Partner sa so mnou nebozkáva

18. júl 2021

Môj partner sa somnou nebozkava už roky. Pri sexe sa vôbec nebozkavame už asi 2-3 roky. A iba pusu si dáme asi raz do týždňa. Sex trvá 5 minút on sa spraví a na mna sa vykašle. On dostane odomna aj orálny sex a ja od neho už asi 2 roky nie. Podľa mna väčšieho sebca ako ja nemá doma nikto. Ako by ste toto riešili keď rozhovor nepomáha a nechce sa o tom vôbec baviť? Je to veľká nuda. Žiadna vášeň iba sa uspokojí a ja som len ako nástroj. Chyba mi vášnivý sex plny rozkoše a bozkávania. Ako náhle začnem tuto tému on sa urazí že jemu sa nechce o tom baviť.

bagre
18. júl 2021

nuž podľa príspevkov si myslím že presne takýchto sebcov je veľa...
no a teda prečo s ním spíš? Inak je vzťah ok? Lebo ak nie, tak je to dosť blbé. A mňa by ani nenapadlo robiť niekomu matrac. Ak je problém len sex,- prečo sa uráža pri rozhovore?

janka_23
18. júl 2021

Poradila by som ti rozchod, ale to je na modrom koňovi dosť odvážne, keďže sa tu nájde niekto kto to hneď zhejtuje. Bol taký od začiatku alebo to prišlo časom? Ma nejake problémy? Co tak skúsiť poradňu?

Aj keď osobne ja by som s takým mužom nebola. Smutné, že nestojí ani o rozhovor keď teba to trápi. Keď ta on nedokáže uspokojiť vráť mu to rovnakou mincou. On sa odbavi a ty nič? Pomoooc, hnusný sebec o orale by mohol iba snivat

iffushka
18. júl 2021

Ty sa rozhoduješ či budeš vo vzťahu a s kým, asi má iné prednosti keď s ním si. Daj si pre a proti a buď sa roziď alebo si zvykni. Ale pories si to sama v sebe a nesťažuj sa.

mirage
18. júl 2021

@iffushka presne, bud nech to akceptuje, alebo riesi, davat oral niekomu, kto ma ma za nic? Nikdy.

marca12
18. júl 2021

Neznasam taketo odpovede,ale tu ju musim pouzit,ak sa za roky rozhovorov nic nezmenilo,rozisla by som sa. Zjavne sa mu hnusis,je sebecky,nestara sa o teba. V zivote pride vela situacii,kedy sa bude musiet o teba postarat,podrzat ta,bude ta vidiet v roznych situaciach ako chces tomu celit?

iwesska
18. júl 2021

A naco mu robis rohozku a este aj fajku? Vsak sa k tomu postav tak ako on - nezaujem. Ked si nevstupi do svedomia a najde inu,aspon vies,ze to s nim nemalo zmysel.

moonlight1210
18. júl 2021

Urazi sa preto, ze to skvele funguje ako ukoncenie nepohodlnej temy, o ktorej sa bavit zatial nemieni.
Resp to moze byt take nevyslovene varovanie: nepytaj sa, neryp, nezacinaj s tym, lebo sa dozvies, co vediet nechces. A ja ta poznam, viem, ako budes reagovat.

Jemu to zatial tak vyhovuje ako to mate. Keby ste sa zacali bavit, vyslo by najavo viacero veci a pohodlny zabehany zivot by musel prekopat.
Trebars preto, ze ti bude musiet povedat, ze uz ho prilis nevzrusujes, ale ten sex je zadarmo, po ruke a kedykolvek on ma potrebu.

Co ta samozrejme urazi, sex mu odmietnes, no a bude po pohodli.

Toto su take stavy, ze ked si vydupes rozhovor, priprav sa na veci, co nechces pocut.
Malokedy to je o tom, ze mu ty povies, co ty chces, on ta pochopi a zacne sa snazit.

Obe strany maju k tomu co povedat a obe maju svoje staznosti a neprijemne pravdy.

Takze ak na to nie si pripravena, nezacinaj rozhovor.

luci_ba
18. júl 2021

hlavne je podľa mna položiť si otázku, či je inak vas vztah okrem tohto v poriadku. Ak ta trapi ro čo si popisala vyššie ale lubite sa, planujete budúcnosť a pod nie je to až taka hrôza. My s manzelom so tiež nedavame francuzaky ako ked sme sa spoznali ale vieme ze sa lubime, pretoze nie len pusa je prejavom lásky.

karolinakr
18. júl 2021

Toto je sex presne z kategorie porna. Ked sa mužovi hnusi bozkavat vlastnu ženu, ked mu je predohra uradnuta, ked vžaduje oral ale sam ho ani za svet nespravi, ked dokonči sex, odgúla sa na druhy koniec a nezaujem. Žena je prenho vec na odbavenie Čize ako moonlight povedala, dopočuješ sa neprijemne pravdy, moj nazor je, že muž, ktory sexuje so ženou , ju nemiluje, je preňho len nejaka vec a ako som pisala v predchadzajucom prispevku, deje sa to v mnohych vzťahoch lebo ženy to akceptuju Preto sa toči nechutne porno, lebo ženy nemaju nijaku sebauctu si nohou dupnúť a povedať nie. Toto my nechceme A zlaty klinec programu su muži, ktorým aj povieš, že rob to takto, aby som aj ja bola spokojna a pri najblžšom sexe zas sa na to vykašle a robi si po svojom..Uplne prenho neznamenáš nič,.. akoby som to riešila,,viac s nim do postele nešla. Jedna stranka je, že vo vzťahu niečo davaš a druha linia, že čosi očakavaš...Už to, ked ta nechce pobozkať na usta podla mna už to je indikator, že asi nie je do teba paf

janeninka
18. júl 2021

Je to tvoj manzel? Mate deti? Ake tvoje potreby naplna tento vztah?

gdulskadarina
18. júl 2021

moj nazor je, ze treba sa najskor pozhovarat a ked zmena nepride, tak asi by som odisla, predsa len vo vztahu chces aj vasen, pohladenie, pobozkanie, teda ja si to neviem bez toho predstavit

littlebubble
18. júl 2021

Ako by som to riesila? Rozchodom.Co na tom treba riesit ked on sa zduva.

ankare
18. júl 2021

Je to idiot, nebuď s ním. Držím palce!

bennn
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
wawna
19. júl 2021

takychto mužov je velmi vela. Chemia a sex medzi vami dobre funguje?