Veríte na veštenie?
Ahojte dievčence veríte na veštenie?už som si dala 2x vyveštit čo som zo svojím chlapom a bojím sa toho čo mi povedala ☹
mne jedna veštica povedala, že budem mat tri deti ale ani raz sa nevydam...uz som druhy raz vydata a 5 rokov nemozeme počať...tak asi tolko k tomu 😅 hlavna vec, ze vtedy, ked mi to povedala, som mala asi 17 a tyzden som revala, ze si ma nikto nevezme 😂
@fra vieš čo? mna raz v košiciach na stanici zastavila stara romka a že, daj mi dve eurá, vyveštím ti...a ja, že dakujem, ja na také neverím. a ona: tak ťa teda preklajem. 😂 neboj sa, jak som jej ich navalila 😂 (lebo hoci tomu neverím, za tie dve eurá mi to pre kazdý prípad nestojí...😂 ) ...potom mi povedala, ze budem mať spokojný život, ktorý si budem akurat tak sama komplikovat, lebo hoci mi Boh osudovo nenadelil ziadne kríže, viem si ich sama vyrábať 😂
Doteraz to povazujem za najlepsiu charakteristiku mojej povahy 😂 tam, kde neni problem, s pompeznosťou ho vyrobim 😂 ale to bol skor odhad osobnosti, nez veštba 😂
@tomiholjubavi vidíš, a možno preto si sa do toho vydavania tak ponahľala, s mr. G. (skratku mr. si môžeš dokončiť ako chceš 😝 )
Neviem mal by som blby pocit z toho ze niekto vie co bude , tym padom by som prisiel o moznost volby co budem robit ked to je dopredu dane .
@andulam na to je podla mna psycholog nie vestica ci pana :
@michal3691 ako to mi je jasne,samozrejme to ma prve napadlo,ale ked dcerka je este malicka a od nej by sa psycholog nic nedozvedel..a na zaklade toho co my vieme tiez nie.
@andulam ale dozvedel , ja deti nemam , ale susedova dcera sa strasne boji kamosa asi si mysli ze proste bobak , co ti poviem mozno je jej nesympaticky a tak sa ho proste boji to prejde casom podla mna
@fra nie, to nebolo kvoli "vestbe"...akurat som chcela mat cim skor vlastnú domacnost, lebo pedantné, poriadkumilovné a workoholicke vedenie rodicov nerobilo dobre mojej bohémskej, lenivej duši 😂
@tomiholjubavi teraz si ale toho upratovania schytala niekolkonasobne 😅 asi by som sa na vašom mieste tvarila, že po anglicky sa vas prihlasovací formular neda vyplniť

@michal3691 to je nieco ine,to aj moja sa tak bala mnohych ludi a preslo ju to.ona ma teraz 3roky.do svojho jedneho roka manzela zboznovala a po roku to uplne zrazu seklo a uz to prerastlo do takych rozmerov,ze sa v noci budila a vrieskala,ze ma muz ist prec zo spalne,ze ho nechce.ked bola chora alebo ju nieco trapilo ani vidiet ho nemohla.mali sme nedavno dva velmi super mesiace,ale zas sa to pokazilo.ocko proste nemoze nic.ale nehovorim,zahraju sa aj spolu,citaju knizky,ale ma to daleko od normalneho vztahu.sice neviem na co to tu rozoberam,ked ty deti nemas :D
Máte skusenosti s vesticou Zuzanou Simekovou z hraničnej 11? Dakujem
ja karty vykladam už dlhe roky nieje to nič ine iba myšlienky a zmýšľanie človeka ak chcete si dať veštiť tak tuna na facebooku je pod nickom EZO on vie upne všetko do bodky presnu veštbu pyta 8 eur
@notebook ale že on sa da najsť na facebooku to som pisala jednej pani ktora chcela naňho kontakt že ked ho najde a keby že si nepovedala ani by som nevedela že je tu modrý konik dakujem za tvoje pripomenutie och vynašla si teplu vodu lebo ked sa to raz vola modry konik to viem aj bez teba ty si sa nepýtala na veštenie tak nekomentuj ja som napisala odkaz pre jednu pani nie pre teba .
nick EZO vyhodi viacero možností..ktory presne je ten chlap?
Verim na vestenie, aj ked som bola volakedy skepticka. Skusila som raz, a aj dost vyslo. Poslende chodim k pani Mirabel z Bratislavy a naozaj jej predpovede vychadzaju velmi presne, takisto aj informacie z minulosti co namala ako vediet trafila. Ak by mal niekto zaujem kontakt na objednanie k pani Mirabel je 0911 88 22 75. Cize za mna ano 😉
@sandrika1986 Ahoj, a môžem sa spýtať, aké veštice z monea si skúsila? Ak teda tam sú ešte, keďže príspevok je starý, ako pozerám. Ja som tam tiež volala viacerým, ale niektoré povedali tak, iné inak. Ostala som teda v pomykove.
vestecky duch je demonsky duch, vestica spolupracuje s demonom
Pise o tom aj biblia v Sk16, 16 A stalo sa, keď sme išli na modlitbu, že sa stretla s nami jakási dievčina, ktorá mala vešteckého ducha a ktorá veštením poskytovala svojim pánom veľký zárobok. 17 Tá chodila za Pavlom a za nami, kričala a hovorila: Títo ľudia sú sluhami najvyššieho Boha, ktorí vám zvestujú cestu spasenia. 18 A to robila za mnoho dní. Ale Pavel s nevoľou to nesúc obrátil sa a povedal duchu: Rozkazujem ti v mene Ježiša Krista, aby si vyšiel z nej! A vyšiel v tú istú hodinu.
@lenka22115 môžem info o pani na veštenie ďakujem
@kusika dobrý deň môžem vedieť viac o pani co Čeští dakujem
@silvia277 môže vedieť viac o páni ci tam musím ísť ci stačí za telefonova

verím... lebo to robím 25 rokov... a ak si nejaká veštica pýta dopredu prachy, tak je to špekulantka.... pravá vykladačka osudu dobre vie, že peniaze pýtať vopred nemôže... je to na klientovi, či niečo pošle...