Vážne problémy v rodine kvôli manželovej konzumácii alkoholu
Od piatka poobedia do soboty vecer vypil 16 piv desiatok a jednu flasu 36 % alkoholu. Uz to dlhodobo nezvladam, potom kricim na deti, mam zlu naladu a som podrazdena. Ale vraj ja zbytocne prehanam je to len pivo. S detmi nam nikto nepomoze, vecne nejaky kasel, sopel tym padom dalsi stres.
Budete mi isto radit odist, ale kde s dnesnymi cenami byvania. Potom sa deje v nasom state co sa deje, podpora rodin ziadna.
@anonym_7f81b9 Ty si si prepocitala, koľko to hovädo prechlasta?Preco si myslíš, ze alkoholici koncia na mizine?keby od neho odišla je praveze v pluse...a bolo by aj nad podnájom, aj na krízový dom....uf.
@enmery Neviem koľko jej muž prepije, no za voľačo ostáva s ním. Možno to berie tak že pokiaľ neni agresívny len opitý tak sa ešte dá a hlavne majú tú strechu nad hlavou.
A krízové centrá tiež majú poradovníky nezoberú ľudí zo dňa na deň.
@anonym_72116c počuj, ty blbá, poraď jej zázrak, inak si to svoje mudrovanie strč do riti
Nemáš ani odvahu písať pod svojim nickom, chudera
@pribinak píšeš o sebe? co chces vediet pod vymyslenim nickom? nic o mne aj tak nezistis. takze urazky si nechaj pre svoju rodinu
@enmery Neviem koľko jej muž prepije, no za voľačo ostáva s ním. Možno to berie tak že pokiaľ neni agresívny len opitý tak sa ešte dá a hlavne majú tú strechu nad hlavou.
A krízové centrá tiež majú poradovníky nezoberú ľudí zo dňa na deň.
@anonym_7f81b9 Tak si to zapíš za ekonomické uši, alkoholik prepije veľa. Alkoholik prepije presne to, za čo by mala žena podnájom, krízak a viac. Len tá żena to nevidí, lebo je spoluzávislá. A výhovorky, že do krízového ju hneď nevezmú, je dôvod v tomto v chudobe kvôli chlastu dožiť?
@anonym_72116c moja rodina sa má dobre, staraj sa o seba a tu scoju, chudera
@pribinak aspoň to napíš bez chyby. som rada, ze si sa predstavila...
@pribinak aspoň to napíš bez chyby. som rada, ze si sa predstavila...
@katarinka963 akože preklep ti tak veľmi vadí? No trhni si
Deti jej aj tak vezmu,je to otazka casu,to je realita.Jej muz alkoholik za chvilu pride o pracu a skoncia tak ci onak pod mostom.
Akože niektoré ženy ste tu fakt hnusné na autorku..
Ona sa bojí odísť od neho, bojí sa že to nezvládne finančne platiť podnájom. U nás stojí len garsónka 500 eur. Pôjde do podnájmu s deťmi, a čo keď budú deti často choré, kto jej ich postráži.. Môže ísť na očr áno ale čo keď jej to zamestnávateľ nebude akceptovať a dostane výpoveď.. Čo keď jej dôjdu peniaze a nebude mať z čoho zaplatiť podnájom, kam pôjdu pod most? Nie každá má pomoc rodiny v ťažkých časoch, niektoré ženy sa musia popasovať so všetkým sami.
Ja chápem autorku že vybrala menšie zlo. Síce ostane s alkoholikom ale má strechu nad hlavou a majú kde bývať s deťmi. Jedno čo jej vytknem je že kričí na deti, s tým by mala prestať jednoznačne.
@anonym_7f81b9 dakujem, prebehli nejake rozhovory. Uvidim ako dalej.
@anonym_7f81b9 Tak si to zapíš za ekonomické uši, alkoholik prepije veľa. Alkoholik prepije presne to, za čo by mala žena podnájom, krízak a viac. Len tá żena to nevidí, lebo je spoluzávislá. A výhovorky, že do krízového ju hneď nevezmú, je dôvod v tomto v chudobe kvôli chlastu dožiť?
@enmery Jasné že neni to dôvod aby žila v takomto vzťahu, no kam má ísť. Keď úspory a financie nemá na odchod a na podnájom, tak kam má ísť s deťmi bez peňazí a bez pomoci?
Nenechávaj také malé deti s opitým človekom. Ani občas. A ty si nevylievaj zlosť na deťoch. Otec sa opije, mama nervózna a čo deti? Zaslúžia si to? Určite to nie je pre teba ľahká situácia, ale keď naozaj nemôžeš alebo nechceš odísť, buď láskavou mamou, oni to teraz potrebujú. Aby si si to neskôr nevyčítala, že kvôli alkoholikovi mali pokazené detstvo.

@pribinak stačí, tvoja blba rada... Inak, medzera sa nedava, medzi slovom a vykricnikom.
@anonym_72116c počuj, ty blbá, poraď jej zázrak, inak si to svoje mudrovanie strč do riti
Nemáš ani odvahu písať pod svojim nickom, chudera