icon

Večera s kamarátom verzus vrátenie sa k partnerovi

kakkinaender
29. jún 2021

Ahojte. Viem že toto rozhodnutie záleží len odomna, no ocitli ste sa už v rovnakej situácii?
Mala som vzťah 2 a pól roka, boli sme zasnúbení. Mesiac do zadu sa somnou rozišiel. Dôvod ? Musel si dať všetko dokopy v hlave.
Za ten čas som bola v kontakte s jedným kamarátom, a boli sme aj spolu von. Zajtra ma zavolal na večeru.
A presne dnes sa mi ozval bývali, že už si všetko uležal v hlave a chce to všetko napraviť že ho to mrzí.
A ja neviem čo robiť.

Strana
z2
majka4555
30. jún 2021

@kakkinaender jaj tak to nebolo prvykrat? No tak to by som neriesila...a sla s kamaratom...na byvaleho zabudni..ved ktovie kedy zas dostane skrat a bude sa chciet opat vyrovnat a ulezat v hlave

majka4555
30. jún 2021

@osky hej rozumiem co chces napisat..ale...nie je prva ani posledna co sa po rozchode s niekym stretne..aj ked len keby je to kamos s ktorym pokecaju..nemusi to hned znamenat, ze ide riesit noveho..a zas a aj keby...ved najlepsie zabudnes ked si najdes noveho...myslim si

taskataska
Odpoveď bola odstránená
kakkinaender
autor
30. jún 2021

@taskataska ani neviem nad čím, podľa mna je to len strach z opustenia človeka s ktorým som si niečo prežila, ale myslím že tam z mojej strany city vychladli, a len zbytočne hľadám niečo, čo nieje.
Alebo sú to len spomienky, a preto je to strach z odlúčenia človeka sa. A možno problém že sa v bežnom živote budeme stretávať keďže býva neďaleko mna.

taskataska
Odpoveď bola odstránená
ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
h2
14. jan 2022

@kakkinaender Ahoj, ako to dopadlo? Ste spolu?

kakkinaender
autor
24. jan 2022

@h2 čuduj sa svetu, sme , dokonca manželia 😊
Zachvilocku sa nám narodi babatko, chlapček.
Keď sa na to pozriem spätne, neľutujem nič co sa stalo, ani ten náš rozchod, ani to naše odlucenie sa.
Teraz je to úplne iné. Neporovnateľne.

h2
24. jan 2022

@kakkinaender Tak super, nech sa vám darí. 👍

Strana
z2