Vaši “dokonalí” muži
Už dlho mám potrebu položiť jednu otázku . Naozaj si myslite , že vaši muži sú super ? Keď niekto založí diskusiu ohľadom problémov v manželstve , 80 percent jej riadite odísť od manžela / priateľa . Nehovorim o tyrani , bitkách a podobne . Ale napríklad : manžel odmieta sex - odíď , manžel mi nepomáha - odíď, manžel písal inej - odíď , manžel mi vynadal - odíď . Vy , čo to vsade radite si uvedomte , že nie je take jednoduché zbaliť sa a nechať niekoľko rokov len tak . Veľa z nich nemá ani kam odísť a možno ani nechce . Preto treba problém riešiť , nie pred ním utekať . A samozrejme máme tu ešte jednu skupinu a tie zasa s radosťou každú pošlú za psychológom / psychiatrom . A vy , milé ženy , čo si myslite , že mate doma manzelov , ktorý by vás NIKDY( ako niektoré píšu ) nepodviedli , tak sa zobuďte ! Poznám xy chlapov , na ktorých by to nikto nepovedal a robia to . Koniec môjho výlevu 😀
@elizabet173 bolo to pred deťmi . Teraz take niečo nehrozí .
@dskjhfdlkdjhl v jednom príspevku som sa ospravedlnila , že som to asi zle napísala a uviedla som to na pravú mieru 😉treba prečítať
To je jedno, v kazdom pripade nevidim dovod na takuto moralizujucu diskusiu, uplne by stacilo, keby si poradila takej, ktora to potrebuje. Ci potrebujes ukazat vsetkym, aka si ty uzasna a my ostatne nanic? Len nezabudni, ze ked jednym prstom ukazujes na druhych, tak tie zvysne ukazuju na Teba😉
To je super, ze ty si mozes byt ista, ze uz nikdy mat exekucie nebude a zaroven upozornujes ine zeny, ako si nikdy nemozu byt iste, ze im muz nebude neverny. Ale tak pobavilo 😀
@elizabet173 Ďakujem , isto nie .
@makova333 to som rada , že pobavilo
@dskjhfdlkdjhl ja nevidím dôvod, prečo sa zapájas . Diskusiu si môžem založiť akú len chcem
Pokial viem, diskusia je verejna a zatial je povolene pisat, co si clovek mysli. Ci chces, aby sme pisali to, co chces Ty?
Autorka a @dskjhfdlkdjhl sa zas moze zapajat do akej len chce diskusie. To, ze ty nevidis dovod je irelevantne 🙂
@dskjhfdlkdjhl no a keďže ty nevidíš dôvod na moju diskusiu , ja nevidím dôvod , aby si sa sem zapájala . Chod radšej ešte upiecť koláčik 😀
Bud v klude, idem na nakup. Ja viem, Ty robis ucitelku, Ty neznesies iny nazor😝
@dskjhfdlkdjhl ale znesiem 😄
Autorka, do diskusie sa môže zapojiť každý. Ty neurčuješ, kto môže prispievať a kto nie. Keby si tento príspevok napísala do svojho profilu, môžeš vymazať príspevky, ktoré sa Ti nepáčia. Tu nie.
@h2 ona mi písala , že nevidí dôvod na moju diskusiu , tak som jej napísala v podstate to iste . To je všetko .
@viestta ka som zúrivá ? A to ako si na to prišla ?😂tajfún z Beskýd má pobavil
@elizabet173 ale nerozprávam o “ťažkých “ problémoch . Tam je samozrejme psychológ / manželská poradňa na mieste
Tazky problem je kazdy, s ktorym si par nevie pomoct sam a narusa vztah medzi partnermi. A vobec nemusi ist len o domace nasilie ci alkoholizmus.
@viestta ako sa prejavila moja zúrivosť prosím ?
@elizabet173 ideme si svoje , to je akoby “nezmenila si názor na náš” tak odchádzam . Samozrejme aj tebe krásny večer 🥰
Nikto od Teba nechce, aby si menila svoj názor. Úplne stačí, akceptovať aj názory iných. 😉

@heleninamama nie vôbec si má nenastvala, ja to rešpektujem … alkoholik nebol. Ja som vydržala , v podstate nastala veľká zmena a teraz je nám dobre . Exekúcie boli a veľmi veľké , vyplatili sme , no teraz mame tolko , že som schopná odložiť 2 mesačnú priemernú mzdu a to mame úver .