Vadilo by to aj vám?
Neviem ci som vadna alebo.....v praci som spoznala jednu babu....ma 20 rokov....ja mam za chvilu 27.....priatel bol rad ze m kamaratku, no len akurat ze casom s nou zacal chodit na cajiky po veceroch....orvy krat som ho cakala ako debil doma s malym, a on mi niekedy vecer na sms kde je odpisal ze isli na caj aj s jej bratom...potom bol dalsi caj prichod niekedy v noci....o deviatej sa zobral a isiel...sak tam bol aj jej brat s frajerkou tak na tom neni nic zle....pri otazke o deviatej vecer ci by mi vadilo keby isli na caj mam taky nerv ze.,..nedavmo sme zistili ze cakame babo...mame este chlapeka a mne to dost vadi, ze priatel ma rodinu skoro 30 rokov a taha sa s 20 rocnou standou po baroch....
Dalsia kamaratka na zaciatku volala mne, pytala sa mna, teraz zavola len priatelovi, i 3 x o dna pre hluposri doslovam pod. I zaparkova, odparkovat, pod so mnou do lidlu.....hovori mu ze si bola uz dva krat urobit dobre s vybratorom....obtazuje to aj jeho uz.... je vydata ma decko ale to ako sa sprava.....vsetko riesi s priatelom, jeho sa pyta ci jej syna vyberieme zo skolky a vobec aby sa opytala ci mi to nebude vadit, leno jej syn je jedna katastrofa, bila by som ho od rana do vecera....vychova skoro ziadna..... prekaza mi to ze mu hori zlato, a moj druhy muz, ked ma muza v zahranici je hrozna ale ked pride domov a je doma dva tyzdne dokaze sa za tie dva tyzdne neozvat ani raz.... ale akonahle odide zvoni priatelovi telefon stokrat....rozmyslala som ze jej povie nech sa zamysli nad svojim spravanim .....
Kua, baby, vážne, kde to niektoré žijete? Nemám v rodine ani medzi priateľmi, či bližšími známymi chlapa, čo by bol z tohto cesta. Jasné, jednému sa nechce každý deň s dieťaťom do parku, druhý manželku nezoberie do divadla ako je rok dlhý, niektorí zas akosi zabúdajú na sviatok kúpiť kvety. Ale to sú také blbosti oproti tomu, čo tu na koníku úplne bežne ženy riešia a ešte sa pýtajú, či to náhodou nie je normálne. Kde sa na takýchto dá natrafiť? Na diskotéke? Bože, ani neviem, či sa diskotéka takto píše 😀
No ja som mojho muza stretla prave ked mal 30 rokov dnes uz ma 40 ja za par dni 30.ale nikdy nesiel zo ziadnou kamoskou na cajik ked by siel rozhodne by ma zobral zo sebou.u nas uz ked su deti su ine priority ako chodit na cajik ani s kamosmi na pivo nejde lebo nepije ani to.je skvelý otec manzel.a ja osobne by som taketo vecerne cajiky nikdy netolerovala.proste raz ked je otec mal by sa venovať svojej rodine.myslim ze to takto funguje v kazdej milujucej rodine kde je laska ucta voci zene a zena voci muzovi.takze normalne rodiny takéto veci neriešia.nech si kamarátka najde druhu kamaratku na cajiky na drzovku by som jej toto povedala a nech vas neotravuje. Ale bez vetra sa ani lístok nepohne treba povedat aj muzovi nie sklopit usi oci lebo ked ich raz otvoris budu uz spolu spávať a to uz bude neskoro.
Ak sa toto dialo este pred tehotenstvom, tak bud o tom nevedela, alebo bola zaslepena laskou k nemu, alebo o tom vedela, ale otehotnela naschval aby si ho priputala k sebe..
Ak sa to zacalo diat az po otehotneni, tak sa to bud len vyplavilo napovrch, ze si ho mozno zacala viac vsimat. Alebo sa zlakol pocitu zodpovednosti a straty ako takej slobody alebo chce dat nie slovami, ale skutkami pekne najavo, ze ju uz nechce a ci s dietatom alebo bez, nech pekne odcupka prec...
Ale jasne je, ze ci je vztah na papieri, alebo nie je, takto sa ludia vo vzahu nespravaju. Na pivko, kavu, caj, posediet s kamaratmi a kamaratkami, to je jedna vec. Ked mal partner svojich priatelov, preco ho od nich tahat, ma pravo aj na nich. (Ale samozrejme, ze uz len ze sa neopyta partnerky ci by si nesla tiez, o niecom svedci. To je prvy signal, na ktorom mieste v rebricku unho je..) Ale ist si sadnut s mojou kamaratkou, ci kolegynou, dokonca dostavat taketo telefonaty, to je uz aj pri normalnom priatelstve, kde spolu dvaja ziju v jednem domacnosti nad moje chapania..
Takze ci su zobrati, alebo niesu, taketo spravanie je bezohladne a pre mna nepripustne..
Takze aj poniektore vyhlasenia, ze vsak je slobody, tak sa tak aj sprava su podla mojho nazoru trosku odveci. Staci sa uz len od toho odrazit, ked sa chova takto teraz, lepsie uz snad necakat..
vela stastia..
Nemôžem si pomôcť, ale za slovo "čajík" treba dosadiť slovo "sexík" a vibrátor je v tomto prípade návnada 😀
... No, až také smiešne to nie je...

@sissmiss o skromnosti si nič nepísala, iba o zodpovednom správaní sa z vlastného rozhodnutia 😀