icon

Veríte na veštenie?

sisa1826
25. apr 2013

Ahojte dievčence veríte na veštenie?už som si dala 2x vyveštit čo som zo svojím chlapom a bojím sa toho čo mi povedala ☹

kusika
Autor odpoveď zmazal
karolina9999
30. sep 2019

@marusia12 dobry vecer mozete aj mne

weronika1805
30. sep 2019

@kusika
@kusika kikus a koľko sa platí za vestenie prosím vas

kusika
Autor odpoveď zmazal
taruma
1. okt 2019

Poznáte niekto vesticu Shanaja z moneo? Aké máte skúsenosti? Vyvestila mi smrť blízkeho príbuzného, teraz neviem ci sa báť.... Ale vie to odkliat za dosť veľké peniaze.... Ďakujem Zuzka

cloemail
Odpoveď bola odstránená
kusika
Autor odpoveď zmazal
bibinka379
22. apr 2020

Otváram opäť tuto tému... Odporucte neaku vesticu zeny. 🙂

kusika
Autor odpoveď zmazal
bibinka379
22. apr 2020

@kusika ale prosim ta chod ty uz... A nerob jej tolko reklamu.. 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

kusika
Autor odpoveď zmazal
midka
23. apr 2020

neviem, neverim, ,,, na taketo veci by som sa neupinala,,, zi svoj zivot bez vselijakych vestic,,, vacsina vestenia,, sedia na kazdeho 2 cloveka,,,,

polovnicka92
19. jún 2020

karty ukazu ako to je aktualne, ukazu pritomnost, ci to ma zmysel, no do buducna predpovedat sa vyplnit nemusi staci ze zmenite postoj, uz ukazu inak, respektive ten vyklad vyjst nemusi. Vacsinou sa mi ludia spat vracaju, ze sa vyplnilo do par tyzdnov max 3 mesiace 🙂

noelosopius
Odpoveď bola odstránená
kiss1234
4. júl 2020

Ahojte viete mi prosím. Poradiť nejakú vesticu ktorá by mi pomohla online a zadarmo?

noelosopius
Odpoveď bola odstránená
krpcek2
19. aug 2020

Sama vestenie robim a verím tomu, že sú ľudia, čo vidia. Cítia. Vnímajú. Nie všetci majú dar ale viem, že sú ľudia, čo ho majú

kiss1234
6. sep 2020

@krpcek2 vestite pomocou kariet?

krpcek2
7. sep 2020

@noelosopius Vám som ja nikdy neveštila, prečo tu píšete že som odpovedala Vám zle. Ja nikdy neodpovedám. Keby ste so mnou boli v kontakte viete spôsob akým vestim. Ale nie, ja nikdy neodpovedam.

krpcek2
7. sep 2020

@kiss1234 vestim AJ pomocou kariet. Ti, čo so mnou skúsenosť majú vedia, že u mna karty sú iba doplnok. Viem, vidím a cítim keď s človekom hovorím. Ľudia sa ma nepýtajú a nehovoria nič čo majú/ povedia oblasť a ja hovorím všetko od minulosti cez prítomnosť do budúcnosti. Potom sa pýtam či to dáva zmysel. Nikdy mi nekladú otázky iba ak majú niečo na doplnenie. Ale nikdy neodpovedám. Ja rozoravam, o tom predsa vestenie je

noelosopius
Odpoveď bola odstránená
noelosopius
Odpoveď bola odstránená
noelosopius
Odpoveď bola odstránená
lauriema
7. sep 2020

@sisa1826 Ahoj, vieš prečo je dobré že nevieme co sa stane? Pretože o tom by sme prežívali len strach. Preto Boh nemá rád tieto veci. Ak máš problém obrat sa na Boha a nehľadaj pomoc u týchto....

krpcek2
7. sep 2020

@noelosopius vôbec ste neporozumeli správne. Preto hovorím, že sme neveštili. Lebo presne viem a pamätám si vás. Tak prosím nezavadzajte nepravdou. Áno toto je môj cenník a vestenie je telefonické po úhrade. A tému blokli práve kvôli Vám a zverejňovaniu cien tak Vám môžu zatrhnúť aj tuto tému

noelosopius
Odpoveď bola odstránená
noelosopius
Autor odpoveď zmazal
salomke
7. sep 2020

Zdravím mozem sa aj ja opýtať na niekoho s koho veštením ste spokojne ?🙂dakujem vopred za rady

polovnicka92
8. sep 2020

Ak niekto ma zaujem pridajte sa na moju stranku 😊
https://m.facebook.com/Duchovno-ezoterika-vešte...

noelosopius
Odpoveď bola odstránená