icon

Veľký vekový rozdiel s partnerom - má to budúcnosť?

17. feb 2020

Ahojte, mám 19 rokov a randim s 32 ročným, celkom si rozumieme, veľa sa smejeme keď sme spolu. Stretávame sa sa už cca dva mesiace, prva pusa bola až včera, čize nie je taký že by ma chcel len do postele.
On by chcel už rodinu aj deti proste takze fakt vyspelý chlap
No a moja otázka myslite že bude mat takýto vzťah význam do buducna pre takýto vekový rozdiel? Žijete tak niektorá??
Podľa mna keď sa dvaja majú fakt majú radi tak na veku nezáleží ?
Ďakujem

Strana
z4
katulik123
19. feb 2020

@luckahu preboha... Ale aspoň si s ním nestratila úplne mladé roky, keďže stále si mladá... A aspoň sa ukázal hmm dajme tomu skoro a ty si stále vo veku kedy si mladá. 😊

nanka888
19. feb 2020

My s manželom sme sa dali dokopy keď som mala 19 a on 33 a už sme spolu 11 rokov. Ak sa s nim dobre citiš, nerieš okolie...

miamao
19. feb 2020

Ahoj,mala som tiez 19 a partnera cez 30.Rok to fungovalo,no potom prisli problemy.Chcel aby som chapala veci,ktorymi si on uz presiel ...no ja som mala len 19 a v tom bol cely problem.Vtedy som tomu nerozumela preco sa to medzi nami deje...Rozisli sme sa.Dnes uz mam cez 40 a viem,ze tie skusenosti si treba prezit,aby si chapala jeho pocity.Mozno vam to bude fungovat....Je to ale ine ked ten 13rocny rozdiel medzi vami je ked mas 19/32 alebo ked budes starsia 32/44.Prajem vela stastia a lasky,ta dokaze aj zazraky 🙂

keithy
19. feb 2020

Pfuu, vek nie je problém, ja mám 9 rokov s mužom, brat má 14 rokov so ženou. Ale priority sú problém. On chce rodinu. A ty? Ak chces študovať, spoznať svet a on sa chce usadiť, to asi nebude fajn. Možno teraz ti to tak nepríde, ale za pár rokov mu to môžeš vyčítať...ja som muža spoznala ako 23 ročná, čerstvo po škole . Pripravená sa usadiť a v 25 som sa vydala a porodila prvé dieťa. Rada spomínam na svoje vysokoškolské spomienky, v 19 by som sa vydávať nechcela. On si totiž už mladosť užil, možno má za sebou výšku, intrak, cestovanie, práce v zahraničí tak je jasné že sa chce usadiť. Porozmýšľaj. Ak ťa bude podporovať 5 rokov počas školy a intraku, potom s tebou pôjde na pár dovoleniek atď a bude sa chcieť usadiť až keď ty budeš pripravená, bude mať on 40, tak možno ok. Ja by som svoj život v 19tich nemohla takto otočiť. Ale každý je iný. Ak to ty chces tak ok.

zuzka1008
19. feb 2020

Velky vek.rozdiel nerobi dobrotu.. Skor si najdi niekoho rovesnika.
On chce deti rodinu. Urcite ti to imponuje.je zodpovedny atď. Ale ty si mlada. Uzivaj si .cestuj studuj.kym to ide !
Viem to a ty budes tiez o x rokov

luckahu
19. feb 2020

@katulik123 ved áno, bolo to ťažké obdobie ☺️ každý si niečo prežije..

janulik2306
19. feb 2020

Ja si myslím že všetko záleží od teba, aké máš ty priority a aká si... Keď si vieš predstaviť spoločný život, rodinu a to ze by mal byť tvoj celoživotný partner tak áno ma to zmysel... Ja som mala 20 keď som začala chodiť s mojim už teraz manželom on mal 30 a tiež som počúvala od ostatných že je pre mňa starý, a že ja som ešte mladá a podobne... Mne to nevadilo ja som bola spokojná, mala som po skole, pracovala som, mala som predtým pár vzťahov ale nič vážne, nemala som potrebu chodiť po nejakých zábavách a skúšať iné vzťahy... Po troch rokoch randenia sa nám narodila dcéra, sme spolu 13 rokov, mame 2.deti úplne si rozumieme, sme šťastní a pravdupovediac nikdy som nepocítili vekový rozdiel

lucicka009
19. feb 2020

Medzi mnou a manželom je 17 ročný rozdiel. Je to v pohode, zatiaľ žiadne obmedzenia nevidím, ja som si zvykla, ani mi to nepríde, že je o toľko starší. Mame spolu už dcéru. Uvidíme ako to bude, keď bude v dôchodcovskom veku... To sa akurát kus bojím.

mamiajka04
19. feb 2020

Podľa mňa ten chlap si už odzil mladosť,vzťahy, už je konecne dospelý, ak je to váš prvý je ťažké sa niekoho vzdať, no ak aj vy už túžite po rodine ako on, nie je čo riešiť..

marca12
19. feb 2020

Akoze 32 rocny chlap,ktory si rozumie s 19 rocnou musi byt na bohovskej mentalnej urovni. Tym ta nechcem urazit. Ja som sa v 19 tiez povazovala za ovela rozhladenejsiu ako moje rovesnicky,ktore riesili len saty a na aku disko pojdu. Ale ked porovnam rozum vtedy a dnes,juj ako som si fandila 😀 Jezisi a to ta ohuril recami po dvoch mesiacoch o zakladani rodiny? Skus s nim zit zo 3-4 roky a potom sem pis. Nie po dvoch mesiacoch randenia.

nomci
20. feb 2020

Ja som sa s mojim muzom spoznala v 20tich s rozdielom, ze on mal 36. Je medzi nami 16.5rocny rozdiel, a ame spolu uz vyse 8r. Mame deti atd, a je to fajn. Pokial si sadnete a rozumiete si, tak preco nie. V tvojom pripade to neni taky hrozny rozdiel. Uz bezne je vacsina parov s takym rozdielkm. Ja by som to ani neriesila🙂

gurka12
20. feb 2020

Moji krstny rodicia, maju taky vekovy rozdiel, nezaleži na veku...ked sa mate radi a funguje vam to...z nasej rodiny su prave oni dvaja...taky najkludnejsi par...uplne sa nasli 👍 zalezi na vas ako to bude fungovat...na lasku a vztah niesu pravidla...musi to proste leb klapat 😉

misatko89
20. feb 2020

Moja mamina mala s mojim tatinom 16 ročný rozdiel všetko klapalo sme 3 dcery, boli spolu 19 rokov. Potom zomrel je to 12 rokov co zomrel a tento rok by mal 70 rokov

cokolada_876
Odpoveď bola odstránená
zoeazari
2. mar 2020

Ja som mala 16 a môj už teraz manžel mal 28, keď sme sa stretli..Mi mohlo dohovarat okolie koľko chcelo,aj tak som za ním utekala..Teraz mám 26, môj muž 38 a sme spolu krásnych aj ťažkých 10rokov 😊😊

duratlicka
14. apr 2023

Medzi mnou a manželom je 11 rokov. Mala som 22, keď som sa vydávala a on 33. Máme dve deti. Sme manželia 13 rokov. Všimla som si, že viac záleží na tom, akú prácu majú partneri, než na ich veku. Keď som pracovala v kancli, mala som ešte kopu energie, nápadov, manžel vždy pracoval ma uálne, po celom týždni bol unavený, nechcelo sa mu nikam. Teraz sa narobíme obaja rovnako a stačí nám, že proste sme, ideme do prírody s deťmi... Proste sa to tak nejako dorovnalo. Niekedy sa smejeme len, keď ja niečo nepoznám, lebo som mladšia generácia. Vtedy mi povie: "To bolo vtedy, keď si Ty ešte ťahala kačičku po dvore." 😀

jesenzima
14. apr 2023

On má 32 a chce rodinu a ty 19 ročná nad tým po 2 mesiacoch randenia a jednej puse reálne uvažuješ??? My s mojím mužom sme o deťoch začali premýšľať po 8 rokoch chodenia, prvé sa nám narodilo po 10 rokoch, keď sme boli zabezpečení ... V 19 buď studuj alebo pracujú, alebo si nejako ináč, ako pri dieťati. A ten vekový rozdiel, no, poznám jedných kde má žena 30 a on 60, sú spolu 10 rokov a ona sa.mu dosť prispôsobuje, nikam nechodia, len práca a domov ... Deti samozrejme nemajú ...

Strana
z4