icon

V živote sa mi nedarí

bekusinka
26. sep 2013

Otehotnela som s tym nespravnym chlapom-chlapcom.ma sice 30 ale etse stale je to mamickyn maznacik a ja som furt ta najhorsia. ☹ 😠
Musela byt svadba pretoze to povedali iny...Zijeme v Bratislave prisli sme tu aby sme mali aspon o trocha lepsi zivot. manzel je pokojny tak ako je ze zijeme z vyplaty do yvplaty clovek si nemoze nic kupit,nic extra utratit za potraviny.naprosto NIC!a uz ked aj tak kuka do neba co kedy mu spadne.chceôa som ist do prace,ale manzel nechce prave naopak on chce dalsie dieta. Neustale hadky pravekvoli tomu ze sa mu ,,nechce´´ byt sikovnejsim.zijeme v prenajatom byte vsetko mame od niekoho bud od svokrovcov alebo od svagrink,ako dobre rodina si ma pomahat.Nedari sa v zivote a ani v manzelstve.ako si mam s tym poradit? Najnovsie ma manzel aj psichycky tyra aby mi z neho preplo coš nechapem prečo.nemam ani silu ano nadej.chcela som od neho odist,nemozem pretoze svokrovci svojim prstupom ma nutia byt s nim.moje dieta je stastne asi 5 minut ked ho vidi kedze sa jej nevenuje tak ho velmi nemusi.co si poradit s takym zivotom.Mamicky ak tot citate a mate nekae veci alebo hracky mam 18 mesacne krasne uzstane dieta a som nenarocna mamina co sa vsetkeho tyka.Ak mozte poslite neake veci,hracky.Budem rada a vdacna za kazdu jednu drobnost. ☹ kedze ja neviem zabzpecit svojmu dietatu a sebe neake potrebne veci.Mozno niesom na to az tak zle ako niektore rodiny ovela horsie.ale opak je pravdou...

Strana
z2
bekusinka
autor
27. sep 2013

@tykat lenze ked spravim nieco po svojom tak je zle..

bekusinka
autor
27. sep 2013

@linda20111 dakujem krasne.tvoje slova mi viacej pomohli ako ta vyplata 🙂

nivi
27. sep 2013

@bekusinka moj ex bol podobny ale ten sa ani pred mamickou nepretvaroval :P
na tvojom mieste mu prestanem robit full servis a posluchat ho na slovo. ja viem, ze je to tazke s malym dietatkom, ale normalne sa s nim porozpravaj a dupni si. povedz mu ako si to predstavujes ty a ak ta on chce spolocne preto urobte co sa bude dat. ak nebude chciet odid. hovorim ti odid a neboj sa.

bekusinka
autor
27. sep 2013

@nivi uz som to aj takto skusala...niic nepomohlo praveze bol este horsi a k malej sa spraval ako k niekomu cudziemu. vcera bolo 9 H vecer a nechcelo sa jej este spinkat tak po nej zjapal aby spala lebo on je unaveny z prace a ze rano skoro vstava...nic nedocielil len este viacej plakala..

nivi
27. sep 2013

@bekusinka :( a to chces takto prezit cely zivot? ked aj tvoje dietatko trpi.

meiwe
27. sep 2013

Vau, tak ked toto je nestasny zivot tak ja som uz mimo. Mas zdrave dieta? Mas? Si mlada? Si? Vies robit? Vies? Tak sa dohodni s manzelom ze budes aspon brigadovat ked on je dom z prace, vytvori si vztah s dcerou,. Pomozu ti veci od svagrin? Pomozu ak ich nepotrebujes skus sa ich opytat ci ich mozes pomenit. Nemas rada svojho manzela odit od neho.
Osobne nemam rada ludi co sa stazuju ze ziju od vyplaty do vyplaty lebo takto zije velmi vela ludi ci v ba ci inde na Slovensku.
Osobne mam dve deti vo veku 6 rokov a 5mesiacov , muza. Syn ma od malicka vazne postihnutie, nezlomilo ma to , byvaly bol alkoholik co ma mlatil ani to ma nepolozilo, nastastie o syna sa vie postarat co je paradox, ked ja som bola v robote on bol s maly ked on bol v robote ( ktoru viac nemal ako mal) ja som bola s nim vybyvili sme lekarov , dokonca chodi do skoly, mame auto( tazko vydrete plus prispevok), ak mi niekdo povie ze ty mas auto poviem nie ja ale maly ma ja som len doplatils , zijeme z vyplaty do vyplaty, kupujeme oblecenie v sekaci, nejeme najdrachsie potraviny v obchode, boli casy ze sme nemali ani na rozky a denny limit bol 0.50 centov ono vzdy sa da ale treba sa postavit a ist=) stazovat sa vedie vsetci ale co robite preto aby ste sa mali lepsie? Ty aj muz? Porozmyslaj co chces ty a nie vsetci okolo a chod zatym nerozmyslaj co ti kdo da, lebo aj to ti nepomaha k myslienkam ako dosiahnut lepsi zivot... Bud samostatna sebestacna zena=) je vela zien ktore to dokazali=). Mas okolo seba ludi ktory ta maju radi, len ty to nevidis ( svagrine)... O rok dva bude lepsie a ja som uz niekolkokrat padla na hubu=)

reni93
27. sep 2013

@bekusinka teda ja by som sa najprv prestala nadejat vo vztahu k tomu chlapovi, co znamena, ze sa od neho treba odputat, najprv citovo a potom aj financne atd...ked sa od neho vnutorne odputas a zmieris s tym, ze on je do buducnosti k nicomu, nebudes cele dni riesit jeho ( co znovu vyviedol, cim znovu potvrdil, ze vas nema rad atd ). tym prestanes na neho minat energiu (ktoej na materskej nikdy nie je dost), ale sustredis ju na osamostatnenie sa ( hladanie prace, jasliciek, vyhodneho byvania atd..). taz zatial z pozitiv, ktore ti zivot s nim davaju, napriklad to, ze plati hypoteku (neviem ci to tak je) alebo ze urobi nakup a pripravuj sa potichu na svoj zivot bez neho. vies, niekedy zeny ostavaju s muzmi kvoli detom, ale ak ten chlap nema rad ani to dieta, tak by som nenasla ospravedlnenie preco zena s nim ostala. drzim palce

natinecka
27. sep 2013

...nečitala som príspevky, ale ma zarazilo to, že si napísala, že odišla by si od neho, ale svokrovci "nechcu"...tak je to tvoj život a ty potom ak si davaš diktovač život svokrovcami tak nepýtaj radu, lebo každý ti povie aby si od neho odišla čo ty samozrejme neurobiš, lebo svokrovci "nechcu"...v prvom rade si zrovnaj čo chceš ty!...ja by som tiež radila odísť a druhe dieťa odložiť na neskôr...prajem veľa síl 😉

petradenis
28. sep 2013

bekusinka teda druhé dieťa určite nie, ak ti s ničím nepomáha tvoj muž tak budeš sama na dve deti a celú domácnosť, to určite nepoteší. Inak poviem ti že aj my žijeme od jednej vyplaty k druhej, dobre rozmyšlam kolko kde miniem.Vlastne to tak bolo aj vtedy keď som zarabala, akurat teraz mame o stovku menej.Momentalne som nezamestnaná a podpora ktoru chvalabohu dostavam, zanedlho dotečie.Ti poviem, šibe mi z toho ale našťastie deti mám zlaté a vedia že treba rozumne míňať. Pokial ide o teba tak ak môžeš odísť tak to urob.Ak máš kam ísť a fakt nie je iná možnosť. Skúsila si si s mužom sadnúť a porozprávať sa? Držím palce.

Strana
z2