Vaši “dokonalí” muži
Už dlho mám potrebu položiť jednu otázku . Naozaj si myslite , že vaši muži sú super ? Keď niekto založí diskusiu ohľadom problémov v manželstve , 80 percent jej riadite odísť od manžela / priateľa . Nehovorim o tyrani , bitkách a podobne . Ale napríklad : manžel odmieta sex - odíď , manžel mi nepomáha - odíď, manžel písal inej - odíď , manžel mi vynadal - odíď . Vy , čo to vsade radite si uvedomte , že nie je take jednoduché zbaliť sa a nechať niekoľko rokov len tak . Veľa z nich nemá ani kam odísť a možno ani nechce . Preto treba problém riešiť , nie pred ním utekať . A samozrejme máme tu ešte jednu skupinu a tie zasa s radosťou každú pošlú za psychológom / psychiatrom . A vy , milé ženy , čo si myslite , že mate doma manzelov , ktorý by vás NIKDY( ako niektoré píšu ) nepodviedli , tak sa zobuďte ! Poznám xy chlapov , na ktorých by to nikto nepovedal a robia to . Koniec môjho výlevu 😀
@makova333 ja už som sa vyjadrila . Zjavne iniciovala a zjavne to trvá dlho , zjavne to nevieš
Jasne, vzdy to mobil na zle prepise😝
kolko je to dlho? kolko je optimalne cakat?
@dskjhfdlkdjhl predstav si ze áno , keďže robím učiteľku pravopis ovládam
Robis ucitelku? To je podla teba dobre poskladana veta?😝
@dskjhfdlkdjhl podľa mna si ty zle poskladaná 😂
O mna v tejto diskusii nejde😉 Navyse, ja sa neskladam a ani Ty ma nezlozis😝
@dskjhfdlkdjhl o mňa tiež nie 😀
Autorka: Vo veľa sa s Tebou stotožňujem. Často sa tu stane, že zufalkyňa sem napíše príspevok, možno ani nepýta radu a návod ako vyriešiť problém, len sa potrebuje vykecať (často anonymne, keďže sa hanbí) a prečítať si, že v živote sú aj vážnejšie a horšie problémy. Naopak, opíšu jej tu baby svoje "dokonalé" životy s perfektnými chlapmi a založená téma nadobudne súťaž o lepšieho manžela, otca, kamaráta v jednom. Bez empatie... To potom moc na psychike dotycnej nepridá. Ved každý jeden má svoje problémy, niekto väčšie, iný menšie, a pokiaľ neviem pomôcť, povzbudiť, tak radšej nereagujem.
@fineta presne tak🥰, preto som založila tuto diskusiu . Už veľmi dlho sledujem tie dokonalé rady… a už mi to nedalo
Autorka: tak inu radu nemas ako cakat, ze sa to mozno same upravi?
Môj manžel nie je dokonalý ani super ale tak isto ani ja. Páčil sa mi jeden obrázok čo som videla na webe. Už neviem kde. Nepamätám si presné znenie ale skrátka to bolo o tom, že v minulosti sa veci a vzťahy ľudia snažili opraviť. Dnes už skrátka niečo nefunguje tak to ľudia vymenia a nesnažia sa opraviť či ide o vzťahy či o veci . Možno by to chcelo snahu opraviť vzťahy. My sme s manželom náš dávali dokopy niekoľkokrát a pokazde po oprave to.bolo lepšie než predtým.
A aka je vlastne ta Tvoja "nedokonala" rada?
@dskjhfdlkdjhl cakat, ze sa to cele casom (blizsie neurcenom) same upravi 😀
@1katus1 a presne o tomto to je , nie hneď rozvod , ale snaha o opravu 🥰
@makova333 aha, samo sa to opravi, hmm, to je rada nad zlato😝Ale neprekvapuje ma, lebo uz som si nejaky obrazok o zakladatelke utvorila.😉
@dskjhfdlkdjhl
Ženy na vás už nereagujem . Skúste sa postaviť zo stoličky 😉
Nemusis reagovat, aj tak pises len hovadiny. Na stolicku som si pred chvilou sadla, mam upratane, napecene, oddychujem. Ked vstanem, nebudem Ta informovat😉
@dskjhfdlkdjhl mne sa pacilo, ze ak s tebou muz nebude spavat, treba to sam iniciovat a vyskusat nieco nove. Len ja ti neviem, ci to uz nie sme v sekcii trestny zakon cast znasilnenie 😀
@makova333 No, mozno nieco nove spociva v tom, ze aj zena ma stratit chut na sex a bude situacia vyrovnana😝
@dskjhfdlkdjhl daj si koláčik , asi ti klesol cukor 😀
@dskjhfdlkdjhl co si piekla? Ja dnes babovku 🙂
No, už sa to začína zvrhávať na hádku aj tu! 😂
Áno, veľakrát sa tu hneď radí rozchod, namiesto riešenia problému. Ale sú problémy riešiteľné, problémy riešené, kde riešenie nepomáha a potom problémy neriešiteľné. Niekedy žena, ktorá tým každodenne žije, má problém posúdiť, do ktorej kategórie spadá ten jej problém, lebo nedokáže mať objektívny pohľad na vec. A je ovplyvnená emóciami. Z tohto hľadiska je dobré, keď si prečíta nestranné názory, možno jej to otvorí oči. Žiadna sa aj tak nebude rozvádzať len kvôli tomu, že jej to napísali cudzie ženy na anonymnom diskusnom fóre.
A či mám dokonalého muža? Samozrejme! 😃Minimálne 3x denne ma vytočí do vývrtky, je to frfľoš, často sa pochytíme pre blbosti, je "majster zemegule", ktorý všade bol, všetko videl a všetko vie najlepšie... Ale milujem ho presne takého, aký je a jeho dobré vlastnosti sem ani nejdem písať, lebo by to bolo na dlho. A hlavne, čím viac čítam tu na modrom koníku, čo majú ženy doma za exempláre, tým viac ho považujem za úžasného. ❤️
@makova333 kľudne môžeš aj ležať a čakať , že na teba skočí
Autorka: no isto kvoli tebe budem vstavat, konecne som si sadla 😀
@makova333 neuveris, aj ja-dcera sa vrati z tabora a je to jej najoblubenejsie😉
@makova333 skús , možno pomôže
@makova333 a nevies, preco nam stale zakladatelka pise, ked napisala, ze uz nebude? 🙊
@h2 áno , názor je super , pokial jej každá druha neradí rozvod

@makova333 mobil mi to prepísal