icon

Vaši partneri a upratovanie

15. aug 2023

Ahojte idem tu s takou debatou ako to máte s mužmi a upratovaním. Môj nakúpil rôzne stroje len aby nemusel nič manuálne robiť (aj keď prach sa sám neutrie)… minule mi zahlásil žeby som mu teda mohla pozehlit veci …a to spolu nebývame. Ako ste to mali vy keď ste randili s polovičkou ? Ako veľmi udržiavali poriadok?

Strana
z2
hugger
16. aug 2023

Ozehlenie kosele nie je len otravna cinnost na 5 minut. Je to vyjadrenie starostlivosti, pozornosti, opatery a lasky. Rovnako je to s prezutim auta.

Ak vysledkom emancipacie bude, ze kazdy sa bude starat sam o seba, naco su nam vztahy?

hugger
16. aug 2023
viestta
16. aug 2023

@hugger vysledkom emancipacie ma byt rovnomerne rozdelenie prav aj povinnosti. Vyzehlit jednu koselu nie je problem, je to aj prejav pozornosti, aj prejav lasky, ale nechat si vyzehlit kopu pradla frajerkou je vypocitavost. Ocakavat upratovanie bytu od frajerky je bud lenivost alebo co? Ona mu ma z lasky upratat jeho byt? Ci on potom pojde na oplatku upratat k nej? Ak ano, urobi to z lasky?

ada12345
16. aug 2023

Tak zase, zeny co sa tu tvaria ako muzi sa o nich staraju s "muzskymi" pracami. Kolkokrat za rok sa ide s autom prezut pneumatiky? 2x Kolkokrat namontuje TV? Raz za x rokov. Zato "starat sa" o muza zahrna kazdodennu starostlivost. Tak to je trosku nepomer nie?

viestta
16. aug 2023

@ada12345 vsak toto...

viestta
16. aug 2023

@ada12345 a este tie gumy necha vvymenit v servise, nepasuje sa s nimi sam

sheila121
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2