Vadí vám, keď svokra berie vaše dieťa na ruky?
Mne to strašne vadí. Už od malička, ako sa Jakubko narodil som neznášala keď ho svokra zobrala na ruky. Teraz má Jakubko 8mesiacov a stále mi to vadí. Ona sa pri ňom strašne premazuje a ja to neznášam. Nikdy sa ma neopýtala, či si ho môže vziať - jednoducho povedala : daj mi ho...... a ja som jej ho z trucu nedala. Nech sa ma najprv pekne opýta a až potom jej ho dám. Veď on nieje bábika, ktorú si môže zobrať hocikedy, keď sa jej zachce... 😠 😠 😠 😠
Moja svokra sa ma zas stale na vsetko pyta, pritom ma 3 synov. Nevie ako ju drzat, stale za nou beha aby sa nahodou nebuchla niekede a ked sa aj buchne tak vyvadza ze musime ist na pohotovost. Sama od seba sa nespyta kedy mozu prist pozriet malu. Ked pridu vzdy meskaju od 30 min viac- takze mala sa uz aj chysta spat. Nikdy ju neprebalila, nenakrmila ci okupala...jedinne co stale robi je, ze mi vypisuje smsky a vypytuje fotky aby mohla rozposlat kamoskam...
@maciatkolulu nepochádzam z tejto dediny čiže ju veľmi nepoznám a tu bývame na takej blbej ulici ide popri hlavnej delí nás len jarček a na jednom konci ulice je autoservis na druhom konci ulice je zákruta a na nej okolo plota sú nasadené tuje čiže nevidím ci ide auto ci nie a 2 auta sa okolo seba nezmestia a prechod ani náhodou a vedľa nás býva starosta čiže tadiaľ bežné celý deň chodia auta takže sa mu nečudujem ze nechce aby som sama išla po dedine...
@simca06022011 mam dôvod a to je úcta aj keď ma niekedy vytáča ako sa správa aj sa sťažujem ale je dobrá je to moja svokra mužova matka a babka nášho syna a bývam v jej dome čiže nechcem jej drzo z rúk vytrhnúť dieťa... A potrebujeme postrazit dieta Lebo chodíme vybavovať veľa vecí naraz po celom meste a neviem komu by sa chcelo vždy skladať a rozkladat kočík a na niektoré miesta sa s kočíkom nedostanem a nechcem sa Predierat pomedzi regály v tescu s kociarom a po takej horúčave už duplom ho nechceme nikde brat malý je na umelom mlieku papa každé 3 hodiny a to nieje len tak vytiahnuť cicku v aute hocikedy... Nie každý chce ťahať decko hore dole... Ach
@zuzik198 nerozumiem a preto dospelej, predpokladam svojpravnej osobe, matke dietata manzel zakaze chodit von, ale svojejmatke dovoli???? 😅😅😅😅 Ked zacne dieta chodit, tak budete sediet doma na zadku, lebo sa ti bude moct vytrhnut atd, fakt divne, ty nevidis na cestu cez kocik, ci ako?
Moja svokra a svokor si vzali zivot a to este ich vyuzena vnu ka nemala ani rok...cize radsej by som bola keby tu boli a nosili ju na rukach 😯
@maciatkolulu neverí mi asi.. Možno si myslí že som taka blbá že neviem ako sa prechádza cez cestu atď. Ale ta zákruta je fakt zradna a keď vidím ako tadial chodia rýchlo tak sa bojím aj keď sedím v tom aute že sa niekto objaví pred nami... Túto ani nieje bezpečná cesta ja keby som vám ukázala kde bývam a ako ťažko sa tadial chodí peši keď by som sa chcela hoci do obchodu dostať
@zuzik198 to je v poriadku, ale dospely svojpravny clovek vie rozhodovat sam za seba a rovnako za svoje dieta. Normalny chlap, prepac, povie, laska davaj prosim ta pozor, ked pojdete von a nie zakazat snad...
@maciatkolulu máš úplnú pravdu súhlasím s tebou 🙂 on bol taky normálny ale jeho práca úplne zmenila unavený zahundrany atď. Niekedy si pripadám ako v tých krajinách kde berú ženy ako majetok že nemajú na nič právo
To sú problémy ... 🙄
@zuzik198 no ja sa nečudujem že ti neveri, veď si decko... akože fakt strašne je zobrať dieta a katast ofa prejsť cez dedinu s kočíkom... Zradná zákruta 😂 bože.... Teperit sa s deckom? Nikdy v živote ku kvôli nákupu nik nestrazil dieta a myslím že veľa mám je na Tom rovnako... Ty píšeš o ucte, ok, tak čo ti potom vadí? Mne by vadilo keby o mojom dieťati rozhodovala svokra, nechcela mi ho celý deň dať- aj keby len niekedy, chovala sa medzi ľuďmi ako jeho mama a za chrbtom somrala, že musí dieťa strážiť a jej syn by ma mal za sliepku ( s prepáčením), čo nevie ísť po ceste... Radšej by som si to dieťa vzala na nákup v kľude so sebou, ostane s otcom a nákupim ja alebo naopak.
@simca06022011 😂😂😂😂 zaujímalo by ma podla čoho si usúdila že som decko?? 😂😂😂 No áno je to blbá zakruta a nechcem sama tadiaľto chodiť.keď tebe nevadí ze pôjdeš po ceste a môže hocikedy do kočíka nasekat auto v pohode... Neviem nevidela som často (skoro vobec) v obchodoch kočíky. Neviem ci ty máš vodicak ale ja nemám a keď je muž v robote neviem si predstaviť ze pôjdem do mesta a tam z jedného konca mesta budem chodiť na druhý po doktoroch po úradoch do banky A všade s kočíkom ci co ho mam nechať vonku ako bycikel zamknuty? A malého na rukách mat a ešte v takej horúčave ... A myslím si ze nie som JEDINA ktorá dá postrazit dieťa rodine keď ide niečo vybavovat ale dobre.. Tak načo ho budem brat so sebou ked by aj tak ostal v aute?...som tam vysvetlila co mi vadí ale nezaslo to ešte tak ďaleko aby som jej musela decko vytrhnut z rúk