Vadilo by žene, ak muž nemá vodičský preukaz?
Mám takú otázku, vadilo by Vám keby muz s ktorým máte deti nemá vodičský preukaz?
Ano, vadilo. V dnesnej dobe je to nutnost. Ale....vadilo by mi to aj u zeny. To len same odvez ma, privez ma. Wtf, odvez sa, ruky, nohy mas.
@30katrusa40 ja to mám podobne, PhD., RNDr, vodičák som spravila na 3x, veľmi mi však pomohlo vyjezdi se. Nejazdím veľké trasy, rádius 30 km, ale veľmi mi to zjednodušilo život.
Moj muz vodicak mal, ked sme sa stretli, takze som to neriesila. Ja som nemala, on bol ten, co ma do neho tlacil... plus jazdenie - vzdy som sla ja a aj ked som ho mala 100 chuti zabit, tak som vdacna za to... kebyze ale stretnem rovnako stareho frajera cez vysku a vkdicak by nemal, tak by som to neriesila. V ba ho netrebalo... teraz si neviem predstavit, keby sme mali len 1 vodicak... cize vela zalezi od okolnosti...
@viera3488 nechceš vodičák? Ak žiješ v meste, kde je všetko dostupné mestskou, ok. Pes sa dá na veterinu dostať aj v taxíku, aj k zubárovi, ktorý je 50 km vzdialený sa dá na termín ráno na ôsmu ísť z domu na vlak o piatej. Aj na ryby, keď ide syn a balí celé auto mu môžem zavolať taxík. Z divadla v BA, ktoré končí o 22:00 môžeme ísť na polnočný vlak 🙂
Vadilo, ale nie v zmysle, ze je nepouzitelny, moze to byt aj , ale nezhodovalo by sa to s mojim zivotnym stylom, rada jazdim aj na dovolenky, soferujem tiez. Beriem to ako samozrejmost uz u oboch partnerov.
Ja si to neviem ani predstaviť, aby môj muž, ja, dcéry, zaťovia sme nemali vodičáky! Ja nechápem ani ženy, ktoré si nespravia vodičáky, nie to ešte muži! A nadávajte mi koľko chcete, svoj názor nezmením!
Muž vodičak má, ja ho nemám. Bývame tak, ze je dostupnosť všetkého, takže by som vôbec neriešila, keby ho nemal. Otec napríklad bol šofér, no auto nám stalo pred domom, šoféroval možno 5x za celý rok
Ja absolútne k tomu vzťah nemám, netúžim mať vodičak, desí ma len predstava sadnúť za volant, skúsila som to len párkrát, v momente ako som mala vôbec chytiť volant, koniec des hrôza. Kamarátka to isté, bystrá šikovná žena, autoškolu neurobila ani opakovane, inštruktor jej potom vysvetlil, ze mal takých klientov, ktorí skrátka "nemajú to v sebe"
Sú aj takí ľudia a nič to nemá spoločne s inteligenciou, skôr s tým, ze sa vedia objektívne zhodnotiť a proste im dôjde, ze za volant nepatria. Tak načo sa trápiť?
Väčšinou su to ženy, ktoré majú deti a nemaju vodičák. Zaujímala by ma aj otázka smerovaná na opačné pohlavie 🙂
ja vodicak mam ale kedze som priserny sofer, nesoferujem a moj muz je aj tak so mnou 🤷♀️ rovnako by som bola ja s nim, ak by to bolo naopak
kym sme nemali dieta ani auto sme nemali, dokazali sme v podmienkach v akych zijeme v pohode fungovat bez neho a aj teraz ho vyuzivame minimalne
ano nemat vodicak obcas dokaze skomplikovat zivot ak ho niekto skutocne potrebuje ale preco je to podla tejto temy chlap? ked chlap nema problem, ked zena nema ok, ked sa zena necha vyvazat je to ok ale ak chlap problem, tradicny MK dvojity meter 😀
Úplne trápne je si hľadať muža podľa vodičáku, myslieť si že bez neho je muz bezcenný 🤦🤷🤦
Ja som sa roky bála šoférovať takže keby nemá muž vodičak asi by to bolo komplikované. Chvíľu sme žili bez auta a teda robiť veľké nákupy a trepať sa autobusom to mi teda išlo dobre na nervy...ja už chvalabohu šoférujem takže sa nemusím spoliehať len na muža ale väčšie diaľky šoféruje len on. Neviem ako by sme chodili napr. S deťmi po doktoroch keďže teraz za doktorom precestuješ aj 100 km keby nešoféroval..ale tak najviac by ma na to štvalo že vodičák nemá ale komentuje..buď nech šoféruje alebo nech čuší
No pre tento dôvod, že nezvládol testy, tak by mi to vadilo a trvala by som na tom aby si VP dorobil .. ale keby mal vodičský a povedal by mi, že sa necíti na šoférovanie pre nejakú traumu z autonehody a pod. alebo keby nemal vodičský zo zdravotných dôvodov, tak nevadilo
No mne zastal rozum. Najviac sa mi páčila asi tá odpoveď, kde autorka nerada šoféruje, takže jej muž musí mať vodičák, vadilo by jej keby ho nemal, vozí ich už aj 17ročný syn. Ako... neviem čo mám na toto povedať. Žena nemusí mať vodičák, alebo proste stačí keď nerada šoféruje a tým pádom hľadá muža ktorý ten vodičák musí mať a keby ho nemal tak by o neho ani nezakopla. Grciam.
Áno vadilo by mi to,a teda mne osobne by to vadilo už od začiatku,takže tie deti by som s ním ani nemala..Ja neviem,ale podľa mňa to vypovedá aj niečo o tom človeku,o jeho priebojnosti,o jeho ochote byť plnohodnotným členom rodiny alebo ani neviem,ako by som to pomenovala..Pamätám si ešte na strednej škole,že akonáhle spolužiaci dosiahli 18,išli si robiť vodičák,lebo sa nevedeli dočkať,kedy budú môcť reálne jazdiť a mne to proste tak nejako patrí k takému "pravému" chlapovi..Akože ja si neviem predstaviť,že by som mala chlapa,ktorý by nemohol ísť sám na veľký nákup,ktorý by ma nemohol odviezť k lekárovi,keby mi bolo zle..Celkovo mi to príde také neprirodzené,chlap,ktorý nemá vodičák a nemá ani snahu to zmeniť,ja som si vždy myslela,že muži toto majú v sebe tak nejako zakorenené,že proste muži + autá patria k sebe..
@tairyx prečo na neoznačíš rovno, keď chceš do mňa rýpať??? Hrdinka... mám vodičák, šoférujem dosť. Často si požičiavam autá v zahraničí, keď lietam sama alebo s mladším dieťaťom a nerobí mi problém šoférovať kdekoľvek, ale skrátka nerada šoférujem a rada to prenecham synovi alebo mužovi.
A chlapa, čo nemá vodičák by som nechcela, lebo chlap, čo nemá vodičák je buď neschopny alebo strašpytel bez gul a ja nemám rada chlapov, čo nemajú gule a musím ich mať pri nich ja...
Je iné, keď chlap nemoze šoférovať zo zdravotných dôvodov, čo tu už tiež bolo spomenuté.
Čo ti na tom prekáža?
A žena?? Ja nemám vodicak ,bojim sa ...
Neviem kedysi ľudia vodičský nemali a zvládli aj nákupy aj cestovanie aj neviem ešte co ...a teraz sa to ide brat ako problém...
Skôr by mi vadilo keby muz nevie vymeniť žiarovku ci opraviť hoc akú vec v domácnosti ci nieco prerobiť a podobne ....
Všetci moji doterajší priatelia vodičák síce mali, no nikdy po jeho spravení nejazdili ani nemali autá, a teda bolo mi to úplne jedno. Ja vodičák nemám vôbec, ani si ho neplánujem robiť, žijem v meste kde mám dostačujúce spoje a nerobí mi problém ďalej ísť napríklad vlakom.
Môj manžel nemal vodicak a ani si ho nechcel urobiť. Neskutočne ma vytáčalo, keď potreboval niekam ísť a ja doma pol domu hore nohami, hrniec na sporáku a plná práčka. Bývali sme na dedine.
Teraz moj priateľ má vodičský preukaz. Je to úplný luxus oproti tomu. Ide a príde kedy potrebuje a chce. Som na rizikovom, nakoľko sme prerazili dlhú cestu k tehotenstvu,je to naše vysnívané, nosí ma všade. No neviem si to predstaviť keby vodičský nemal.
Jednoducho mu povrch že ak chce s tebou sediet v aute nebude ti dávať rady ako mas šoférovať keď nemá vodicak a nezvládol autoskolu
Nikdy som sa nezamyslala , lebo ten moj sa asi narodil s volantom v ruke - je mi to uplne prirodzene . Ale teda urcite aspoň jeden z paru by vodicak mal mat predsa len - výlety , lekár , dovolenky , vybavovačky , nákupy …

@viera3488 to ona tak furt a na svojho ako nadávala