icon

Vianočná depresia

aninkaninka
24. nov 2020

Ahojte baby, chytá sa ma depka, idú Vianoce a naša malá bude mať svoje prvé narodeniny, a tu vzniká môj problém samozrejme asi niesom jedina keďže ide o finančný.... Vianoce mam veľmi rada no tohto roku budú oveľa chudobnejšie... Viem, že niesú o darcekoch ale o ľuďoch, no je fajn ak nejaké blízkeho môžte potešiť aspon maličkosť ou, no tohto roku tu nebude ani ta maličkosť... Mala by som byť kreatívna.. No moja hlava je plná toho ako zaplatiť účty, poplatky a iné, a nejako fungovať do ďalšieho mesiaca.... POTREBOVALA BY SOM ASI POVZBUDIŤ.. MÔJ MANŽEL TO ROBÍ... No aj tak sa cítim ako totálne neschopná, že neviem nejako zvýšiť rodinný rozpočet.. Ci zabezpečiť maličkosti nejako inak.. Ja niekedy extrémne kreatívny človek.. Som vyhorela... 😔😔😔😔😔😔🥺🥺🥺

Strana
z2
karolinakr
24. nov 2020
aaao
24. nov 2020

@aninkaninka posli mi adresu poslem malej nejaku knizku 🙂

veverickav
24. nov 2020

Moja kamoska robi nadherne hackovane zajaciky, ma ucet na Insta. baby_bee_handmade. urcite by ti vedela jeden pre malu darovat 🙂 kludne jej napis

yoxinka
24. nov 2020

@aninkaninka
Ahoj, my by sme teoreticky mohli mať pod stromom hocičo ... ale my s mamželom to nechceme a učíme to aj deti. Po Vianociach, kedy sa dedko s babkou otrhli z reťaze a nakúpili darčekov, že malý sa z toho skoro ojašil, sme povedali že nikdy viac. Jasné, deti si napísali list Ježiškovi aj darčeky, aké by chceli ... ale my máme dohodnuté, že jednu hračku dostanú, starí rodičia kalendáre s forkami detí a my s mužom si nedávame nič, my sme natešení z robenia vianočnej výzdobe, z balenia deťom maličkých drobností do adventného kalendára, z toho, že si všetci pozrieme Sám doma a rehoceme sa na najstaršom synovi, lebo ten sa na tom tak smeje, že ho až brucho bolí ... zo zdobenia vianočného stromčeka a z vianočného pečenia ... a detí učíme, že toto sú vianoce, byť spolu, spolu zdobiť, spolu piecť, smiať sa ... a ešte o robení radosti iným ... triedime hračky a pekné funkčné posielame sociálne slabším rodinám alebo do detských domovov, babku si vezmeme na Vianoce k nám, aby nebola sama ... lebo Vianoce pre nás nie sú o darčekoch 🙂

kleopatra114
24. nov 2020

@aninkaninka aká maličkosť by malu potešila ?

veverickav
24. nov 2020

@yoxinka krasne 🙂

spolumatka
24. nov 2020

Celé je to o nadstavení v hlave.
A uvedomiť si o čom Vianoce skutočne sú.
Potom to ide samé.
Prosím ťa , máš ročné zdravé dieťa , manžela , strechu nad hlavou na Vianoce budete spolu a nie 50000 km od seba vzdialený ako iné rodiny .
Priority
Nikdy som nechápala tie hlúposti čo si ľudia medzi sebou vymieňajú na Vianoce.
Už 5 rok si s manželom nedávame darčeky je to tá najlepšia vec pod slnkom. O to viac ma poteší maličkosť vo všedný deň . A k tomu budeme viesť aj nášho 16 mesačného syna . Stromček bude samozrejme aj svetielka . Ale Vianoce sú o domácich koláčoch ,dobrom jedle , pohode , rozprávkach , babkách , dedkoch , spomienkach .
Uvidíme do kedy mu to vydrží avšak určite sa o to pokúsim 🙂

karolinakr
26. nov 2020

@aninkaninka Možem ti take vystrihovačky poslať.Ked chceš pošli mi adresu do spravy ako vianočny darček
Mam aj taku super gratuláciu k narodkam.Určite sa ozvi.Čau

aninkaninka
autor
1. dec 2020

@klaudi31
@vikusjk
@d_anica
@diewcatqoo
@jendralka
@karollka21
@ukulela
@katka0123
@aninkaninka
@zuzka38
@luthine
@nikuska9284
@oli18
@halabolka
@jendralka
@karolinakr
@maja4567 a všetkym ostatným maminkám, ďakujem Vám všetkým zo srdca veľmi pekne, my 3 budeme mat aj vďaka Vám krásne Vianoce a Anabelkine narodeniny.. Inak ďakujem aj za nápad s koláčikmi, povinne sme dnes s Anabelkou piekli

oli18
1. dec 2020

@aninkaninka 👍😍❤🍀

nikuska9284
2. dec 2020

@aninkaninka krásne ste

sticker
januska20
2. dec 2020

@aninkaninka máš tak krásne dievčatko 😍

aninkaninka
autor