icon

Vážte si svoje svokry

16. júl 2021

Dievčatá , mne len nedá , keď si čítam príspevky . Vážte si svoje svokry a buďte rady , že ich máte 🙂 alebo
Im nebyvajte v ich dome a odpracte sa , keď na ne toľké nadavate . Ja sa ani nečudujem , že vás tie svokry nemusia a synovia sa k svojim mamám stále utiekajú, keď sa vy správate ako fúrie . Nadavate na nich, že Vám lezú do súkromí , ale pritom vy ste sa dotrepali do ich domovov. Žiarlivé na to , že ich majú synovia rady a vaše deti tiež. Otras . Ja mám uzasnu svokricku , nápomocnu, tiež sme u nich istý čas s manželom bývali a nebol jediný problém . A to teda moj manžel nie je mamickar, keby je na ňom, nezavolá jej ako je rok dlhy a chodíme za nimi na moje pohnútky. Môžem svokre zavolat o polnoci a je schopná mi pomôcť. Deti ju majú rada , rady u nej trávia čas wow a predstavte si ,že to je úplne super . Želala by som každej jednej z vás , aby ste mali takéto vzťahy a prestali na mamy svojich synov nadávať . Ale to by ste mali začať od seba a nebyť žiarlivé fúrie , ktoré žiarlia ešte aj na to , že detičky sú rady so svojou babkou 🙂 mier vo vašej duši 🙂

nikpa
16. júl 2021

Ak niekto býva u svorky neznamená, že je v pohode keď sa do všetkého stará lebo im poskytla strechu nad hlavou. Ty máš dobrú svokru (ja s mojou tiež nemám problém) ale pozeráš sa na to veľmi obmedzene.

nikkya
16. júl 2021

A akože načo to tu píšeš ? 😂 Síce bývame vo svojom od začiatku,takže neviem ake je to bývanie s nimi ale tiež mám fajn svokru ale nikdy by ma nenapadlo to riešiť na nejakom fóre a ešte vravieť ako by si mali vážiť svoje svokry keď nevieš čo je vo veci a prečo nadávajú 🤦🤦

hipuska
16. júl 2021

Niekedy to nie je o tom že svokra vs nevesta. S niektorými ľuďmi si proste nesadnes. A potom z toho vznikajú problémy. Ale vždy by tam mal byť vzájomný rešpekt.

autor
16. júl 2021

@nikkya možno by si mala ;) miesto frflania a vysmievania sa občas len poďakovať niekomu, kto si to zaslúži . A je úplne jedno kde 🙂

rivini
16. júl 2021

No tak len preto, ze „nevesta byva v svokrinom dome“ to nedava automaticky dovolenie, chodit jej do izieb, alebo kupat dieta bez opytania...vdakabohu so svokrou nebyvam (mozno preto si mozem dovolit tvrdit, ze mam dobru svokru😂), no prevdou je, ze mnohe svokry najprv mladym naslubuju vsetko mozne, ake super to bude a podobne a napokon pchaju nos do vsetkeho. Ani u mojich vlastnych rodicov mi ako dospelej mama nechodievala len tak do izby, lebo „jej dom“. Navyse, mnohi mladi manzelia platia u svokrovcov najom, ci cast energii...cely ten tvoj prispevok nechapem, co akoze cakas za reakcie? Provokovat zeny, ktore sa roky trapia kvoli trhnutym svokram?

mirdita
16. júl 2021

@nikkya ďalšia čo len potrebuje virit hladinu pred piatkom

1katus1
16. júl 2021

A čo by si povedala na svokru ktorá ani len nezavolá ako sa majú jej vnúčatá a keď má prísť na narodeniny či meniny lebo inak sa jej nechce aj to pretaca očami. A je u nás 2 hodiny a už sa berie preč. Deťom sa neprihovori poriadne sadne si v obývačke povie čo jej máme zapnúť v tv. Keď ideme k nim to isté na malého len pozerá šikmo lebo všade behá a otvára obzerá.je zvedavý má 2 roky a dcéru by stále tlačila sladkým ktoré ona už ani nechce lebo vie že nemôže toho veľa mala zdravotné problémy. Ale svokre je jedno ide si svoje. To že nemá rada mňa to prežijem ale neviem čo jej spravili naše deti. Nikdy som u naj nebýval maximalne sme zopár krát prespali a aj to bolo ešte v dobe skôr než sme boli manzelia. Tak si prosím svokry tak nezastavaj keď nevieš aké to môže.byt.

number19
16. júl 2021

Tvoja svokra nie je dolezita, dolezity je tvoj muz.
Ak on to ma v hlave spravne nastavene, budes mat najlepsiu svokru na svete.

andrejka1974
16. júl 2021

Si asi vynimka my sme byvali u svokrovcov rok a pol aj s nasim dietatom a ani raz ho nekocikovali, nepivarovali, nepomohli za to moji rodicia pravidelne si syna bravali kocikovat bez toho aby som im cokolvek pivedala proste chceli a pitom sa starali aj o moje dalsie deti s radostou chodili pre ne do skolky skoly nie preto ze som to chcela, ale oni my vzdy povedali vsak sa prejdeme bravali ich na vikendy na vylety dovolenky svokrovci len obcas lyzovacka svokor sa o nikoho nestaral len robota fusky vsetkych ohovaral a teraz svokra ochorela tak sa musi ovela viacen starat a je mu to proti srsti my pomahame ako mozme muz je u nich casto, ale mame aj svoje starosti takze ty si ta stastnejsia ze mas taku svokru ja som to stastie nemala

nikkya
16. júl 2021

Autor : tak to spravím osobne a nie ako idiot na fóre 🤦 ale chápem ,musia tu byť aj takéto trúby ,ktoré nemajú nič iné na robote

sara07
16. júl 2021

@mirdita to je predpríprava na nedelné kázanie , aby mohla mat čiarku že tu napravila hriešne duše

sandra811
16. júl 2021

Ja mám dobrú svokru. No pre svokru mojej sestry by som kúpila jednosmernú letenku na mesiac. Montuje sa do všetkého (napr. prečo sa tá izba maľuje na bielo a nie na farebno) no aj keby som ju dala na fialkovohraškovo tak je to moja vec.

karpina
16. júl 2021

Anonymka, možno si sa sa len našla v tých príbehoch o svokrách a chceš vysvetliť, že nie vždy len svokry sú tie zlé.. Na mňa silno pôsobíš, práve ako tá svokra v anonymnom rúchu :D

21oktober
16. júl 2021

Ja sa napríklad pristavím často nad tým , čo všetko mladé ženy dokážu riešiť vo vzťahu k svokrám . Úplné fakt hlúposti . Som dvakrát vydatá ale mám tú istú svokru , tá sa mi nezmenila . Je fajn, vychádzame spolu ale obidve sme preto niečo urobili , obidve sme sa snažili aby sme vychádzali . Ja pripúšťam že sú aj svokry riadne beštie , ale ruku na srdce nevesty nijako nezaostávajú . Mnohým nevestám aj keby svokra do zadku cukor fúkala nevyhovie, jednoducho vždy je zle.

number19
16. júl 2021

@21oktober Si 2x vydata a mas tu istu svokru? To ako, ak sa smiem spytat?
Nie ze by ma nenapadali rozne scenare....

21oktober
16. júl 2021

@number19 prvý manžel mi zomrel a druhý manžel je jeho brat.

cacianka
16. júl 2021

Nechápem prečo sa do autorky navazate. Myslela to v dobrom a tak ako sa poniektore na svokru sťažujú a nadávajú na verejnom fóre, ohovárajú ju, tak ona svoju svokru na verejnom fore pochválila.
Sťažovať sa môžete ale pochvalit nie ?

mirdita
16. júl 2021

@sara07 😂😂😂😂😂 toto rypanie neviem k čomu je dobré ale neva zábava musí byť. Ešte že sa nájde vždy niekto to to vie 😀

brita7777
16. júl 2021

@sasa1310 haha

number19
16. júl 2021

@21oktober OK. Zaujimavy pribeh...mali ste s bratom chemiu aj pred tym? Alebo to vzniklo az potom?

leuchtturm
16. júl 2021

nuz, vsetky, co sa stazuju na svoje svokry, si dobrovolne vybrali syna, ktoreho ich nenavidena svokra priviedla na svet a vychovala. Ked tu niekedy citam tie vylevy na svokry, nemyslim si, ze chyba je len na strane svokry, ale casto aj v asocialnom spravani ich neviest.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
elizabet173
Autor odpoveď zmazal
cacianka
16. júl 2021

@elizabet173 presne.
Takze ak pohanit tak obe strany.
Ak pochvali tak obe strany. A nemusi to byt v 1 prispevku naraz.to sa malokedy dá.

mamusa34
16. júl 2021

Myslela som že to písala nejaká svokra 😁ale super ,tak by to malo byť všade ..ale nieje to tak bohužiaľ. Snažiť by sa mali obe strany . Keď deti majú radi svokru tak to už áno . 👌

autor
16. júl 2021

@nikkya ešte že existuju aj idiotky a trúby ako ty , ktorým manželia v práci opaľujú mile a dobre ženy, ktoré si vážia svoje svokry 😘 a sťažujú sa čo za fúrie
Doma majú 🙂)) pekný vecer

alaguema
16. júl 2021

no, na záver si to zaklincovala plne v duchu toho tvojho pokryteckého a naivne hlúpučkého príspevku, v ktorom najprv hlásaš mier a toleranciu a na koniec niekomu vynadáš do idiotov a trúb a naznačíš, aká si v práci obletovaná chlapmi. Hmm...toto bude vážnejší problém s mindrákmi asi.

autor
16. júl 2021

@alaguema ja som zopakovala presne jej slova , tak nevypravaj . A teda o mne to nebolo, jq som na materskej 🙂 pekný vecer jq sa idem venovať manželovi lebo deti sú u svokry 🙂)) paaaaaa

alaguema
16. júl 2021

je mi ťa úprimne ľúto...Naozaj spokojná a vyrovnaná žena nepotrebuje vypisovať takéto chobotiny cudzím ľuďom na fóra. Hej, venuj sa manželovi, to bude určite užitočnejšie.

autor
16. júl 2021

@alaguema ale vy môžete všetko že ? Tá osoba mi napíše že píšem idiotiny a že som trúba a keď presne to iste napíšem ja , ty sa do mna pustíš ? Takým raspusam jak si ty človek nastaví zrkadlo a už je zle
. Veľmi trpký život musíš mat . Dobrú noc prajem diskutujú pohonte si tu ego a všetkým zlatým kocka. Ktoré so mnou nesúhlasili ale vyjadrili svoj názor pekne a slušne ďakujem . ❤️