icon

Vaši “dokonalí” muži

17. júl 2021

Už dlho mám potrebu položiť jednu otázku . Naozaj si myslite , že vaši muži sú super ? Keď niekto založí diskusiu ohľadom problémov v manželstve , 80 percent jej riadite odísť od manžela / priateľa . Nehovorim o tyrani , bitkách a podobne . Ale napríklad : manžel odmieta sex - odíď , manžel mi nepomáha - odíď, manžel písal inej - odíď , manžel mi vynadal - odíď . Vy , čo to vsade radite si uvedomte , že nie je take jednoduché zbaliť sa a nechať niekoľko rokov len tak . Veľa z nich nemá ani kam odísť a možno ani nechce . Preto treba problém riešiť , nie pred ním utekať . A samozrejme máme tu ešte jednu skupinu a tie zasa s radosťou každú pošlú za psychológom / psychiatrom . A vy , milé ženy , čo si myslite , že mate doma manzelov , ktorý by vás NIKDY( ako niektoré píšu ) nepodviedli , tak sa zobuďte ! Poznám xy chlapov , na ktorých by to nikto nepovedal a robia to . Koniec môjho výlevu 😀

viestta
Odpoveď bola odstránená
zuzka_99
17. júl 2021

Z teba musia mať doma radosť, keď si celý deň presedela nad týmto výkrikom do tmy 😃
Mi pripomínaš tuto jednu učiteľku, čo každý týždeň tlácha články o covide a tiež si ide len jednu a svoju pravdu a všetko ostatné je hnoj.
Už je večer, daj si víno a vymaž si účet 👋🏻

autor
17. júl 2021

@viestta luto ti nemusí byt , mám výborne vzťahy , či už so žiakmi ,rodičmi alebo učiteľmi 😉stale neviem odpoved na moju otázku, už som sa pýtala dva krát . Nie ja , ale ty a ešte pár iných máte problém , že nesúhlasím s vašim názorom . Radšej už nikomu neraďte a psychologickú pomoc vyhľadaj sama .

autor
17. júl 2021

@zuzka_99 keby som tu nebola , tak zasa poviete , že radšej som sa odmlčala , niektorým ľuďom nikdy nevyhovies 😀.

dskjhfdlkdjhl
17. júl 2021

No, hlavne Tebe vyhovie len ten, co ma totozny nazor s Tebou😉

0silvia0
17. júl 2021

A ty myslis, ze tvoj muz by ta niekedy podviedol? A aku odpoved si stale nedostala?

zuzka_99
17. júl 2021

Nuž písala si, že mlčať je zlato, tak možno si sa mala na všetko vykašľať a nech si tu teda povedia čo chcú, nie?

autor
17. júl 2021

@0silvia0 to ja neviem , myslím , že nie , ale ruku do ohňa by som nedala . Vraj som zúrivá , tak by som rada vedela , ako sa prejavuje moja zúrivosť , zatiaľ som odpoved nedostala …

autor
17. júl 2021

@zuzka_99 asi áno

att123
Odpoveď bola odstránená
viestta
Odpoveď bola odstránená
autor
17. júl 2021

@viestta stále som nedostala odpoved na moju otázku . Stále analyzujes o ničom . Hovoríš to iste nonstop . A ešte k tomu uplne z cesty . Ja neviem rozoznať problém, v akom je rozsahu , ale ty áno . Tak gratulujem . Naozaj zájdi za tým psychológom , myslím , že to potrebuješ . Nie , nie je to hanba . Naozaj chod . Veľa šťastia

viestta
Odpoveď bola odstránená
viestta
Odpoveď bola odstránená
autor
17. júl 2021

@viestta Ok , prirovnanie bolo neadekvátne , ale beriem . Tvoj názor . Hádať sa nebudem . Želám krásny večer 🙂

viestta
Odpoveď bola odstránená
autor
17. júl 2021

@viestta a kto tu je nervózny 😂

edita88
17. júl 2021

Uplne suhlasim. Co citam diskusiu tak odid, uz davno by som s nim nebola, … a pritom maju doma 100%-neho manzela, ktory vo vsetkom pomaha, zaraba tisice, nepodvadza, je mily ako medik a vsetko klape ako po masle 🙂

h2
17. júl 2021

@viestta Ale no ták! Buď dáma! Na želanie krásneho večera sa odpovedá: "Ďakujem, krásny večer aj Tebe." Alebo aspoň: "Ďakujem.", ak Ti daná osoba nie je sympatická. 😉

janickacrazy
17. júl 2021

Ja si tiež myslím že môj manžel je super a čo? Je to trestné alebo čo? Samozrejme že dokonalý nie je, ale ja som maximálne spokojná. Proste niekedy sa stane, že dvaja sa proste nájdu a rozumejú si vo všetkom. My sme spolu 13 rokov a nemali sme žiadnu krízu ani nič. Možno pre niekoho nepredstaviteľné, ale tak stáva sa.

natalala
17. júl 2021

Z tohto prispevku citit iba tvoju vlastnu zatrpknutost 🤷🏼‍♀️

dankanka
18. júl 2021

Ucitelka.. 🙂 mne to pripomenulo nasu nemcinarku zo strednej.. vzdy sa nas pytala na nazor v ramci konverzacii, tak ked sme chceli mat jednotku, povedali sme JEJ nazor :D.

ella_price
18. júl 2021

@dankanka Tomu sa hovorí diagnóza učiteľ 😃 Naozaj je len veľmi málo učiteľov s veľkým U.

viestta
Odpoveď bola odstránená
makova333
18. júl 2021

@viestta aj tebe prislo? 😀

viestta
Odpoveď bola odstránená
autor
18. júl 2021

Milé dámy , kto chcel pochopil . Nabudúce skúste porozmýšlať nad inou radou 🙂 , mozno vás niečo napadne . Mažem fórum a všetkým želám krásny deň a samozrejme , perfektného manžela 😉

janka_23
18. júl 2021

Nabudúce skus byť viac tolerantnejsia milá autorka a nepresviedcat tvrdošijne o svojej pravde 😉

dankamg
18. júl 2021

Tie dokonalé vzťahy sú len čistá pretvárka. V každom vzťahu sú aj problémy aj hádky, vždy je to prevažne o kompromisoch. Ono sa druhým radí omnoho ľahšie, keďže je to bez poznania bližšich okolností zivota dotyčného. A povedzme si úprimne - vyvysovanie sa nad inymi, čo len úspešným vzťahom, to je aké slovenské...

autor
18. júl 2021

@janka_23 presviedčate vy mna