icon

Venujú sa vám manželia?

maffianka004
13. apr 2013

Aky su, ziju sami pre seba alebotra ia s vami vsetok volny cas.
Ten moj cez tyzden stale niekde lieta, tolko comvyberie malu zo skolky a ked je mala rozkokosena uteka z domu, stale neico ma na praci. Doteraz sme chodili na vikendy k mojim rodicom, on prestal, my sme chodili tak mi zacal vycitat ze stale sedim pri svojej materi, teraz sme uz druhy vikend doma a sme same cely den. No a on robi si svoju pracu, potom ide k susedovi, potom do garaze, potom ked sa nahodou stretne s malou tak ze co robis pocuvaj mamku, no a pride vecer sused pre zmenu znova k nam a sedia vonku v altanku do noci. A my stale sami, on ma za sebou krasny pohodovy vikend, no a ja co by som mohla byt s mamou tak som tu sama s malou, on si nas ani nevsima, mame vikemd na nic, hlavne ze je urodzenemu super. Uz neviem co dalej, ved takto som si rodinny zivot nepredstavovala, sme tu ako vzduch 😔

Strana
z2
pflegerin
20. apr 2013

Ja s priateľom tiež väčšinou robime všetko spolu.Ked príde z práce,pekne sa napapá,dáme si spolu kávu a ked ide niečo robiť do garaže,tak jasne,že idem tiež ak nemám žiadnu prácu a on je rád,že som tam,aspon kecáme a robota mu ide lepšie 😀 Cez víkend spolu varíme,aj upratať mi pomôže a potom ideme niekam von.MAFFIANKA 004,,ja by som na tvojom mieste určite chodila s dieťam niekam a mileho tatina by som nechávala doma,možno by sa uvedomil,ze asi niečo nie je v poriadku,ked sa s ním neda pekne porozprávať.Určite by som kvôli nemu nesedela doma. 😀 aj ked by mala rodina taketo veci riešiť spolu,ale bohužila ked to nejde,tak čo už. 😒 hadam sa spamäta 😕

victory1
22. apr 2013

@maffianka004 a co takto pridat sa k jeho "aktivitam?" Suseda ma mozno ako dobreho kamarata a ked sedia do noci v altanku, tak sa asi maju o com rozprvat...Ved urcite aj ty mas kamosky a venujes im cast zo svojho volna...Ale asi by som skusila, ked zas bude sused u nas v altanku na "navsteve", dat deti spat, zobrat flasku vina, 3 pohariky a pridat sa k debate...byt mila, upravena, bezprostredna...a mozno sused povie aj tvomu drahemu, aku ma fajn zenu a to uz bude len krocik, aby to doplo aj manzelovi.
Myslim, ze cim viac ho budes tlacit k tomu, aby venoval vylucne tebe a detom, tym viac bude utekat, ani sam nebude vediet preco... 😠

mairi1
11. jún 2022

@maffianka004 to vekom nie je, mala som este starsieho partnera, nikoho kludnejsieho som v zivote nestretla, nehovorim, ze chodil s nami ma tobogany, ale aspon tam stal pri nas 😉

Strana
z2