Vadilo by vám to?
Ahojky,co si myslite o nasledujucej situacii?: Muz ma ist rano s dietatom vonku. Trva mu to vsak aj hodinu. Wc s telefonom,kde si pozera spravy,sprcha..Ranajky,ranna kava sa nerataju..Zena ma zatial uz pol obeda hotove,dieta po svacine..Dik za prispevky, hlupe ignorujem.
@mima4 nepochopila si pointu
tak moj toto nastastie nerobi 😅 robim to ja 😀 wc je totiz jedine miesto kde mam pokoj od deti, tak si tam dost casto citam, co nie je velka vyhra 😀
@libka1 😀 😀 tak len pekne citaj,citaj,kym mozes
@jahodka8 ja som taka sikovna,ze dokazem mat,ked to v dany den potrebujem 😀 a z polotovarov nevarim, cest vynimkam.. 😝 a neponahlam sa a som rada,ze s nim ide von 😉
@sunnyfunny My aj ked ideme rano spolu do skolky a potom do prace - davam si rano sprchu, casto si aj vlasy umyjem, make up, malemu dam ranajky, oblecenie som hotova davno pred chlapom....niekedy mam nervy, ze tam prestupujem
@sunnyfunny ...chod s deckom vonku ty, muz nech navari obed. Popri srani a telke to stiha v pohode.
baby sorry, ale ako ste si to ktorá od začiatku nadstavili, tak to máte. Je zbytočné sa po rokoch rozčuľovať, že muž zobral deti von za všetky roky možno dva krát. Sú aj jeho, či? Chcel aj on deti, rodinu, či bol k tomu dokopaný? Ak od samého začiatku spolužitia sa muž podieľa na všetkom, čo v domácnosti treba, ak od prvej sekundy po príchode ženy a dieťaťa z pôrodnice je stále zapájaný do starostlivosti on, nebude sa po rokoch diviť, že je dieťa treba obliecť a vychystať von. Uznávam, že WC je občas v rodine s malými deťmi jedinou oázou kľudu 😀 😀 😀 , ale z niektorých príspevkov cítiť, že žena má víkend na to, aby poupratovala, oprala, ožehlila, navarila, popiekla, ožehlila, napísala s deťmi úlohy a muž na to, aby si oddýchol. A keď vezme deti na hodinu von, tak má pocit, ako keby jej preukázal neviem akú službu. Zobral jej deti von! Jej? Nie sú náhodou aj jeho? A aby som spotená rýchlo chystala dve deti a seba a muž stál vonku ako tĺk a ešte šomral, že meškám....no to naozaj nehrozí.
@mima4 prepáč, ale muž, ktorý sa zašíva na WC a schválne motá. len aby bo s deťmi čo najmenej, sa ako nesvojprávny správa sám. Tu nejde o to, ako si to on zvolí, tak to má, to funguje, kým sú dvaja bez detí. Ale kým on hrá napr. na WC hry na mobile, tak jeho žena má na starosti aj deti, lebo tie nevypneš. A spoliehala sa, že aspoň cez víkend ju odbremení tým, že zoberie von svoje vlastní deti.
@timea7 myslim, ze toto konkretne ani nie je o nastaveni. to co sa spomina v uvodnom prispevku je pre muzov akesi prirodzene. mm mi konecne po rokoch aj celkom pomaha, chce to ozaj riadny dlhorocny vycvik 😉 , nie je vynimka, ze pridem do kuchyne a tam ma uz cakaju ranajky, velke dieta uz ma desiatu, alebo cez vikend sa uz aj vari nejaka polievka v hrnci... Kedze ja toho vela momentalne nenaspim kvôli mladsiemu dietatu, beriem to vsetkymi desiatimi 🙂 Ale je pravda, ze jemu trva vsetko 2x tak ako mne. Kym ja stihnem svoju sprchu, namalovat sa, obliect seba aj malého, velkej pomoct vybrat, co si ma obliect, on si da sprchu a oholi sa. A este na neho v aute cakame, lebo polovicu veci si zabudol 🙂 To je take... chlapske 😉
@papricka33 tak každý inklinuje k inému druhu činnosti, niekto má prirodzený talent na varenie, navarí rýchlo a výborne, je jedno, či je to žena alebo muž, niekto si dokáže lepšie zorganizovať čas...žena, ktorá bola na MD, má všetko okolo detí už zautomatizované, nevadilo by mi, že sa chystajú von pol hodiny, vadilo by mi, keby sa muž zašíval na WC, keď má na starosti deti, alebo by bral ako samozrejmosť, že ja mu deti vychystám a popritom bude odbiehať k šporáku a on by hral na WC hry. Nechápem ani príspevok, že keď muž berie deti von, tak "musia" byť vychystané. On nemá ruky?
@libka1 no ešte sa dá aj v komore, ale zase teperiť sa na najvyššiu poličku..... 😀 😀 😀 😀 😀 😀 Ja som raz pred Vianocami bola chorá, Štedrý deň bol v nedeľu, v sobotu ráno doma výbuch, tak som vyslala hneď zrána muža s dieťaťom von (mame a svokre) s poznámkou - nech sa neopovážia vrátiť pred 19,00.....
Fu, tak mam asi divneho muza /chvalabohu/, zachodove radovanky ma vybavene za 5 minut, to mne to trva dlhsie 🙂 synatora venci vzdy ked sa da, alebo sa sam vychyti, popritom zbehne do obchodu. Bez nejakeho natlaku. Akurat vychystat maleho chystam ja, lebo manzel nerozlisuje pyzamo, teplaky, handra ako handra 😉 takze bud nachystam a on uz oblecie, alebo obleciem ja, zbalim tekutiny a pochutiny do kocara, lebo muz aj sice nachysta, polozi na botnik aaj to tam ostane 🙂 v kazdom pripade, su to pre mna detaily nepodstatne, ktore ma nerozculuju, skor pobavia a rada nachystam tie veci za neho, ked vydim, ze sa synovi venuje, je im dobre, vydrzia vonku dostatocne dlho, kym ja skulturnim domacnost a navarim, poobede mame dostatok casu a priestoru na spolocne rodinne chvilky 🙂
ak mu to podas stylom hned teraz chod tak na toto nereaguje vecsina chlapov ,

@sunnyfunny vsak klasika...nic nove pod slnkom, poznam