Veríte na veštenie?
Ahojte dievčence veríte na veštenie?už som si dala 2x vyveštit čo som zo svojím chlapom a bojím sa toho čo mi povedala ☹
@marusia12 dobry vecer mozete aj mne
Poznáte niekto vesticu Shanaja z moneo? Aké máte skúsenosti? Vyvestila mi smrť blízkeho príbuzného, teraz neviem ci sa báť.... Ale vie to odkliat za dosť veľké peniaze.... Ďakujem Zuzka
Otváram opäť tuto tému... Odporucte neaku vesticu zeny. 🙂
@kusika ale prosim ta chod ty uz... A nerob jej tolko reklamu.. 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
neviem, neverim, ,,, na taketo veci by som sa neupinala,,, zi svoj zivot bez vselijakych vestic,,, vacsina vestenia,, sedia na kazdeho 2 cloveka,,,,
karty ukazu ako to je aktualne, ukazu pritomnost, ci to ma zmysel, no do buducna predpovedat sa vyplnit nemusi staci ze zmenite postoj, uz ukazu inak, respektive ten vyklad vyjst nemusi. Vacsinou sa mi ludia spat vracaju, ze sa vyplnilo do par tyzdnov max 3 mesiace 🙂
Ahojte viete mi prosím. Poradiť nejakú vesticu ktorá by mi pomohla online a zadarmo?
Sama vestenie robim a verím tomu, že sú ľudia, čo vidia. Cítia. Vnímajú. Nie všetci majú dar ale viem, že sú ľudia, čo ho majú
@noelosopius Vám som ja nikdy neveštila, prečo tu píšete že som odpovedala Vám zle. Ja nikdy neodpovedám. Keby ste so mnou boli v kontakte viete spôsob akým vestim. Ale nie, ja nikdy neodpovedam.
@kiss1234 vestim AJ pomocou kariet. Ti, čo so mnou skúsenosť majú vedia, že u mna karty sú iba doplnok. Viem, vidím a cítim keď s človekom hovorím. Ľudia sa ma nepýtajú a nehovoria nič čo majú/ povedia oblasť a ja hovorím všetko od minulosti cez prítomnosť do budúcnosti. Potom sa pýtam či to dáva zmysel. Nikdy mi nekladú otázky iba ak majú niečo na doplnenie. Ale nikdy neodpovedám. Ja rozoravam, o tom predsa vestenie je
@noelosopius vôbec ste neporozumeli správne. Preto hovorím, že sme neveštili. Lebo presne viem a pamätám si vás. Tak prosím nezavadzajte nepravdou. Áno toto je môj cenník a vestenie je telefonické po úhrade. A tému blokli práve kvôli Vám a zverejňovaniu cien tak Vám môžu zatrhnúť aj tuto tému
Zdravím mozem sa aj ja opýtať na niekoho s koho veštením ste spokojne ?🙂dakujem vopred za rady
Ak niekto ma zaujem pridajte sa na moju stranku 😊
https://m.facebook.com/Duchovno-ezoterika-vešte...