icon

Veríte svojim chlapom?

dovetattoo
29. aug 2013

zacala som tuto temu formou otazky ale lepsia bude asi diskusia 😝 ..takze kopirujem:
Taka anketka...baby verite 100% svojim chlapom? dali by ste za nich ruku do ohna? pytam sa zo zvedavosti..ja svojmu verim, ale asi kazdej obcas nieco take napadne..a ste ziarlive? 🙂

juliana77
30. aug 2013

@dovetattoo Ja verím sebe a verím môjmu manželovi, ale neverím, že sa v živote nenaskytne situácia, ktorá dokáže pekne pohnojiť zopár ďalších vianoc, neverím, že sa človek neocitne v stave, že rezignuje a sklame sám seba.

lauralara
30. aug 2013

nedala by som za neho ruku do ohna, kedze som ho uz nacapala na nejakych klamstvach, sice nic vazne, ale vravim si, ak mi kvoli hovadine klame, tak nespravi to iste, ked klamstvo bude jeho jedine alibi? a ziarliva? jasne, ked milujes, ziarlis, podla mna, ak ti ten druhy nie je lahostajny, ziarlis ak uvidis zaujem inej zeny o neho alebo jeho zaujem o inu, nie? 🙂 a clovek vidi, pocuje v okoli, ako malo staci na to aby sa nieco pos....

h2
30. aug 2013

@zuriva Ahoj, ja som vychádzala z toho, čo si predtým písala, predtým si nič z tých hnusných vecí nespomínala, len to, že si píše na pokeci s babami. To, čo si písala potom, celú situáciu dosť mení... ☹

briketa
30. aug 2013

@juliana77 ...neverím, že sa človek neocitne v stave, že rezignuje a sklame sám seba.

ale preco by si mala klamat samu seba? hocikoho ciny su jeho vlastnym slobodnym rozhodnutim. obycajne "nie" staci, netreba sa klamat.
ak som dobre pochopila, myslis na situaciu ked sa naskytne prilezitost. ked mas doma vsetko co potrebujes, nemusis hladat inde a prilezitost je to najlahsie odmietnut.

juliana77
30. aug 2013

@briketa Nikdy nebudú mať muži a ženy rovnaký názor na sex a na príležitosť, takže toto sú nekonečné diskusie a je to mimo výchovy a mimo intelektu jednotlivca.

lubikan
30. aug 2013

@dovetattoo tak ako pise digysa v 14:07

anatalia77
30. aug 2013

@zuriva ja ťa nehodnotím,ani neodsudzujem.Ako si dopísala podrobnejšie tvoj pohlad na vaše manželstvo,tak ti možem len popriať veľa štastia a dostatok času,kým rozprestrieš svoje krídla a vzlietneš... 😎

dovetattoo
autor
30. aug 2013

@juliana77 presne o tom to je...

zlotazla
30. aug 2013

žiaľ neverím.zlá skúsenosť z mladosti ale aspoň ma vyliečila z naivity...všetko zlé je na niečo dobré 🙂

dovetattoo
autor
30. aug 2013

@lauralara ja sa na ziarlivost pozeram takto..ono hovori sa, kto ziarli ten miluje, kto neziarli nemiluje dostatocne..to je len taka fama..samozrejme, ze nam robi dobre, ked vidime, ze na nas nas partner ziarli..takisto sa moze pacit jemu nas zajuem o neho, ak vidi, ze ziarlime...ale nie ked sa jedna o chorobnu ziarlivost..to je nieco ine! niekto povie, ze ziarlivost je prejav slabeho sebavedomia, ked mame nejake komplexy so seba sameho...ja by som to netvrdila...ja som ziarliva, ale nevytvaram ziadne sceny, proste ak mi nieco vadi, poviem na rovinu...tak isto to robi moj partner...podla toho sa zariadime a ideme dalej..neznamena to este, ze by som mala nizke sebavedomie ci komplexy ... 😉

yuuki
30. aug 2013

verím 🙂 a žiarlivá soom ale tak normálne zdravo 😉 asi 😀

dovetattoo
autor
30. aug 2013

@yuuki asi? 😀

veron_dorusincova
30. aug 2013

@dovetattoo moj chodil do Norska na ryby raz za rok ešte ked sme spolu neboli, takze to by nezrusil a samozrejme ani by som nechcela..vždy príde oddychnuty a venuje sa mi na 100 percent potom 🙂 ale tiez je papucovy typ (ma 36), za co som šťastná a vdacna, lebo uprednostňuje moju spoločnosť pred priateľmi (okrem rybaciek) a väčšinou tiez navrhujem ja, aby sme vyrazili niekam von..
Mala som vzťah 5 rokov a z toho ma cca 3 roky podvadzal a "nepodpisalo" sa to na mne. Takze podľa mna prehnaná kontrola je uz choroba 😅 Nech sa na mna nikto nehneva, ale každý z nás bez ohľadu na to, či je vo vzťahu, alebo uz s obruckou, ma právo na vlastne súkromie.

dovetattoo
autor
30. aug 2013

@veron_dorusincova moj byvaly zase (boli sme spolu 9 rokov) bol ten pripad, co uprednostnoval kamaratov..zabavu..dokonca aj po narodeni spolocnej dcerky... ☹ takze za tymto som urobila hrubu ciaru, povedala som si a dost! mozno som tak mala urobit uz skor...ci ma podvadzal ci nie to som nejako neriesila v tej dobe, ale myslim, ze skor nie...on si rad vypil a vela casu travil pri pivku s kamaratmi...takze este som sa nestretla s tym, ze by ma partner podvadzal..neviem ako by som zareagovala..ale viem, ze by som zrejme neodpustila. teraz mam priatela, s nim som stastna, oni su 100 a 1 ked ich porovnam. lenze na tohto trosku aj ziarlim..neviem sama preco ...ale je to stale len take ziarlenie neskodne.. 🙂 a co sa tyka toho sukromia, aj ja som toho nazoru ako ty..on misam navrhol, ze mi da jeho heslo na FB napriklad..ale odmietla som, pretoze nemam preco mutam liezt a ani potrebu. 😉

veron_dorusincova
30. aug 2013

Vies preco ziarlime? Zdravo? Lebo vo vnútri samých seba si uvedomujeme, ze sme našli tých správnych pre nás. Takých, co sa dlho hľadajú a nikdy nemusia prísť. No a nechceme ich stratiť, lebo vieme/tušíme, ze nikto dalsi správny nepríde. Neviem to dobre opísať, ale pochybujem, ze je veľa takých, ktorí by zvládli moju osobu/povahu 🙂 Preto mi skončili predosle vzťahy a tak isto aj môjmu mužovi a nam vsetkym.
Ja sa priznam, ze ziarlim veľmi ale v živote by som mu neliezla preto do súkromia. A on mi to denno denne dokazuje malickostami. Napr mi dá heslo na mail, nech mu pozriem niečo, alebo mi dá do ruky svoj telefón v aute a mám mu niekoho vytocit.
Niekto tu písal tuším, ze nekontrolujes tel. a co ked tam zrovna niečo je. Ja poviem za seba, ze po skúsenostiach, pribehoch a rôznych situácii známych by bol telefón posledná vec, kde by som mala niečo uložené - číslo, sms a pod. Teraz neudavam názorný príklad ako si dat pozor, ja len vysvetľujem, ze preco nekontrolujem telefón a pod. Moj chlap je inteligentna osoba a nie 20 ročný zajac (bez urazky a česť vynimkam).
A tiez bol bývalý iba s kamarátmi. O ôsmej mal prísť, za 5 minút osem napísal, ze nepríde a vypol si telefón, aby som sa mu nemohla dovolat - klasika 😅
@dovetattoo

dovetattoo
autor
30. aug 2013

@veron_dorusincova ten zaciatok, co spominas sa mi velmi paci...preco ziarlime...ano moze to byt aj tymto...presne tieto pocity mam pri sucasnom priatelovi, sme ako jin a jang.. 😝 😀 😀 no a ten vypnuty mobil bola u byvaleho bezna vec..oneskorene prichody a klamstva taktiez..tu som mala moznost uvedomit si, co vlastne od zivota a od vztahu nechcem a comu sa budem do buducna vyhybat...vsetko toto su zivotne lekcie..kazdy mame nejake.. 🙂

veron_dorusincova
30. aug 2013

@dovetattoo to hej..možno si aj moj bývalý povedal, ze ďalšiu ako ja nechce ani za milión 😀
my sme skôr ako oheň a voda s mužom, ale aspon sa nenudime 😀

dovetattoo
autor
30. aug 2013

@veron_dorusincova my sme obaja skorpioni..vela krat viem odhadnut jeho reakciu a on zas tu moju...celkovo sa doplname..ale obaja sa vieme urazit (ja asi viac 😀 ) sme taki rovnaki blazni 😝 a tiez si myslim, ze niekto iny by mozno nevydrzal somnou tak ako aj s priatelom...zlozite povahy su ti skorpioni.. 😀 😀

veron_dorusincova
30. aug 2013

@dovetattoo ja som skorpion a muz je baran a ideme sa pozabijat 😀 ale celkovo ja potlacam svoju povahu pred tou jeho..nevyhrala by som..a tiez hovorím, ze pokial sa mame o com hádať, tak si mame stále co povedat 😉

sendy182
30. aug 2013

@dovetattoo áno jedného mám doma 😕 😠

dovetattoo
autor
30. aug 2013

@veron_dorusincova my zase medzi sebou "sutazime" kto z koho..tak si vies predstavit.. 😀

dovetattoo
autor
30. aug 2013

@sendy182 co neposlucha? 😝

sendy182
30. aug 2013

@dovetattoo vie byť riadne zaťatý 😀 😀 😀 😀 .....tak sme týždeň ticho......uvidíme kedy sa pohnú ľady....... 😀 😀 😀 ....ale neverila by si aký mám relax......do ničoho sa mi nepletie.....a hlavne je kľud......... 😀 😀 😀 😀

dovetattoo
autor
30. aug 2013

@sendy182 a kto potom zvykne urobit ten prvy krok k uzmiereniu, kedy sa tie lady pohnu? 😀 😀 my si s mojim vzdy vsetko vydiskutujeme...ja som byvala v minulosti taka, ze prave ja som sa odula a bola schopna nebavit sa aj tri dni 😀 ale to s byvalym...bolo to opodstatnene 🙄 s tymto priatelom take nehrozi, ze by som mohla byt ofucana dlhsie ako hodinu...ten mi neda pokoj kym sa hnevat neprestanem a to mi na nom velmi imponuje 🙂

sendy182
30. aug 2013

@dovetattoo my sme si tak neako na to zvykli 😉 😉 😉 .......ako kedy niekedy ja inokedy on... 😉 ...táto tichá domácnosť vznikla bez hádky......ako vždy....my sa nehádame..... 🤐 🤐 🤐 .............nevravím že je to OK.....to nie....len to chce rozhovor......ale kedy????? 😝

dovetattoo
autor
30. aug 2013

@sendy182 co najskoooor 😉

sendy182
30. aug 2013

@dovetattoo ešte ma baví trucovať...... 🙂 🙂 🙂 😀 ....neverila by si ale ja mám taký kľud.......božský.....varím si čo chcem, raňajky mu urobím aké sa mne chcú atď........ 😅

dovetattoo
autor
30. aug 2013

@sendy182 ahaaa takze takato potvorka si ty 😀 😀 no potom uz chapem 😀 ale kazdemu vyhovuje nieco ine takze...

sendy182
30. aug 2013

@dovetattoo vieš môj má úžasnú povahu komandovať.....je nervák.....ale neboj vie byť aj "normálny".......ale hádam tento víkend sa to utrasie 😉

dovetattoo
autor
30. aug 2013

@sendy182 drzim palce..nenechaj sa komandovat dievca 😉