icon

Vadí mi, že sa dieťa podobá na manžela

mumwoman
26. máj 2015

Ahojte maminy, uz si pripadam ako "cvok"...viem, ze to nie je normalne ani spravne, ale strasne mi vadi, ze sa nasa dcera podoba na manzela - na ich rodinu (s ktoru nemam dobre vztahy)...Viem, ze zdravie je prvorade, ze vyzor nie je dolezity atd...ale neviem si pomoct... A ked ideme na prechadzku a vsetc mi to pripominaju, ze "ved to je cely tato" tak mi je doplacu...
Stretl ste sa s tym nektora? Mali ste podobne pocity?

Strana
z13
maary11
2. júl 2015

No nasa dcera sa nepodoba na nikoho a je 100% nasa 🙂 Normalne ludia sa nas pytaju, ze na koho sa podoba? a my obaja so smiechom, ze na nikoho a co? ak sa ti paci tvoj muz, tak potom by sa ti mala pacit aj tvoja dcera predsa 😉 A presne deti sa menia, davala som tento tyzden vyvolavat fotky stare aj rok a len sme pozerali, ze ako sa mala zmenila, ze je uplne ina! No stale nasa!!!

laura1804
2. júl 2015

Ja ta uplne chapem...nebudem tot u rozpisovat, ale tiez mi to vadi :D

dahra
2. júl 2015

@mumwoman - moje obe deti vôbec nevyzerajú ako moje 😀 Celý otec obe. Ja som ich len porodila 🙂 No a... syn je zasa povahovo celý môj otec - totálka. Takže prvých 30 rokov mi na nervy liezol otec 😉 a verím, že ďalších 30 môj syn. Kto sa čuduje - obaja neustále rozprávajú, nerozprávajú iba keď spia 😀 😀 😀

anjelik2509
2. júl 2015

@mumwoman aj moja staršia dcéra sa podobá na manžela a teda je aj do jeho rodiny, aj povahovo aj výzorom...Ale tak, je to jej otec, rodina, má po nich gény, s tým človek nič nenarobí... Mne to nevadí, on chcel mať prvú dcérenku, čo aj má a celá sa podala na neho... Ja som si to vykompenzovala zas pri druhej dcére, chcela som druhé dieťa tiež dcérku a tá je celá na mňa a do mojej rodiny 😀 a je to, máme to podelené 😀
Ja myslím, že ti nič iné neostáva, len sa s tým nejako zmieriť a stotožniť.... Inak si budeš robiť sama sebe zle...

sulamith
3. júl 2015

@mumwoman chcem ta velmi srdecne pozdravit a povedat ti,ze zdielam s tebou velmi podobne pocity 😉
Mam dve deti a nepodobaju sa na mna. Najprv som to tazko znasala, koli podobne (nie velmi dobrym vztahom v rodine). Tuto skutocnost mi pomohla preklenut laska ku detom. Lubim ich tak velmi, ze aj keby boli inej pleti, aj keby boli neviem ake, vzdy by som ich lubila. Kazdy den citim, ako potrebuju moju lasku, a ako su na nej zavisle. Ved jedine, co mozem detom dat, je moja bezprostredna laska, ako je ta ich.
Ked som si predstavila, mojich znamych, ktory nemozu mat dietatko a 10 rokov sa o to pokusali no neuspesne, vzdy som si ich odbdivovala pre ich rozhodnutie. Dohodli sa pre adopciu, pretoze mali v srdci tolko lasky, s ktorou sa tuzili podelit a nenechat si to pre seba. Dnes maju tri deti, od roznych rodicov. Deti si nevyberali podla krasy, ale podla srdca...
Tie moje deti su mi darom, a nech su akekolvek budem ich vzdy lubit, a uz viac sa nebudem zaoberat malickostami, ktore odvracaju moju pozornost od podstaty.
Prajem ti, vsetko dobre a hlavne vela radosti, v rodine aj v tojom srdci 🙂

germaniawerks
7. sep 2015

"bezprostredna laska, ako je ta ich."

decká nás milujú láskou jejž v rodinnom poradenstve hovoríme inštrumentálna -teda ľúbia ťa preto lebo im dávaš nažrať a uspokojuješ ich potreby

martinahrnkv
8. jún 2020

Ahojte baby, podobalo sa bábätko po narodení z foto na 3D/4D? Môžte pridať aj foto pred a po 😄

bielavila
8. jún 2020

@martinahrnkv nie nepodobalo, moja mala bola este skaredsia ako na fotke z utz 😂🙈❤️a tam bola velmi skareda, dokonca vsetci tipovali ze to je chlapec, este tak par dni bola cela dokrcena, nostek krivy a plochy, jedna dierka vscsia ako druha, akoze uz som v mysli sporila na plastku😂🙈 chvalabohu dnes ma rok a pol a krajsie dievca som nevidela❤️❤️❤️

martinahrnkv
8. jún 2020

@bielavila som sa teraz zasmiala 😂😂😂 môj vyzerá na fotkách z rovnakého ultrazvuku v jeden deň na každej inak 🤔😄

bielavila
8. jún 2020

@martinahrnkv tvoj vyzera krasne, moja vyzerala sko ufon, ozaj som sa bala ukazat foto muzovi😂

Strana
z13