icon

Veríte svojim chlapom?

dovetattoo
29. aug 2013

zacala som tuto temu formou otazky ale lepsia bude asi diskusia 😝 ..takze kopirujem:
Taka anketka...baby verite 100% svojim chlapom? dali by ste za nich ruku do ohna? pytam sa zo zvedavosti..ja svojmu verim, ale asi kazdej obcas nieco take napadne..a ste ziarlive? 🙂

edita84
30. aug 2013

ja verím možno nie na 100% ale na 99,99% verím za 11 rokov sme si toho preskákali veľmi veľa a práve pre to mu verím a viem že je to aj z jeho strany

dovetattoo
autor
30. aug 2013

@zuriva ved prave toto...je mi to velmi luto, ked vidim, ze si tymto vlastne sama sebe ublizujes...mas este cely zivot pred sebou, nezavysle od veku... ☹ no zase ja nevidim do toho, ktovie ako by som konala ja na tvojom mieste...tazko povedat..no mam vo svojom okoli zenu, ktora je vo velmi podobnej situacii ako ty a trpi ...cely zivot sa trapi...ja to vnimam ako premrhany zivot, prepac... ☹ zijeme iba raz..

dovetattoo
autor
30. aug 2013

@edita84 no to je len fajn..nech vam to vydrzi samozrejme 🙂

dovetattoo
autor
30. aug 2013

@veron_dorusincova veru hej.. 😝 😵 moj nikam nechodi maximalne na kofolu s kamaratmi...ked sme spolu, tak ho ja taham von...inak je to taky papuckovy tip..jeho uz nebavi behat kade tade..co by som aj niekedy skor uvitala(samozrejme so mnou) 😀 inak nam to klape, ja sa nestazujem...nevytvarame si dovody na ziarlenie..skor len tak v ramci srandy sa doberame .. 🙂 🙂 uvidime co nam prinesie buducnost... 🙂

zuriva
30. aug 2013

@dovetattoo no vidis, aj moj bol taky domased, s kamosmi na pivo bol uz strasne davno, stale sedel doma a ani to mu nezabranilo robit co robil...jednoducho to nie je istota pre Teba, ze Ti raz nezahne 😒

A co sa tyka mojho rozhodnutia, volim zatial mensie zlo. Ako pises, uvidime, co prinesie buducnost, mozno o mesiac, tyzden, dva sa situacia zmeni. Keby bola dcerka starsia, nevaham, ale zacina prvy rocnik, je jedinacik, som vydata v meste, kde nemam ziadnu svoju rodinu, len manzelovu Ak by som sa vratila k rodicom, tam by som nemala moznost prace...takze je to taky zacarovany kruh

zuriva
30. aug 2013

@dovetattoo ale ako by si zistila, ze Ta podvadza, ak ho nekontrolujes 😎 ? Ci to beries tak, ze co oci nevidia, to srdce neboli? Lebo vsak on nepride jedneho krasneho dna s tym, ze ma milenku...bude to tajit tak isto ako ten moj...a ja som na to prisla uplne nahodou, manzela som predtym nekontrolovala. Potrebovala som si zistit jednu stranku z historie a posledna jeho otvorena stranka bola pokec...a stamadial sa to uz viezlo 😔

dovetattoo
autor
30. aug 2013

@zuriva ja to ako istotu neberiem..chcela som tym povedat, len tolko..ze je rad doma, nevyhladava spolocnost kamaratov, radsej je so mnou...nema to nic s tym, ci by dokazal podviest. a chapem ta z casti, preco si sa takto rozhodla ty..dufam, ale ze sa raz z toho zacarovaneho kruhu aj dostanes von a budes moct volnejsie dychat 😉

dovetattoo
autor
30. aug 2013

@zuriva no asi tak nejako...nebudem si vytvarat zbytocne vrasky na cele, sliedit, byt paranoidna...zijem s tym, ze nic nie je iste..ak by som nejake podozrenie raz mala, samozrejme by som patrat zacala..ale zatial nie je dovod.

lubikan
30. aug 2013

ja davam ruku do ohna,ze ma nepodvedie,ked ma vypite....vtedy ho mam problem zviest aj ja 😉

ale inak davam ruku do ohna na co javiem,90 %...mal tolko prilezitosti a ani raz sa to nestalo...on neni ten typ....u neho by nevera zacala len kamaratstvom a vykecavanim a potom mozno keby si nezasexoval dlllho so mnou

dovetattoo
autor
30. aug 2013

@lubikan zial nevery sa deju aj v spokojnych vztahoch...aj ked je doma vela sexu, ked chlap dostava vsetko co potrebuje k svojmu uspokojeniu..to nie je ziadna zaruka..ako tu uz bolo spomenute, niektori to robia, lebo proste "len" potrebuju zmenu.. 😠 no keby sa im naskytla prilezitost, nikto by sa to nikdy nemal dozvediet...ruku na srdce, ktory by odmietol?mozno by sa nasli vynimky...no ja to vidim takto...chlapi su ako zvieratka..riadia sa pudmi..ale verim, ze su aj taki, ktori maju trosku hlbsie zmyslanie a vazia si partnerku natolko, ze by nepodviedli.

zuriva
30. aug 2013

@h2 ano, mas pravdu, ak by moj pribeh taky, ako si ho opisala Ty. Ak TA to zaujima, precitaj si moj naozajstrny pribeh /zlomil mi srdce a co dalej -tusim som to nazvala/.
*ja som ho nikdy predtym nekontrolovala, verila som mu a milovala ho cely svojim srdcom
*on mi rok pokec tajil, masturboval pred obrazovkou, kym ja som bola v praci a dcerka v skolke, a akonahle sme sa vratili, VTEDY akoze zacal pracovat a robil sa velmi zaneprazdneny
*vsetky ucty som cely rok platila ja zo svojho konta. On mal mesiace, ked zarobil 40 E. A podla neho to bolo v poriadku. A ked som sa pytala, ci to nie je primalo, povedal, ze sa stale uci 🙄 🙄
*ze som na to prisla bola blba nahoda, nikdy by mi to nenapadlo kontrolovat mu maily, mobil, sms
*ze to nebolo len take nevinne viem, lebo pisal k***vam, kolko by ho stal oral, atd, mal ich tel. cisla a ked som sa na to pytala, ze preco, ked tvrdil, ze k nicomu telesnemu by aj tak nedoslo, ze to pre pripad, keby sme sa rozviedli 🙄 🙄 😔
*dohodol si stretko so zenskou, s ktorou si pisal 4 mesiace, ona to na poslednu chvilu stopla
*prisla som na to uz v aprili, dala ultimatum my alebo pokec a rozvod. On povedal, ze nas miluje a ze to necha. Ale pokracoval v tom..a keby som ho neboal kontrolovala, tak by sa to vratilo tam, kde je...

Pises, ze ci som dozorkyna...nuz, ak by som na to neprisla teraz v aprili, je mozne, ze uz by sa s niekym doteraz stretol, vyspal sa, nakazil sa...je mozne, zeby som na to prisla a mozno nie...ale keby som na to prisla uz minuly rok, tak by som sa s nim mozno pohadala, poriadne mu vycistila zaludok, on by sa MOZNO spamatal a zivot by siel dalej

zuriva
30. aug 2013

@linduska_ neviem, mozno by som dohovarala jemu...lebo taky zivot je chory, ved nici svoju rodinu...ale co s takymi ludmi....zamerne nehovorim zenami, lebo aj zeny su take 🙄

zuriva
30. aug 2013

@fidka79 pisala si, ze *nas nespaja sex a zivocisny pud*, co som pochopila, ze nas ano 😎

linduska_
30. aug 2013

@zuriva Vies co,ja si myslim,ze sa nezmeni uz,aj keby mu papez dohovoril,ma 40 rokov to uz musi mat v krvi, ako inak je super,,pomoze,poradi,ale co sa tyka tohto... Ale nechapem jeho priatelku,musi nieco tusit a mozno to neriesi, hlavne ze je vdaka nemu financne zabezpecena,nuz ja by som sa s takym muzom rozisla aj keby mal miliardy...

zuriva
30. aug 2013

@anatalia77 nuz, ano, posledne mesiace su katastrofa, aj keby si to u nas nevidela. Ja sa na neho usmievam, varim, zaujimam sa, hram sa na super zienku...a nie som jedina, ktora ostava v manzelstve, kde sa stal podvod. Ale ini dokazu odpustit, ja nie. Manzel vedel, ze pre mna je nevera ta najhorsia vec, ktoru mi mohol vykonat. A tiez som pred tym hovorila, ze neveru by som nidky neodpustila a riesila to rozvodom. Ale on sa k nevere nepriznal, ja som sa k nej nedopatrala, a aj preto vaham. Jednu sancu chlapec dostal, posr*** ju. Takze teraz vlastne zberam sily, zvazujem moznosti...
Ano, je lahke sudit, aj ja som si klopkala na celo, ked tu niektora pise, ze ju manzel 4x podviedol a ona je stale s nim 😔 alebo ked niektora napisala, ze jej dal facku 😠 . Ale ak sa nedostanes do tej situacie a nemas okrem tej veci riesit aj ine /deti, byvanie, praca, peniaze.../,t ak nemozes povedat, ze ci by si na mojom mieste nereagovala uplne rovnako

zuriva
30. aug 2013

@linduska_ ani ja nechapem tu Kollarovu manzelku, vsetci vedia, ze ju podvadza kade chodi a ona ho k vode nepusti...vsak je potom jasne, preco vlastne s nim je 😎

ewellina
30. aug 2013

Nad týmto ja rozmýšľam:
Ak žena neverí svojmu mužovi ešte skôr, ako stihol "niečo" vyparatiť, zaslúži si potom taká žena vernosť svojho muža?

linduska_
30. aug 2013

@zuriva Na zaplakanie,to vazne je v dnesnom svete vsetko uz len o peniazoch??? ☹

linduska_
30. aug 2013

@ewellina Veru ne! Skutocne neznasam take tie stihacky,sorry,ale potom sa niet preco cudovat preco muz zacne podvadzat ak ma doma kontrolorku ktora musi vediet o vsetkom...nemam pravdu,hm??

digysa
30. aug 2013

@dovetattoo Tiez som skorpion 😉 a viem o com hovoris....ale cim dlhsie si vo vztahu-v manzelstve tym viac prehodnocujes priority. To, co bolo velmi dolezite pocas prvych rokov manzelstva, to je uz nepodstatne a nadobudas nove priority....

Tym padom zistujem, ze v nasej situacii (konkretne v mojom vztahu) by som neveru dokazala prekusnut...rozvod by bol ovela horsi pre celu nasu rodinu, ako nevera...

@aliza s tou neverou sme rovnako...este som ju nezazila, ale uz viem, ze by som sa mi nezrutil "svet", ako som si to hovorila, ked som mala 25 😝

victory1
30. aug 2013

@dovetattoo Ano, mas pravdu..nielen sebavedomie, ale aj priklad z rodiny v ktorej vyrastol a samozrejme skusenosti z predchadzajucich vztahov. Som toho zivym prikladom, mam tretieho partnera... 😝 Prvy bol ku...nik, podviedol ma, bola som z toho absolutne v soku, pretoze by ma to v zivote nenapadlo...no a nebola som mu to schopna odpustit. Ale je to pravdepobobne jeho povahova /popripade ina 🙂/ crta, kedze ma druhu manzelku a tu podvadza tiez a este je aj na nu svina, co na mna nebol.. 😝 On je fantasticky otec, perfektny kamarat, ale ako partner nepouzitelny...
Druhy bol tutko, ktory neskutocne ziarlil, kritizoval, buzeroval...a nemal rad moju dceru z predchadzajuceho manzelstva. Bol zakomplexovany a vsetku zlost si vybijal na mna...mal pocit, ze zena by mala absolutne vo vsetkom muza posluchat. A zrazu sa mu v praci zjavila baba, ktora sa okolo neho zacala tocit, ospevovat ho aky je uzasny a zamiloval sa...A to bola bodka za aj tak nefungujucim vztahom. Mmj, laska im trvala rok a pol a uz su od seba...momentalne sa sudia kvoli bytu... 😝
Teraz mam vztah uz vyse troch rokov s muzom, ktory je fajn, mily, nezny..a on nechava slobodne dychat mne a ja jemu. Zda sa mi, ze je to konecne rovnocenny vztah. Keby som ziarlila, tak sa asi uziarlim, pretoze podnikame obidvaja a nebyt mobilov do vecera nemame ani sajnu o tom, co ten druhy robi alebo nie a ci vobec zije🙂. Ale naucila som sa, ze nemusim mat vsetko pod kontrolou, ani vsetkych. Co pride, pride...milujem ho, ale ked sa partneri zijuci spolu nevyvijaju spolocne a jeden zostane na urcitom stupni vyvoja, ten druhy napreduje, alebo sa vyvija inym smerom, vztah neudrzatelne smeruje k svojmu koncu. Preto sa uz otazkou, ci verit partnerovi alebo nie, nezamyslam. 😉

dovetattoo
autor
30. aug 2013

@ewellina mozno je to tak, ze niektore nie ze neveria, ale maju oci otvorene a nie zaslepene nejakymi iluziami....to je nieco celkom ine 🙂

monciky
30. aug 2013

@zuriva
ja by som si nikdy nedovolia sudit podobny osud, ako mas Ty a nieto este vypisovat, ze si dozorkyna a podobne, ked som Tvoj pribeh citala, bolo mi velmi tazko a luto Teba, viem preco si zostala, viem preco to robis...., zelam Ti len, aby si bola stastna a aby si sa raz dostala do takej situacie, aby si sa mohla od neho odputat a prenechat ho takym, ktorym vypisoval na pokeci....,
ja osobne som velka realistka, ruzove okuliare som nikdy nemala, ale toto co si napisala Ty, je velka vystraha pre nas vsetky...

dovetattoo
autor
30. aug 2013

@digysa rozumiem a myslim si, ze o niekolko rokov sa na to budem pozerat tak ako ty...

victory1
30. aug 2013

@zuriva Ja to beriem, ze mas svoje dovody, preco s tym chlapom zostavas. Dovody, ktore si si prebrala sama so sebou. Nikto ta nemoze kritizovat za to, ako si sa rozhodla, lebo nik tvoj zivot za teba zit nebude. A kazdy ma hranicu unosnosti utrpenia , aj ked psychickeho, niekde inde. Mozno sa u vas este nieco polepit da..to vies, len ty sama. No a na definitivne rozhodnutie ako je rozvod je vzdy casu dost... nikdy nevies, kedy pride ten podnet, ze si povies, uz stacilo...

vejula
30. aug 2013

ja som taky zvlaštny človiečik, ked mame dobre obdobie bez hadok, tak by som ruku za neho do ohna dala. A potom ked pride nejaka hnusna hadka, tak v duchu premýšlam... Bol by schopny nas opustiť? Bol by schopný mi ubližiť? Už ten červiček vrta. Aj ja rozmyšlam, ma to zmysel? Ved mi do konca života asi spolu nemôžme vydržať. No a potom sa udobríme a zas mam dušu na mieste a neviem si predstaviť životbez neho, a dakujem Bohu že mi ho dal do cesty 😀 😀 A jpreto tu radšej nezakladam temy tipu, Ma to ešte zmysel? či Mam od neho odisť? Alebo milujem ho ešte? ked sme pohadaní, lebo potom zas všetkym prispievatelm vysvetlovať, že už je všetko v pohode a že on nieje taky hnup ako som ho opisala ked som bola v hneve by sa mi nechcelo 😀 😀 😀
Takže asi tolko o mne a našom talianskom manželstve 😝

dovetattoo
autor
30. aug 2013

@vejula v tomto som sa teda nasla aj ja... 😅 😀 😀 😝 😲

laska1982
30. aug 2013

@vejula aj ja to tak nejako mam...ked je dobre, nehadame sa...tak som rada, ze ho mam...ale ked sa povadime, tak premyslam, ze ci zasa nieco nevyparati a tak... 😠 a potom sa zasa udobrime a vsetko je ok...no co uz...zivot je boj...

vejula
30. aug 2013

@dovetattoo aspon nieje nuda že? 😅

dovetattoo
autor
30. aug 2013

@vejula
@laska1982 ono je to tak asi vsade, poznam to velmi dobre tieto pocity... 🙂 ..jasne, ze pokial ten chlap nevyvadza a nie su tam vaznejsie problemy...