Vaši “dokonalí” muži
Už dlho mám potrebu položiť jednu otázku . Naozaj si myslite , že vaši muži sú super ? Keď niekto založí diskusiu ohľadom problémov v manželstve , 80 percent jej riadite odísť od manžela / priateľa . Nehovorim o tyrani , bitkách a podobne . Ale napríklad : manžel odmieta sex - odíď , manžel mi nepomáha - odíď, manžel písal inej - odíď , manžel mi vynadal - odíď . Vy , čo to vsade radite si uvedomte , že nie je take jednoduché zbaliť sa a nechať niekoľko rokov len tak . Veľa z nich nemá ani kam odísť a možno ani nechce . Preto treba problém riešiť , nie pred ním utekať . A samozrejme máme tu ešte jednu skupinu a tie zasa s radosťou každú pošlú za psychológom / psychiatrom . A vy , milé ženy , čo si myslite , že mate doma manzelov , ktorý by vás NIKDY( ako niektoré píšu ) nepodviedli , tak sa zobuďte ! Poznám xy chlapov , na ktorých by to nikto nepovedal a robia to . Koniec môjho výlevu 😀
Ešte stále to riešiš od rána? 😀😀😀
To aby tvoj muž nepriešiel na MK a nepýtal sa, čo má doma robiť s toxickou ženskou. 🤷🏻♀️
@dskjhfdlkdjhl musime byt trpezlive, casom ju to prestane bavit. Vlastne ta jej rada je univerzalna 😀
@zuzka_99 nemám pocit , že som toxická , môj muž má všetko , čo potrebuje . Nemusíš sa zapájať do diskusie
@makova333 vidíš to , mám len dobre rady 😂
@dskjhfdlkdjhl
@makova333 Baby, neprovokujte! My sme ešte nevstali z postele. ;)
A vy už upratané a napečené.
Ja stále nedokážem pochopiť prečo ta tak vytáča co tu radia ženy iným ženám. Vsak keď ta to tak irituje tak to nečítaj. Každý má právo na svoj názor tak ako ty tak aj ini ludia. Nemusis sa tu snažíš tvrdošijne každú presvedčiť ze iba tvoj názor je ten správny. Alebo si dnes mala potrebu s niekym sa pohadat?
A keď niekto poradí rozvod, tak to znamená že autor otázky inu možnosť nemá? 🤔 Ja už prestávam rozumieť tomu, čo.si ľudia predstavujú pod modrým koníkom..
Dá sa tu založiť diskusia, kde sa človek spýta na veci pri ktorych chce odpoveď od viacerých ľudí - tak ti viacerí ľudia majú viacero názorov.. autor s tými názormi môže naložiť podľa seba, môže ich ignorovať, môže sa zamyslieť, môže si zobrat príklad a dokonca sa môže aj hádať..
A dokonca je tu ešte jedna možnosť - vôbec diskusiu nezalozit a s problémami sa vysporiadať v súkromí podla svojho uváženia..
Ak ti radi niekto niečo čo sa ti nepáči tak to neurob, čo iné ti povedať..
A nie nemyslím si že môj muž je dokonalý, ani ja nie som dokonalá a neznášam ak sa na dokonalého niekto hrá, čo robí veľa žien.. ale mám vlastnú hlavu a vlastne rozhodnutia, nevravím že ma občas nezamrzi nejaka nálož od tu dokonalej ženskej čo má patent na život za každých okolností, ale na druhej strane nebudem zovšeobecňovať q budem sa riadiť svojimi rozhodnutiami, budem aj ja pykať ak sa rozhodnem na 💩
Mam doma uzasneho muza, ja to rada priznavam. A ist k psychologovi alebo mediatorovi nie je ziadna chyba, ale krok k rieseniu prehlbeneho problemu. Odchod je ten posledny krok, ked uz veci dospelak do nezvratneho bodu v tom danom vztahu. Nerobi sa to nikomu lahko, ale moze to byt nevyhnutne
@fineta Autorka tu poukazovala skor na nejaky jav na zaciatku, necitala som tu diskusiu celu) ze ako zije, co ma doma). Kazdy mame nieco ine doma a musime s tym vediet tancovat. Ono je to casto nielen o muzovi, ale celej rodine. Ako je ta rodina celkovo zatazena a cim. Ja sama zijem v podstate vedla mojej svokry, ktora sa cez coronu prikmotrila a vacsinou je s nami. To chce urcity level diplomacie. Lenze muza si kazda z nas berie aj s celou jeho smeckou ludi. Ja viem, je to tazke, ale vsetko sa navzajom ovplyvnuje. Ja mam dokonca dve svokry, ked to tak vezmem. Nenavidia jedna druhu. Keby s muzom niektore veci neriesime este rok vopred, tak mozno by to malo od dokonalosti velmi daleko.
Ok, mala som to ,, trpieť,, dať do uvodzoviek aj tam. Použijem teda iné slová......
Nepresviedcaj ostatné ženy, že žiť v nepohode, nesúlade, nespokojnosti, v zlom vzťahu je normálne. Nie nie je.
@zazvorka87 správne 👍... Samozrejme, že zas nie na úkor extrémov..
Riešiť sa dá podľa mňa 99% problémov, ale len v prípade, keď chcú riešiť OBAJA. Jeden vo vzťahu nevyrieši nič. Ja by som od partnera, ktorý odmieta riešiť problém, odišla tiež a to najmä, ak by to bol malý problém- ak totiž nerieši malý, nebude riešiť ani veľký. A keď problémy vo vzťahu nerieši, očividne ma dostatočne neľúbi a načo mi je taký? Lepšie nám bude samým. A odpoveď na tvoju otázku, áno, môj muž je pre mňa tak skvelý, ako sa len dá. Svoje muchy má rovnako ako ja, ale na všetkých pracujeme, preto si jeden druhého zaslúžime.
Dievčatá , len na upresnenie ešte raz , mám manžela, mám deti, sme zdraví , mame dom , mame dostatok financií, nič nám nechýba . No nie vždy to tak bolo , išli sme od nuly a postupne vybudovali . Dokonca som muza neopustila ani keď mi zatajil , že má exekúcie , ani keď do rana pil a neprišiel domov , ako sľúbil a podobne . A mozno tie ženy nechcú pocut hneď, že má odist , mozno chcú len podporu , povzbudenie , že sa to môže zlepšiť . Samozrejme prízvukujem, ze nehovorím o tyrani . Nie každá má toho pána “dokonalého”
@elizabet173 nie neštve má to a áno by som nemenila .Som rada za každú jednu moju skúsenosť . Možno si nemala šťastie na také diskusie , ale aj pri banálnych problémoch radili rozvod . Ja poukazujem len na to
@att123 veru áno , aj tak sú si podobní 😀poznám ak také , ktoré menili a ešte horšie bolo po čase
@anonym No ja Ťa naštvem, ale o chlapa s exekúciou (navyše zatajenou) by som ani nezakopla. Dlhy, neplatenie záväzkov, nezodpovednosť, hlúposť pri práci s financiami, neschopnosť zarobiť na svoje potreby... nazvi to, ako chceš, to je pre mňa niečo, čo by ho vyradilo z akéhokoľvek uvažovania o spolužití s ním. A alkoholik detto. Ja nepijem, nefajčím a taký musí byť aj človek po mojom boku. Nikdy som to pred potenciálnymi napadníkmi netajila a tak som aj robila výber.
Neviem si predstaviť, aké iné kvality by musel mať človek, ktorému by som tolerovala takéto slabosti. Sama som si vedomá, čo ponúkam a presne to aj vyžadujem. A v takejto závažnej veci nerobím kompromisy a nezoberiem si hocikoho, len preto, aby bol.
A hlavne nemám problém žiť aj sama. Dokonca ani nepotrebujem, aby ma niekto živil. A to je najčastejší dôvod, prečo ženy zostávajú v zlých vzťahoch. Ostatné reči okolo sú často len omáčka. Mnohé ženy by odišli ihneď, keby mohli, ale nemajú kam a začo... Tak sa oháňajú a ukľudňujú prázdnymi rečami o deťoch, viere, obetavosti rodine...
V poslednom case sa tu rozmohli take diskusie, kde zakladatelky moralizuju-ako si mame vazit svoje svokry, lebo zakladatelka ma dobru, ako si mame udrzat manzelstvo, lebo zakladatelka to napriek vsetkemu udrzala a podobne. Pritom by stacilo si hladiet svojho😉
A teda, kym som necitala MK, tak som ani nevedela, akeho mam super manzela. Clovek bral vsetko ako samozrejmost. A ano, aj mna obcas nastve, ja jeho tiez, ale v porovnani s tym, co citam na koni, su to len talafatky. Ale zrejme to bude tym, ze som si dala zalezat pri vybere.
Osobne ma najviac pobavila tato cast uvodneho prispevku:
" A vy , milé ženy , čo si myslite , že mate doma manzelov , ktorý by vás NIKDY( ako niektoré píšu ) nepodviedli , tak sa zobuďte ! Poznám xy chlapov , na ktorých by to nikto nepovedal a robia to ."
Zakladatelka sice vyzyva, aby sme nenahovarali druhe zeny na rozvod a zaroven tu prorokuje neveru takmer v kazdom vztahu-take mile, take fajn🙊

@dskjhfdlkdjhl akosi mi to nedá