icon

V živote sa mi nedarí

bekusinka
26. sep 2013

Otehotnela som s tym nespravnym chlapom-chlapcom.ma sice 30 ale etse stale je to mamickyn maznacik a ja som furt ta najhorsia. ☹ 😠
Musela byt svadba pretoze to povedali iny...Zijeme v Bratislave prisli sme tu aby sme mali aspon o trocha lepsi zivot. manzel je pokojny tak ako je ze zijeme z vyplaty do yvplaty clovek si nemoze nic kupit,nic extra utratit za potraviny.naprosto NIC!a uz ked aj tak kuka do neba co kedy mu spadne.chceôa som ist do prace,ale manzel nechce prave naopak on chce dalsie dieta. Neustale hadky pravekvoli tomu ze sa mu ,,nechce´´ byt sikovnejsim.zijeme v prenajatom byte vsetko mame od niekoho bud od svokrovcov alebo od svagrink,ako dobre rodina si ma pomahat.Nedari sa v zivote a ani v manzelstve.ako si mam s tym poradit? Najnovsie ma manzel aj psichycky tyra aby mi z neho preplo coš nechapem prečo.nemam ani silu ano nadej.chcela som od neho odist,nemozem pretoze svokrovci svojim prstupom ma nutia byt s nim.moje dieta je stastne asi 5 minut ked ho vidi kedze sa jej nevenuje tak ho velmi nemusi.co si poradit s takym zivotom.Mamicky ak tot citate a mate nekae veci alebo hracky mam 18 mesacne krasne uzstane dieta a som nenarocna mamina co sa vsetkeho tyka.Ak mozte poslite neake veci,hracky.Budem rada a vdacna za kazdu jednu drobnost. ☹ kedze ja neviem zabzpecit svojmu dietatu a sebe neake potrebne veci.Mozno niesom na to az tak zle ako niektore rodiny ovela horsie.ale opak je pravdou...

Strana
z2
nivi
26. sep 2013

ja by som s takym chlapom nebola nieto este dalsie dieta. prosim ta pozbieraj sa a odid. si mlada a zivot mas pred sebou. rada by som pomohla ale vsetky vecicky po malej su uz posunute dalej :(

katecameron
26. sep 2013

chod do prace v ziadnom prípade NIE dalsie dieta preboha to by bola ale kravina 😠

stanulienkat
26. sep 2013

Kolko si s nim chodila? Ved takym sa nestal zo dna na den. Na randenie nestaci rok, ani dva, aby som si s niekym zalozila rodinu. OK, stava sa. Dieta ti podrastie, pojdes do prace a bude lepsie, uvidis. Drzim palce. Len pozor na druhe dieta-to ti manzelstvo nezaplata.

katecameron
26. sep 2013

a nezabudni v zivote si raz hore a raz dolu niekedy je to tazke aj ja mam doma 3deti som nezamestnana nepoberam ziadne davky jednoducho si si spievam NEJE NEPIJE zo vzuchu zije .pritom manzel ani bohvieako nezarobí tiez zijeme len tak pobiede ale nevzdavam sa jedine moje prianie je aby sme boli zdraví a potom bude vsetko. Vsetko je tak ako ma byt

erique12
26. sep 2013

tak to mi je luto, ze ta psychicky tyra.a ako sa to prejavuje, ak mozes povedat? aku pracu robi tvoj manzel?

natalienka12
26. sep 2013

A tvoj manžel nepracuje? Nemáte žiadne peniaze, keď tu žobreš o hračky a oblečenie. Takých mamičiek, čo ich rodina žije od výplaty k výplate je tu veľa. Nikto nemá peniaze nazvyš. Ja rada pomôžem, ale adresne. Nikto ťa tu nepozná, prečo by práve tebe mal niekto niečo dať zadarmo? A potom o pár dní to nájdeme pofotené v baáriku na predaj, všakže? Ak chceš pomôcť, tak napíš o sebe niečo viac a hlavne prečo práve tebe by sa malo pomôcť? Manžel ťa psychicky týra, ale hlavne že máš jeho vysmiatu fotku v albume. Asi by sa potešil, keby si prečítal, čo tu o ňom píšeš.

lukaskam
26. sep 2013

Súhlasím s dievčatami určite nie ďalšie dieťa konečne urob niečo čo chceš ty nie čo povedia iný si dospelá si matka tak sa tak správaj si zodpovedná za to úžasné dieťa tak niečo preň urob začať môžeš napríklad tím že si nájdeš nejakú brigádu napríklad na pár hodín. V práci prídeš na iné myšlienky nezarobíš nejak extra ale na nejakú tú drobnosť určite. Hlavu hore naozaj sú rodiny čo sú na tom horšie ono keď človek niečo chce musí niečo pre to urobiť!

mimka11111
26. sep 2013

@bekusinka si dospelý človek? si!...si svojprávna? si!....môžeš povedať "nie"? môžeš!....tak neviem,kde je problém 😉 ...nikto ti nemá právo kecať do tvojho vlstného života, okrem jednej jedinej osoby a tou si ty!....väčšina ludí dnes žije z výplaty do výplaty a musí prevracať každý cent, žial a taktiež riešiť kopec iných osobných problémov ☹ , viem, že je to ťažké, ale snaž sa v prvom rade začať si vážiť samú seba 😉

maribell
26. sep 2013

ja by som ti druhe babo neradila pretoze je dost mozne ze skoncis sama a nije s jednym dietatom ale dvoma a to bude horsie... kasli na neho ...najdi si poriadneho chlapa co si ta bude vazit ...na svokrovcov zabudni nemozu ta nutit do vztahu v ktorom byt nechces...my s manzelom tak isto nemame vela penazi ale peniaze niesu vsetko ... teraz setrime na kuchynu cize tiez sme sa museli uskromnit ...ale ked sa lubite ako rodina nieje to problem ... ked si myslim ze to ma vyzanm porozpravaj sa snim ..vyhladajte pomoc alebo kasli na to
@stanulienkat ...nikde nieje dane kolko maju dvaja ludia spolu chodit aby si zalozili rodinu ..poznam par ktori boli spolu 8 rokov ..zobrali sa a po roku sa rozviedli..a to by si uz bola povedala ze sa poznaju ...

cerez
26. sep 2013

Jasne si popísala čo ti vadí, s čím si nespokojná, kde je problém. Ja osobne by som do takýchto podmienok ďalšie dieťa nechcela. A čo sa týka tvojho manžela. Prišiel do Bratislavy kvôli lepšiemu životu. Ale aj keby žil v cudzine, aj tak mu nič zadarmo nespadne z nebies. Každý sa musí pričiniť o to, aby sa mal lepšie. Takže sťahovaním sa ešte nič nezmenilo, zmena musí prísť ďalším chcením a vôľou a lepším pracovným uplatnením. Ak to manžel nechce urobiť, si tu ty. Choď do práce ak sa ti dá, poprípade ak máš možnosť lepšej finančnej práce, vymeňte sa. On pôjde na rodičák, ty do práce.

stanulienkat
26. sep 2013

@maribell Ja viem, ze to nie je zaruka, ale aspon poznas toho cloveka, vies ako sa sprava ,ako reaguje na zivotne situacie, co mozem od neho cakat, ci sa vie postarat o rodinu. Rozviest sa moze aj najstastnejsi par. Ale je dolezite aj to, co je medzi tym. Ked viem, ze clovek je hovado, tak nic ine od neho nemozem cakat.

mata128
26. sep 2013

Baby,ja niekedy nechapem...MANZEL MA PSYCHICKY TYRA A CHCE DALSIE DIETA...no dalsie dieta by mohol mat,ale nie so mnou.Ja neviem,ale ked uz hodim takuto temu do fora,asi je to vazne a mam to dobre premyslene,co naozaj chcem No ja by som mu do postele nevliezla...chcela som odist,ale svokrovci...no moji svokrovci byvaju 2domy od nas,ale ked budem chciet odist,mozu mi aj klucky drzat,aj tak pojdem...mozu mi vyskicit na chrbat.Ako nevravim,ze ich zahadzujem za chrrbat,ale su v zivote rozhodnutia,ktore snad musis spravit sama,nie???To keby ta muz posielal nedaj Boh kradnut a aj svokrovci by to tak chceli,ty by si isla???a ze ta nepusti do prace???moj zlaty,dones ty navysew tych 500€ (napr.) a ja mozem kludne sediet doma...skor mi to pripada,ze ta chce izolovat

erique12
26. sep 2013

je este mlada, este toho asi v zivote vela neskusila. v bratislave je urcite vela moznosti, len treba byt aj tomu otvoreny, nie sa lutovat, ze mne sa v zivote nedari. ja si myslim, ze kazdy si je strojcom svojho stastia.
cakat na pecene holuby a na toho druheho, ze im ich upece este nikoho neurobi stastneho.
mas uzasne dieta, tak pren sprav laskavost: zober zivot do vlastnych ruk! 🙂

yana.
26. sep 2013

no niesi na tom az tak zle. My zijeme tiez od vyplaty do vyplaty, ale nam sa k tomu kazdy mesiac este prehlbuje dlh v banke, lebo nam jedna vyplata nestaci. Mame 3 deti, ja som nezamestnana a tak skoro si ani robotu nenajdem, nakolko mam len strednu skolu. Na tvojom mieste prezijem este pol roka, potom dam malu do skolky a idem do roboty. A samozrejme este predtym sa zbalim...

linda20111
26. sep 2013

@natalienka12 ona napisala o sebe viac info, ma aj fotky seba, manzela a dietatka v albume takze nieje tu anonymne ako zvyknu tie podvodnicky o ktorych si pisala.
@bekusinka tiez sa pripajam k nazoru ze druhe dieta v takej situacii urcite nie!!! ja som tiez z vychodu, viem a dobre chapem preco ste tam odisli za pracou, no nieje to take lahke pretoze v BA v podnajme je este horsie ako by ste zobrali hypoteku a kupili dom v nejakej dedine pri michalovciach alebo vranove. bud silna, dobre si rozmysli co budes robit dalej, pozeraj hlavne na to aby bolo dieta v pohode, ked sa necitis na bratislavu tak prid naspat na vychod- k svojej rodine ti ta urcite podporia. ak chces odist od manzela, urcite by som na tvojom mieste neostavala v ba kde nemas nikoho pretoze ked aj pojdes pracovat, zarobis napr. 5OO-6OOe, vypocitaj si kolko minies na najom, stravu, opatrovanie pre dieta, dalsie potreby a pocitaj s tym ze babo zvykne byt chore hlavne ked zacne chodit do skolky, budes casto doma s malou takze to potom v praci nebude take ruzove... vsetko platit z jedneho platu je velmi narocne. ale silno ti drzim palce nech sa tvoja situacia vyriesi uz akokolvek, len aby ste sa s malou mali lepsie 🙂 je zlata na fotkach 🙂

anavila
26. sep 2013

@natalienka12 trochu kruté slová, prepáč, ale ako píšeš, nepoznáme ju, nikto ťa nenuti jej poslat hračky, ani oblečenie, ked nechces, neposielaj, ale urobila si si o nej už obraz na zaklade par viet.bohužial negatívny. nieje to fér podla mna.
Má lenivého chlapa, čo čaká, že mu všetko spadne do lona, ale to sa nedá len tak odísť zo dna na den, nepoznáte okolnosti, kolko je takych žien, čo maju naničhodnikov za mužov. Je smutné, že v tomto štáte sa maju dobre len cigáni, ale to je tema o inom. Rozvod alebo utek podla mna nieje riešenie. Donutit ho treba aby isiel robiť...a ak nepojde, nezasluzi si ta, a vtedy je dovod na rozchod. Držim palce.

sissy27
26. sep 2013

@bekusinka dcérka má rok a pol, takže o rok a pol by si mala ísť do práce či sa to manželovi páči alebo nie... a druhé dieťa? no sám ti ho hádam nespraví, bude treba aj tvoju spoluúčasť, netvrdím, že máte žiť v celibáte (aj keď sex s niekým, kto ma psychicky týra, zaváňa tak trochu masochizmom), ale chrániť sa môžeš aj bez jeho vedomia... žijete v prenajatom byte - to je celkom luxus, lebo to je niekoľko stoviek mesačne, splácate hypotéku niekomu cudziemu, to manželovi nevadí? potom je celkom logické, že z jedného platu a rodičáku sa veľmi vyskakovať nedá, keď väčšinu peňazí zožerie podnájom...
a ak je život s tvojím manželom také utrpenie a nie je vzájomná snaha to riešiť, tak asi späť k rodičom a rozvod... budeš si môcť nájsť prácu, budeš dostávať na malú výživné a budeš mať každý druhý víkend voľný, možno ti bude lepšie ako teraz 😉

jetopravda
26. sep 2013

@bekusinka a ako ťa ten manžel týra? Psychicky, či fyžicky? Nadáva Ti? Ponižuje? To je týranie....a nie, že žijete od výplaty do výplaty...koľko rodín v dnešnej dobe tak žije...niekto si nemôže dovoliť ani prenajať byt, koľkí mladí musia žiť s rodičmi...píšeš, že nič sa ti nedarí...veď máš zdravú dcérku, teš sa z nej...keď potrebuješ peniaze, daj varovať malú svokrovcom a ty choď do práce. A že ti muž nedovolí, to čo je? Veď si svojprávna...

aristka
26. sep 2013

tak mladučká jedno dieťa ,život pred sebou ,zbaliť caky paky a odíď a svokrovci ti môžu akurát tak vyliezť ...asi sa boja ,že sa im synáčik vráti domov s holou a budú sa musieť o neho starať ....

aliza
26. sep 2013

@bekusinka jednoznacne ist do prace. Malinkej sa nic nestane a ty si mozes zacat budovat svoj zivot. Ak budes mat pracu, isty prijem, budes moct od neho odist. Nasadit antikoncepciu (aj ked som proti antik., ale v takejto situacii ti ide o zachranu vlastnej koze) a samozrejme manzelovi o tom nepovedz. Nedrazdi jeho ani svokrovcov, nech maju pocit, ze maju nad tebou moc a ty si zatial potichucky pripravuj cestu na odchod. Pozbieraj sa, najma svoju sebahodnotu a sebavedomie a zacni verit, ze vsetko sa da! ze vzdy je nejake riesenie...
Samozrejme, najlepsie by bolo odist ihned, ak mas kam.

zanettta6
26. sep 2013

@bekusinka moj nazor na takeho chlapa je ubohy ked sa voci tebe tak sprava a nevazi si ta,psych.tyra.porodila si mu krasnu dcerku,vies kolko muzov sa trapi co tuzia byt otcom len nedaju tu bolest tak najavo ako my zeny,lebo my sme silnejsie,tak daj vsetky sily dokopy,nedovol druhe dieta ked sa nestara ani teraz,najdi si zamestnanie a postupne sa odneho oslobod aj ked to neni lahke..taky clovek sa k lepsiemu nezmeni len k horsiemu,narobi ti deti,izoluje ta od ludi a bude s tebou zaobchadzat ako s majetkom,,chce aby si bola odneho zavisla preto ta nechce pustit do prace a jeho uzasnu rodinu mozes mat 2krat na haku jasne,ze budu na jeho strane vedia akeho psycho vychovali,nedovol a zmen to hlavne kvoli tebe a malej zasluzite si lasku pokoj a stastny zivot,mas nato plne pravo ako kazda zena,tak vela sil a stastia 🙂

aneri66
26. sep 2013

@natalienka12 veľmi kruté slová....má 21 rokov...v tom veku ani ja by som nevedela ako ďalej... ak by to dala do bazáru ako píšeš možno by si aspoň trošku prilepšila a použila na niečo čo sa jej viac zíjde ....

karamatka
26. sep 2013

Ahojte dievcata, ja neviem, ci pisem do spravnej rubriky, ale tiez sa mi v zivote nedari. Som silnej postavy XXL, mala som len 2 vazne vztahy (mam 33r) , A to ten prvy priatel dostal moju mamu az do vazenia. A druhy priatel s nim mam 15 mes. syna, je to cernoch, ktori ma podvadzal odkedy sme boli spolu, a cela moja rodina videla, len ja nie a stale nevidim, ze ma vykoristoval aj s peniazmi, s domacimi pracami so starostlivostou o syna. Proste vsetko bolo namne. Nezhodli sme sa, usla som, odniesla som mu syna, (takze som unosca) ale velmo sprosta unoskyna, pretoze ho mam stale rada (ale uz ho nelubim tak velmo), a boli ma to, ze sa trapi, ze uz syna tak skoro neuvidi. Vsetci doma sa koli mne trapili, a ja som to nevidela. Teraz sa snazim pocuvat rodinu. Robim vsetko v prospech svojho syna. Aj ked mu chyba otec, ale casom sa to utrasie. Nemam financie, nemozem vycestovat za pracou, bo nemam kde nechat maleho... je to vecny kolotoc. Neviem, co bude,... len dufam, ze moj syn bude mat vsetko co bude potrebovat. ☹

tykat
26. sep 2013

@bekusinka
"...Otehotnela som s tym nespravnym chlapom..."
"...Musela byt svadba pretoze to povedali iny..."
"...chceôa som ist do prace,ale manzel nechce prave naopak on chce dalsie dieta..."
"...chcela som od neho odist,nemozem pretoze svokrovci svojim prstupom ma nutia byt s nim..."
nepotrebné hračky ani veci nemám ale tu máš odpoveď na to prečo sa ti nedarí, neobviňuj ostatných a nerob to čo chcú, rob to čo chceš Ty sama.

karamatka
26. sep 2013

@bekusinka Ahoj, ak mas kde ist, chod, ja som to urobila po 2 rokoch. Dufam, ze bude dobre.
Skoda, ze mas starsie dietatko, poslala by som ti veci, hracky ani nic take nemame, bo sme usli z anglicka len pred 2 tyzdnami a musime tu riesit ine zivotne dolezite veci, nie hracky. Ale veci mam dost / len skoda, ze mensich.
Drzim ti palce, nedaj sa vykoristovat. xx

lujza123
27. sep 2013

@bekusinka ...aky si to udeláš takový to máš.....aj ked mi to co pises pride taka typicka "rodicovskodovolenkovska" depka....mna to chytalo pomerne casto...doma, nuda, stereotip....

Skus to brat z pozitivnejsej stranky...si mlada, zivot pred sebou, dietatko ti vyrastlo, uz to bude len lepsie (bude samostatnejsie - viac volneho casu, zazijes s nim ovela viac srandy ked uz bude mat aj ine cinnosti ako ist ako tank a zbierat vsetky spaky po ceste a pod, budes moct ist doprace - viac financii, atd......)

No a hlavne mala by si sa naucit si dupnut a plnohodnotne rozhodovat o svojom zivote. No a co ze mas len 21, na co cakas? To ze su iny starsi neznamena ze ich mas posluchat, co si male dieta ci co? Aj keby ma tvoj chlap 40 tak je stale tvoj partner nie otec takze ti moze akurat poradit ale nie prikazat.

Mimochodom takmer kazda rodina ktora zije z jedneho platu zije z vyplaty do vyplaty...a je jedno ci v Blave alebo v nejakej Hornej Dolnej.......Daj malu do jasli a mozes ist robit...

bekusinka
autor
27. sep 2013

@stanulienkat on by chcel dieta druhe tak ako prve poistku... :(

bekusinka
autor
27. sep 2013

@natalienka12 vobec to tak nieje. ta fotka jeho je len pretvarka.. a ja na cudzich veciach nepotrebujem zarabat aby boli v bazariku alebo nieco take.. fajn ak mi neveris tak never.ja som sa len potrebovala vyrozpravat a poziadat o nekae rady. viacej mi ani netreba..a viem ze niesom jedina na svete. aj to chapem. ale zalezi mi na to m aby moje dieta malo stastny domov...

nivi
27. sep 2013

jezis len toto nerob dalsie dietatko ti vazne teraz netreba. ak sa aj rozhodnes ostat s nim urci si pravidla a ked male trosku podrastie hajde do roboty. uz teraz by si si mohla privyrabat ak sa ti da. but ak ta bavi nieco vyrabat, ci uz biyutka alebo pletenie hocico. pripadne aj distrubucia kozmetiky, zdravej vyzivy, dovoleniek....

bekusinka
autor
27. sep 2013

ten chlap ,,moj´´ je lenivy jak vos vsetko je to na mne.ked vidi svoju mamicku tak hra pretvarku ze sa zrazu stara.jemu nejde o to aby sme boli ako rodina spokojny ale aby bol on spokojny.

Strana
z2