ale od zaciatku. Pred par mesiacmi zaklopal na nase dvere chlapik, mierne podgurazeny, asi 40 rocny s flasou v ruke, ze hlada Lenku. Tak sme mu povedali, ze tu ziadna Lenka nebyva, ved neva, asi ide na party a pomylil si dvere. Asi o mesiac neskor vo vecernych hodinach tu klopal mladik, asi 35 rocny dobre vyzerajuci, tiez hladal Lenku. Povedala som to muzovi. Vraj aj pred tyzdnom tu klopal patdesiatnik, ze hlada Lenku. A az potom nam to doplo... Okrem toho sme nasli raz pred dverami sytoruzove topanky na asi 20 cm podpatkoch... asi boli pre Lenku.... Aj ked nam to uz doslo, cim sa asi zivi Lenka, este stale nam to bolo mierne smiesne. Az kym raz o polnoci neklopal na dvere asi 30 rocny mladik, nieco mlel, potom trieskal na dvere a zvonil, az sa zobudili deti. Najprv sme nereagovali, potom muz na neho zvnutra zareval nech vypadne, ze tu Lenka nebyva. Ja som bola uplne vytrasena, ze nam roztrieska dvere, a zakricala som mu nech ide do druheho schodiska, ze tam Lenku najde. Potom odisiel, ale ked som pozrela dole z okna, stal tam a pozeral hore, ocividne si myslel, ze Lenka nechce otvorit, nastastie sa uz nevratil hore.
To bolo pred mesiacom a prave pred chvilou niekto buchal na dvere znova. Muz a deti uz spia, nastastie buchal len raz, ale som z toho znacne nervozna.
Rozmyslala som, ze vyvesim na vchod sipku smerom kde byva Lenka, s nazvom 'Bordel Lenka tymto smerom', aby som upozornila susedov, ze v panelaku sa nieco deje. Muz rozmysla, ze pojde za Lenkou, ktoru som mimochodom len raz zazrela pri brane, a poriadne jej vynada nech svojim klientom presne povie kam maju ist.... alebo na nu naziapat nech nam v panelaku nerobi bordel? Da sa s tym nieco urobit? Je to protipravne, ze ma v slusnom dome bordel? Rozmyslala som, ze pojdem na policiu a poradim sa s nimi? Ci vykaslu sa na mna? Este som sa chcela opytat susedov, ci nieco netusia, ale zatial sa domom nesiri ziadna klebeta o bordeli a trocha sa bojim, ze ked sa to Linda dozvie, ze my sme ju bonzli... co ak ma pasaka alebo take nieco a pride si to s nami vybavit? Fakt netusim ci to robi na vlastnu past len... to by bola dost silna trufalost si pustat do bytu taketo nezname individua, ci? Co by ste robili vy? Fakt sa trocha obavam, hockedy vecer idem poliat na schodisko kvety, ale posledne mesiace sa bojim otvorit ak je uz tma aj dvere... Vdaka za nazory vopred.

zoe1977
autor
6. jan 2015

@sisaha 😉

petulda333
6. jan 2015

@zoe1977 no na druhej strane kqzdy si vo svojom byte moze robit co chce!!!!preco sa musi ona odstahovat?mozes aj ty,lebo ocividne to vadi len tebe!!!neviem ako sa rozhodnes ale ver ze najlepsie pre teba bude ist za nou,lebo ak pojdes poza jej chrbat ona sa dozvie kto to bol a ak ma pasaka tak aj ked sa odstahuje moze ti zivot zneprijemnit!!!

operaphantom
6. jan 2015

Hlavne k nej neposli vecer muza, aby sa jej isiel stazovat. Mozno by ostala zaskocena a sa mu ospravedlnila svojim sposobom a on by sa tam trochu zdrzal 😀

zoe1977
autor
6. jan 2015

@petulda333 ja sa celkom urcite nestahujem 😉

zoe1977
autor
6. jan 2015

@operaphantom zavidis? 😀

petulda333
6. jan 2015

@zoe1977 a preco by mala ona?aj my mame v panelaku jedneho pana ktory si rad vypije a potom na chodbe vrieska na svoju partnerku lebo ho ona nechce pustit dnu a co mame robit?donutit ho aby sa odstahovali?pride mi hlupe ako sa spravas!!!ze ju chces donutit odist!to kazdeho kto sa ti nebude pacit ci robit nieco zle donutis odist?drzim palce

operaphantom
6. jan 2015

@zoe1977 Ved to, ved to 😀

zoe1977
autor
6. jan 2015

@petulda333 ok my dve sa nedohodneme, neva

zoe1977
autor
6. jan 2015

@operaphantom aj svagor mu vravel, ze super ako to ma blizko.. 😀 no prosim... 🙂 debkovia

edita56
Autor odpoveď zmazal
oldman50plus
6. jan 2015

Mohol by som vedieť ceny a kam sa obrátiť? Najlepšie aj s fotkou dotyčnej, mobilom stačí. Prípadne aktuálne akcie.

operaphantom
6. jan 2015

@zoe1977 To je prakticke, taka sluzba v dome. Nemusi daleko chodit. A este mozno dostane susedsku zlavu 😀

petulda333
6. jan 2015

@zoe1977 nie nedohodneme ale dohodni sa s nou somnou nemusis....
@edita56 uplne suhlasim cele divne....nech sa bavi 🙂

zoe1977
autor
6. jan 2015

@oldman50plus keby to bolo take jednoduche, tak si ju vygooglim, len pre info, co je to zac tato Lenka. Takze nepomozem... a hlavne neklop na cudzie dvere, dik 😝 😎

zoe1977
autor
6. jan 2015

Dakujem aj vsetkym, ktori mi poslali IP s konstruktivnymi napadmi

operaphantom
6. jan 2015

No dobre, dost bolo srandy. Rozhodne to treba riesit priamo s tou osobou, tou Lenkou, Lindou alebo ake umelecke meno ta konkubina pouziva. Normalne slusne za nou prist, ze pocujte stala sa takato a takato vec a myslime si, ze to ma nieco spolocne s vami. Pokial bude rozumna, uvedomi sa a bude tomu predchadzat. Pokial bude tapa, tak potom to riesit na domovej schodzi atd. Treba to riesit priamo, nie sa anonymne stazovat na fore a v style, nechcem aby o mne vedela. Dnesni ludia sa strasne boja priamej konfrontacie, len neviem coho sa stale boja a najradsej by len posielali nejake anonymne maily a staznosti. Ved mas muza, hadam je nejaky chlap, tak co sa bojis. 😀 Nikto ti nemoze dojst rozmlatit dvere, to by si na neho zavolala policajtov a on by hned bol obvineny za poskodzovanie cudzieho majetku.

zoe1977
autor
6. jan 2015

@edita56 neviem ci to robi za financnu uhradu, a aj keby, co predpokladam... tak jej to nedokazem. A preco na nase dvere, uz som spominala, ze mame dve schodiska vo vchode, len zrkadlovo obratene.

nika83k
6. jan 2015

Necitala som komplet diskusiu,ale .....Raz sme take cosi zazili.Oproti v panelaku si vzali do najmu byt a zili tam polahsie zienky,kym sa to rozsirilo,ze tam profituju zarobok,trvalo to cca pol roka.Potom sa majitelia a slusny najomniciv bytovke spojili ,spisali peticiu proti takemuto nemravnemu vycinaniu odovzdali majitelovi a bordel damy sa museli okamzite vystahovat,!!!! Majitelia bytu netusili koho tam maju,kym sa to k nim nedostalo ....

zoe1977
autor
6. jan 2015

dik za radu.. ja nemam vo vseobecnosti problem s priamou konfrontaciou, no ale aj tak trocha bojim 😅 , co ja viem, keby som vedela, ze nema 'ochrancu alias pasaka' tak idem za nou... muz obcas aj pracuje, ze ano... takze nie je tu s nami stale a ja mam male deti... ale aj tak Ti dakujem, ze si to tu odlahcil.

zoe1977
autor
6. jan 2015

@operaphantom prispevok 'above' bol pre Teba 🙂

zoe1977
autor
6. jan 2015

@nika83k keby tu bola v podnajme, tak ver, ze uz tu nie je, to by som nemala zabrany urobit v dome totalny rozruch... ale to ma sokuje, ze ona si ten byt od susedov kupila.. a robi taketo kiksy, jej sibe, alebo co? Keby byvala na Luniku alebo v Pentagone, tak je to jedno... nechapem ze ju nenapadlo, ze toto jej neprejde, ze si to isto niekto vsimne... alebo jej je uplne jedno, nechapem... asi to bude tak.

romanovic
6. jan 2015

K nam sa tiez minuly rok nastahovala slecna poskytujuca taketo sluzby a bolo mi divne, ze zrazu rano o 4,30 ked idem behat, stale niekoho stretavam vo vytahu 😀 , ale potom mi to doslo.
No nastastie to nejaky sused/ka vyriesili dost sikovne: cely vchod vratane brany oblepili oznamami v tom duchu, ze "oznamujeme bordelu na 4. poschodi, ze si budeme fotit vsetkych zakaznikov" a bordel bol behom tyzdna prec... 😀 😀

operaphantom
6. jan 2015

@zoe1977 Jedine co ti ten akoze pasak moze spravit, ze ti moze maximalne vulgarne vynadat. Ale nesmie sa ta ani dotknut, uz by to bolo napadnutie a mal by natahovacky. Nesmie sa ti ani vyhrazat, uz by to bolo brane ako precin nebezpecneho vyhrazania. Keby dokonca vtrhol neopravnene do tvojho bytu, je to porusenie domovej slobody a ty sa mas dokonca vtedy pravo legalne branit so zbranou.

zoe1977
autor
6. jan 2015

@romanovic no teda 🙂 vies co, asi fakt skocim za jej bezprostrednymi susedmi, ved ked sa k nam zatulalo len zopar klientov, tak ony rovno oproti prepanajana musia vidiet zvysenu frekvenciu navstev... odtial zacnem

zoe1977
autor
6. jan 2015

@operaphantom ok, vytiahnem tu gulovnicu spod postele 😉 😝 😝 😝 Ale nie, akoze fajn, ze to uz vsetko moze byt legalny precin ak ma napadne a tak... ale prave preto sa bojim ist priamo, lebo toto riskovat nechcem. Viem ze ako muz a chlap sa Ti to zda nelogicke, sorka

zoe1977
autor
6. jan 2015

ok, idem ulozit deti... este raz vdaka, za vsetky konstruktivne nazory a poznamky, idem si to utriedit a rozhodnem sa co budem robit. Pripadne sa ozvem ako to dopadlo a ci si ini susedia nieco vsimli.

petulda333
6. jan 2015

@zoe1977 pochop ze ak za nou pojdes slusne tak ti nic nehrozi!skor by si sa mala bat ked budes poza jej chrbat vymyslat ako ju odtial vystvat!lebo ona zisti kto zato moze!a v prvom rade zisti ako to s navstevami je!aby si ju neobvinila bezdovodne!lebo to ze u vas boli cca 4chlapi v priebehu niekolkych tyzdnov este nic.neznamena!!!aby si ty nakoniec neostala ta najhorsia....

zoe1977
autor
6. jan 2015

@petulda333 vies ze som sa nachvilu zamyslela? Lebo clovek nikdy nevie, ako sa veci vyvinu..musim to fakt premysliet ci sa to nemoze obratit voci mne... ktorukolvek cestu si vyberiem. vdaka

simca06022011
6. jan 2015

@zoe1977 a co takto slusne ist za nou... to ze za nou chodia chlapi neznamena ze je slapka a aj keby... to by som vobe neriesila :P Je to jej vec.. ale treba riesit to aby vam nevytrieskavali na dvere kadejaki chlapi... a to cez nu.

digysa
6. jan 2015

@operaphantom Presne. Napr. tu su take veci zakazane, tu by uz bola z panelaku (bytu, cinziaku) vyhodena pod podmienkou, ze svoj biznis bude vykonavat niekde inde....

@zoe1977 Moj muz by uz daaaaaaaaaaavno prisiel za slecnou a daaaaaaavno by dostala doporuceny list od nas (aby sme mali o tom dokaz, ze co sa deje a ze sme ju upozornili).

A riesit to otvorene s celym panelakom.

My sme mali muslima suseda, ktory tak hlasno telefonoval kazdy den o 4 rano, ze sme nemohli spat...pustal si arabske pesnicky a ked zacal spievat, tak bolo hotovo. Napisali sme mu par korespondencii (ziadne vulgarizmy, iba ze sa chceme vyspat do roboty, aby s tym prestal) a dokonca sme zavolali aj policajta do nasej spalne, aby to pocul.....On bol vyhukany, ked ho pocul telefonovat. Povedal, ze ked tak hlasno rozprava, tak mu nic nemoze urobit, musel by pocut radio. Takze nakoniec sme sa prestahovali, ale s tym, ze nam dali jeden mesiac zadarmo a nemuseli sme platit ziadne penale za porusenie zmluvy. Mali sme tam byt totiz 2 roky a po roku sme to vzdali.

Takze treba zacat riesit veci a byt aktivny (nie drzo, ale asertivne) a neschovavat sa za dverami a trpiet.