Veríte manželovi na sto percent?
Verite svojmu mužovi na 100%, že vás nepodvadza a nikdy nepovedie?
@anonym_autor ano. Viem, koho som si zobrala a s akymi hodnotami
Nie, kedze ku mne denne chodia ludia, ktori si slubili vernost a rozvadzaju sa kvoli nevere.
Áno
Dobra otazka. Ja som taka ze niekedy mam pochybnosti kedze manzel pracuje aj medzi zenami tak je tam vzdy to co ak? 🧐
A ci nepodvedie? Nic nie je 100%tne 😉
@anonym_autor Ano. Ale len preto, ze ho poznam 20 rokov. Ma rad svoje pohodlie a toto skyvanie a tajnosti sa mu riesit nechce.
Ak by som mu neverila, nie som s nim. A myslim to tak ako to aj pisem. Ci fakt mat manzela, a akoze neverit mu v takychto zasadnych veciach - to je NACO dobre?
Takze - zatial verim, nemam dovod nie. Ak by som ziskala pochybnosti a doveru stratila, uz manzelom nie je.
aj ten najlepsi clovek dokaze sklamat, cim skor si to clovek uvedomi tym lepsie
Samozrejme, keby som mu neverila tak s nim nie som. U mňa je dôvera vo vzťahu jedným z hlavných pilierov.
Áno.
Ak by som mu neverila tak s ním nežijem. Dôvera je absolútny základ vzťahu. Ak si vyberiem niekoho komu neverim tak aký zmysel má taký vzťah?
Áno dôverujem 🙂 inak by sme spolu neboli, pre mňa je dôvera jeden zo základných kameňov fungujúceho vzťahu.
Verite svojej manzelke, ze vas raz neokradne na BSM? :D Nevera ta nic nestoji, len iluzie.
Beriem to tak, ze vernost sa neda nijak nicim nikdy poistit. A ze ruku do ohna nemozem dat ani za seba. Ani kricat hop, kym nepreskocim.
Lebo kym zijem, mozem sa holedbat, ako to mam pod kontrolou a ja by som nikdy… ale platit to bude az umriem (plus tri dni, aby som bola fakt mrtva). Az vtedy si mozem povedat, ze ja som veru nikdy (na ineho nepozrela/ nepomyslela/nepodviedla/atd).
Ale takto netusim, co mi moze cestu este skrizit a ako sa zachovam. Poznam zeny, co sokovali sami seba, ked sa zrazu zalubili ako studentky a nechapali, co ich to pochytilo, ze nevedia an toho druheho prestat mysliet.
Takze ak nedokazem rucit ani za seba, logicky pripustam fakt, ze sa toto moze u nas stat i zo strany mm.
Ale verim a dufam, ze nie. Aj ked moze. Je to proste mnou neovplyvnitelny fakt. Tak takto ho beriem.
Ze stat sa to moze, ale preco by sa malo.
Áno, nakoľko ho poznám a poznám jeho hodnoty, jeho názory. Pre neho je najväčšie pohodlie byť doma.
nie. Aj keď ho dobre poznám, človek nikdy nevie. Niekedy príležitosť robí zlodeja. Niekedy sa skrátka stane... ruku by som do ohňa za neho nedala
Áno. Od začiatku sme si povedali, že ak náhodou stretneme niekoho iného, nebudeme sa podvádzať, ale otvorene si to povieme, nech to bude akokoľvek bolestivé, nakoľko sme sa obaja v predošlých vzťahoch stretli s neverou po niekoľkoročnom vzťahu.
NIE. Z rozprávok som už vyrástla. Žiaľ poznám prípady a to hlavne v manželstvách kde by to človek ale že ani náhodou netipoval.
@anonym_autor Nie je sice manzel, ale verim.
Áno
@anonym_autor verím, nemá dôvod byť neverný, vždy chce byť blízko mňa, vždy mi volá, pise, snaží sa vytvárať pohodu doma. Verím, že to tak ostane navždy 😍.
Vobec sa nad tym nezamyslam, ci ma podvadza, alebo niekedy podviedol, som si plne vedoma, ze na to nemal ziaden dovod a ak by to aj nahodou niekedy spravil a prasklo by to tak som si vedoma, ze prisiel o tu najlepsiu zenu na svete 😉🤣 Kazdopadne si doverujeme- je to uplny zaklad vztahu 👍
Toto ja neriešim ... všetko je to o prioritách ... ak bude chcieť podviesť, podvedie ... nekontrolujem ho, nesnorím ... je to jeho voľba ... ak bude chcieť odísť kvôli inej, obetovať vlastnú rodinu, nech ide ... no cesta späť neexistuje, ja som totiž typ človeka, ktorý druhé šance nedáva.
Verím mu na 100 %. Chlap, ktorý pri teplote 37,2 °C píše závet, lúči sa so svetom a vyžaduje full servis, by neprežil stres z toho, že ho naháňajú dve ženy naraz. Na to nemá imunitu. 😂😅
Verím mu na 100 %. Chlap, ktorý pri teplote 37,2 °C píše závet, lúči sa so svetom a vyžaduje full servis, by neprežil stres z toho, že ho naháňajú dve ženy naraz. Na to nemá imunitu. 😂😅
@anonym_01e337 toto je TOP koment 🤣🤣🤣
Nie, kedze ku mne denne chodia ludia, ktori si slubili vernost a rozvadzaju sa kvoli nevere.
@anonym_edae42 ale ak by k tebe chodili ti co neboli neverni, tak by ich asi bolo viac...zmenila by si potom nazor?
Áno. Môj muž by dve ženy neutiahol. A nemyslim to finančne, ale nervovo. Ja mu stačím 😁
@anonym_autor sa mi "pacia"tie komenty,viem,koho som si brala a pod.Ked si niekoho berieme,zvacsa si berieme cloveka,s ktorym je nam dobre,verime mu,milujeme sa,mame co to odzite,verime si.Inak by sme si ho asi nebrali (neriesim kapacitu,uz pred svadbou vedela,ze je hovado).Lenze zivot je dlhy a tak,ako je dnes,nemusi byt zajtra.Vztah na zaciatku je nadherny,potom pride stahovanie,zasnuby,svadba,vsetko je to krasne.Manzelstvo,deti,mozno aj bez deti.Zijeme,zveladujeme,pracujeme,plnime sny,vychovavame.Verime,preco nie?no roky plynu,starneme,menime sa,menia sa podmienky.Vcera sme boli zdravi,dnes nie.Vcera sme len pracovali a oddychovali,dnes mame deti a sme radi,ked mame cas na wc.Praca raz je,potom byt nemusi a pod.V zivote pride este tolko situacii,ktore preveria vztah.Ci verim muzovi?pre dnesok ano.Milujem ho,vzala som si ho a je nam dobre.Ale urcite sa nebudem bit do prs,ze do konca nasho zivota,sa nemoze nic stat.Nepodozrievam,nesliedim,nekukam mu telefon ani on mne.Naozaj,mame sa tak normalne.Ale bude to tak aj o 20 rokov?to nie je o tom,ze mu neverim,alebo sebe.To je o tom,ze viem,ze sa to moze stat aj tym najlepsim tip top parom.Skratka som stastna ako manzelka a on ako manzel,dnes zajtra.....co bude o 10,20,30 rokov netusim,uvidim.....Moja kamaratka tiez vedela koho si berie 🙂 boli zavidenia hodny manzelsky par,ukazkovy...Po 25 rokoch ju podviedol s mladsou,ktoru si ai vzal.Len tolko k tomu,viem,koho som si vzala.

Nie