Večera s kamarátom verzus vrátenie sa k partnerovi
Ahojte. Viem že toto rozhodnutie záleží len odomna, no ocitli ste sa už v rovnakej situácii?
Mala som vzťah 2 a pól roka, boli sme zasnúbení. Mesiac do zadu sa somnou rozišiel. Dôvod ? Musel si dať všetko dokopy v hlave.
Za ten čas som bola v kontakte s jedným kamarátom, a boli sme aj spolu von. Zajtra ma zavolal na večeru.
A presne dnes sa mi ozval bývali, že už si všetko uležal v hlave a chce to všetko napraviť že ho to mrzí.
A ja neviem čo robiť.
@taskataska ani neviem nad čím, podľa mna je to len strach z opustenia človeka s ktorým som si niečo prežila, ale myslím že tam z mojej strany city vychladli, a len zbytočne hľadám niečo, čo nieje.
Alebo sú to len spomienky, a preto je to strach z odlúčenia človeka sa. A možno problém že sa v bežnom živote budeme stretávať keďže býva neďaleko mna.
@kakkinaender Ahoj, ako to dopadlo? Ste spolu?
@h2 čuduj sa svetu, sme , dokonca manželia 😊
Zachvilocku sa nám narodi babatko, chlapček.
Keď sa na to pozriem spätne, neľutujem nič co sa stalo, ani ten náš rozchod, ani to naše odlucenie sa.
Teraz je to úplne iné. Neporovnateľne.
@kakkinaender Tak super, nech sa vám darí. 👍

@kakkinaender jaj tak to nebolo prvykrat? No tak to by som neriesila...a sla s kamaratom...na byvaleho zabudni..ved ktovie kedy zas dostane skrat a bude sa chciet opat vyrovnat a ulezat v hlave