icon

Vadilo by vám, ak by váš manžel mával nočné s kolegyňami?

10. dec 2022

Ahojte,
Prosím o radu. Manžel je skvelý muž, ktorý ma nikdy nesklamal (sme spolu 9 rokov, 6 manzelia). Sex máme vynikajúci a pravidelný, veľmi často ho chce. Vieme sa rozprávať celé hodiny, proste nevidím vo vzťahu väčší problém. "Poblém" je, že pracuje na záchranke a často je v noci (aj cez deň) na stanici sám s kolegyňou. (Raz jednou, potom druhou, potom inou..) Samozrejme ak spia, majú 2 oddelené izby.
No a do toho moja mama, vždy do mňa rýpe, že "Príležitosť robí zlodeja". Ja jej na to poviem, že ak by mám muža, ktorý pri príležitosti ma podvedie, to radšej chcem takého muža nemať. Že to už lepšie (hypotetick nech tú príležitosť ma, využije, nech na to prídem a rozidem sa s ním ako žiť v sladkej nevedomosti s neverníkom. Mama mi vždy povie, že som hrozne naivná, ze ma môže na tej zachranke podvádzať aj roky a neprídem na to.
Úprimne som sa porozprávala s mužom o tom, ako matka do mňa rype a on mi povedal, že našu lásku by nikdy neohrozil. Že ak by sa stalo ( co sa samozrejme moze stať) že by prišla na záchranku nejaká kolegyňa co by ho príliš priťahovala, mal by pocit ze k nej začína niečo cítiť a podobne, tak by dal výpoveď pretože nič mu nestojí za stratu nášho vzťahu.

Musím priznať, že mama ma trocha zneistila. Ono manžel by hypoteticky mohol aj zmeniť prácu, pripadne si zariadiť trocha menej služieb s kolegyňami. No žiadali by ste to toho svojho, keby ste boli na mojom mieste? Vadilo by vám to?

zuzanockamt
10. dec 2022

Chudák chlap, nezávidím mu, že toto má doma. Už len začni hysteričiť a robiť stíhačku pod vplyvom maminky a dielo dňa je dokonané. K tej nevere ho dotlačíte, ani nebude vedieť ako. To je o tom - nemám problém, vyrobím si.

kvetinka75
10. dec 2022

Keby ta chcel podviest tak to spravi hocikedy a.hocikde. kto.chce prilezitost si najde. V dnesnej dobe ich je dost. Ty si myslis ze.keby robil v muzskom kolektive ze ta nemoze podviest? Mozno prave tam by mal takych kolegov ktori podvadzaju a mozno aj jeho by to lakalo. Staci slovo dve a bude robit to co oni.

syslik81
10. dec 2022

5 tokov do teba mama husti a ty jej 5 rokov nevies zavriet usta a zastat si manzela a stopnut to? ako nehnevaj sa co ine som ti mala napisat ..nazvat ta trubou je to najmensie zlo .. lebo vy ste horsie ako to..chudak manzel ..

kvetinka75
10. dec 2022

@janai1 to by bola sila. Ze.nemozem robit s kolegynami. Inak ak robi v zdravotnictve tak tam je zieeeen a zieeen. Nemusel by ani na zachranke robit

mikadooo
10. dec 2022

Mama ti to pekne vsugeruváva... Len tak ďalej a nerozbije vám vzťah kolegyňa, ale tvoja vlastná mama. Ja takisto dôverujem svojmu mužovi, ale som v tomto realista, viem, že každý deň sa môže stať čokoľvek a zrazu môj muž nebude "môj". V tomto prípade od neho očakávam, že mi to povie na rovinu a nebudeme sa navzájom trápiť klamstvami, podozrievaním a výčitkami. Možno som naivná, ale takýmto myšlienkam by som ja osobne dala okamžite stopku a mamičke by som povedala, nech si svoje domnienky nechá pre seba, čo sa má stať, stane sa. Takto nám akurát tak do vzťahu zasieva neistotu, strach a nervozitu a svojimi domnienkami ho pomaličky naleptáva.

kamagma
10. dec 2022

No poviem ti tak ,pracovala som na zachranke. Keby chcel tak to moze robit a veru nezistis to, bud mu veris alebo nie ale nechapem tvoju mamu,ze ti to takto vyhadzuje na oci🤦‍♀️

ibajaanikiny
10. dec 2022

Mne sa tak trochu pozastavuje rozum nad tym,co pises. V prvom rade nad tvojou mamou,ta neviem,ci prekonala nejaku neveru a vnucuje tieto svoje preludy teraz tebe,alebo je len proste podrypavac a je jej jedno,ze to robi vlastnej dcere…?! V druhom rade nad tebou,ze ty vies najlepsie,co mas doma a s cim zijes,nie tvoja mama…po dalsie,chciet po niekom,aby zmenil pracu,lebo partnerovi sa cosi aj v idealnom vztahu cosi pretaca v hlave je tiez trochu od veci. Akoze zmeni ju ako?ze si najde v inom odbore?akoze to len zachranari maju nocne? Ved takych prac je milion,to sa ti bude spat lepsie?ci ho posles do Lidlu radsej? Jedna vec je,ze je ochotny to urobit,asi je to ten typ,co by sa dal aj na chleba natriet,ale druha vec je,pozadovat to od neho z tvojej strany. Ja pracujem v prevazne muzskom kolektive,kedysi aj nocne 12-stky,moj chlap vedel kde robim a s kym robim a ani ho nenapadlo ma podozrievat z nejakej nevery,boli nocne,kedy sme sa ani nezastavili ci oka nezazmurili,nie este mysliet na “cudzieho vtaka”,ked som spokojna vo svojom vztahu. Neviem si ani uplne predstavit tie fantasmagorie,ze ako ta asi zachranar v nocnej podvadza,akoze na nejakej ich izbe v ramci nemocnice,kde mi kedykolvek moze niekto vojst alebo zavolat na vyjazd??? Lebo nejake povolania sa daju predstavit,ale prave zachranari mi pridu taki “ohrozeni” pri tej nevere pocas sluzby. A rozdavat si to len tak v aute v areale nemocnice alebo pod nejakym vchodom tesne po vyjazde,to chce tiez poriadnu guraz a plne gule…ja fakt neviem,ale ste cudne obe s mamou. Akoze nahlodavat vlastnej dcere doveru voci muzovi je uplne mimo a ty,ze sa nechas,to je tiez mimo. Mna by to teda na jeho mieste dost urazilo aj. A este nezabudni na posmech,ak si niekto vsimne,ze si musi planovat sluzby len s chlapmi. Nic v zlom,ale zahnut ti moze kdekolevk a kedykolvek a ani nocne nemusi mat,lebo ak raz niekto zahnut chce,tak to proste urobi…

majulino
10. dec 2022

Vieš koľko som sa ja od mojej mami a sestier napocuvala ako má manžel na sluzobkach podvádza? A ešte ho aj na pivo "pustím" a kto vie či on ozaj ide na to pivo...
Tak som jej raz na to povedala, že aspoň šetrí moju pi.u, keď j.be inú a ja mám pokoj....
Áno, hrubé, vulgárne, nemiestne, ale účel svätí prostriedky a ja mám odvtedy pokoj... Tiež už som začínala byť žiarlivou fúriou...

apolka77
10. dec 2022

Ries mamu a nie muža.

danny173
10. dec 2022

@janai1 Nie žena, ale svokra 😂

lavinis
10. dec 2022

Povedz mame nech sa do vás nestará. Ideš zakazovať mužovi mať kolegyne? Seriously?

lavinis
10. dec 2022

@apolka77 presne

cimage
10. dec 2022

Keby chcel, tak ani nepotrebuje nocne s kolegynami. Vela bab by ti vedelo napisat ako a kde ich chlap podviedol. Vobec to nemusi byt kolegyna a nemusi to byt ani na nocnej.
Moj muz volakedy robil doormana/vyhadzovaca v UK v najlepsom studentskom klube v meste. Mna to ani nenapadlo ho podozrievat. Kolegyne nechapali ako mozem byt taka kludna ked tam chodia polonahe studentky, ktore si vypiju a ani nevedia o sebe. Proste som mu verila a verim mu dodnes.
Mama nech si necha spochybovanie pre seba. Opytaj sa jej o co jej ide a vysvetli jej, ze ty svojmu chlapovi veris a nezelas si aby tak o nom rozpravala.

mamula20
Odpoveď bola odstránená
thoughtfulweirdo
10. dec 2022

V takej situácii by mi vadilo jedine to, že za 5 rokov by som nebola schopná "upratať" mamu 🙂 na to by som sústredila svoju energiu, nie na riešenie imaginárnych problémov s manželom.

jane1987
10. dec 2022

Tak vidim, ze ta tu riadne zvozili, ale fakticky maju baby do jednej pravdu. Treba riesit mamu, zjavne nevie co od dobroty a teda ak ta to ukludni, v zdravotnickom kolektive plneho samcov som uz robila a teda okrem blbin nas nikoho nenapadlo nieco spolu mat 🙈🙈🙈😂😂😂 a naozaj mu nesprav to, ze mu ,,zakazes" sluzby s kolegynami, pretoze to si ten vztah fakticky zaklincujes. Ak ta bude chciet podviest, podvedie ta aj so susedou od vedla a to teda asi nezariadis, aby sa odstahovali 🙆🙆🤷🤷🤷

zuzubb007
10. dec 2022

Nocna, nenocna, ked ta bude chciet podviest spravi to kedykolvek ci je jedna hodina na obed alebo v noci, boze zastava mi rozum

siska53
10. dec 2022

Neziadala, nevadilo. Kto chce podviest, prilezitost si najde hockde a hocikedy.

gertrudaosem
10. dec 2022

@anjelicek26 vrátane maminy a sestry pretiahne?? Maminy? Strasne si to napísala...

gertrudaosem
10. dec 2022

@lavinis seriously

anjelicek26
10. dec 2022

@gertrudaosem napisala som to presne tak, ako vnimam zmyslanie jej matky... preco by pre pana mal spat s kolegynami? Lebo tam "su a dychaju a maju vaginu"? Je to rovnake zmyslanie, ako ze bude spat na nejakej oslave z jej sestrou ci mamou, presne takto... Mama by sa mala hanbit ak bezdovodne taketo dohady dcere bulikuje do hlavy. Alebo vie nieco, co dcera nie.

nepic
10. dec 2022

Ja som pracoval na zachránke 12 rokov a nie,nemal som tam žiadny pomer s nikým aj keď možnosť bola. Keď bude chcieť,tak to urobí hocikde a hocikedy,nie len v robote na nočnej. Skôr toho bolo dosť,keď som pracoval ako vodič autobusu.
No a ešte vozil som šéfovú a s toho bol 9-ročný vzťah. 🤣

marca12
10. dec 2022

Ja byt tvojim muzom,tak svokre pekne vycistim zaludok. Aby ma svokra takto ociernovala a davala taketo chrobaky zene do hlavy. Co je to za matku. Podviest ta moze hocikde aj na vyjazde s kamosmi,na stretavke zo skoly,kdekolvek.

valeria_h
10. dec 2022

Máš skvelého muža tak nevymýšľaj somariny a nevyrábaj problémy tam, kde nie sú.

mandzula
10. dec 2022

Tvoja mama je pekna truba.

janai1
10. dec 2022

@kvetinka75 😂 No tak rovno výpoveď nech si napíše a ide makať na stavby tam sú poväčšine iba chlapi
@danny173 ešte lepšie 😀 aspoň pobaví kolegov a vedenie

erickatt
10. dec 2022

Mama ide, podla seba sudim teba??

erickatt
10. dec 2022

A zas si myslíš, ze idu na to a v najlepšom pohotovost a letia k infarktu.. su rady ze su na tych nocnych

7miriam77
10. dec 2022

@majulino 🤣🤣🤣to by som chcela vidieť ten vyraz, keď si im to povedala 🤣🤣

ysseba
10. dec 2022

Podvádzať by ťa mohol aj v ambulancii so sestričkou, aj v kancelárií, aj v reštaurácii po záverečnej keby bol čašník, aj v taxíku keby bol taxikár, aj tam, aj hentam. Keď ťa chce podviesť, tak to urobí, či pracuje na záchranke či jadrovej elektrárni... Mala by si popracovať na svojom sebavedomí. A k mame sa nevyjadrujem. Mama by mala dcéru povzbudzovať a nie ju udupávať ☹ Inak je vysoká pravdepodobnosť, že vždy bude robiť s nejakou ženou na záchranke. Pretože vždy sa snažia služby plánovať tak aby neboli len ženy, ktoré by museli prísť k 150kg chlapovi a nevedeli by s nim pohnúť....
Pripájam sa k názoru aby si riešila mamu a nie muža.
P.S.: Muž má krásne a obdivuhodné povolanie, aj moja kamoška robila záchranárku a milovala som počúvať všetky tie príhody 🙂