Vraj je to pre neho skoro
S partnerom sme boli spolu 7 mesiacov stým, že tento mesiac sme sa mali sťahovať no on si v juni zmyskek, že chce byť sam ze je pre neho skoro tento vzťah takto vážne riešiť (medzitým sme uz noju dcérku zapísali do školy kde on býva). Predmnou mal dlhoročný vzťah a po 3 mesiacov sme sa dali do kopy a časom sa ukazuje že to bolo skoro, dal si ešte dat čas byt sam a usporiadať si myšlienky a city s bývalou (ta uz ma tiež muža)
Lenže ja som v juli otehotnela samozrejme sme sa dohodli na potrate ktorý som pred týždeň podstúpila.no predtým sme vzťah ukončili. Od kedy je dieťa preč sa zmenil. Chodí za mnou, za mojou dcerkou veľmi ju ma rad. Ku mne sa správa pekne, vkuse má potrebu ma obyjmat a bozkávať cele je to pre mna také čudné
Ukončili sme vzťah, podstúpila som potrat a napriek tomu sme '' akože spolu'' momentalne je v zahraničí ale každý deň mi píše aj zavolá.
Neviem čo si mám o tom celom myslieť... Aký je váš názor?
Lebo vždy je lepšie dvom ako samému. Možno ma v sebe veľa toho čo potrebuje niekam dat ale zároveň rozumie ze.. chce to cas
Moje nervy, citam teraz aj komentare a menim retoriku:
- ty si kompletna zoznamovat svoju 7 rocnu dceru s cudzim chlap po par tyzdnoch vztahu a nechat ju, aby ho volala otcom??
- ty si kompletna nechat cudzieho chlapa takto manipulovat teba aby sa dostal k tvojej dcere?
- absolutne ti nedochadza, ze v prvom rade mas chranit svoju dceru, pred akymkolvek nebezpecenstvom a do toho patri aj citove zranenie,zbytocne naviazanie sa a nasledne smutok a zas nadej a zas smutok... ty si akoze fakt na hlavu???
A pise sa OBJIMAT, nie OBYJMAT
Môj názor je ze si preňho ideálna partnerka lebo urobíš všetko čo po tebe chce... A ma ta pod kontrolou.. No nechcela by som ho ani za nič...
Dvaja duševní mrzaci, to vám bude spolu ladiť a s malou Pane Bože ochranuj💔
Ešte by som ho zavolala raz k sebe (dcera u kamarátky, babky a pod.) a prelustrovala mu mobil, či tam nenájdem nejaká nevhodne detské fotky, históriu pozerania stránok s touto tematikou…
@ropucha6 dakujem tuto diskusiu som citala predtym, uz si spominam... no autorka, neviem, s nim by som sa uz nestretavala, podrezal si zily, kvoli byvalej? Urcite je na nu stale naviazany, resp sa jej nevie vzdat. Ty si podstupila potrat, aj ked zo zdr. dovodov, ale aj tak je to velky zasah do tela, aj do psychiky a dalej sa s nim stretavas, nechas sa objimat atd... v podstate totalne oblbovat. Prepac, ale je to tak. Robi si s tebou, ako s handrou.
tu už len platí, že komu nie je rady, tomu nie je pomoci.
Len dúfam že toto je ďalšia téma z dielne chatgpt. Ženská čo sa zubami nechtami drží chlapa ktorému ide o jej dieťa je totálny odpad.
Uff, uz si pamätám tu tému
Nuž autorka, ak si to tiež ty písala - velmi veľa zhody tam je, tak aj keď napriek tomu stále tu nedošlo, co je on zač, a stále tomu"davas šancu "tak skutočne pochybujem, ci si úplne v poriadku aj ty.
"...Len nechápem prečo sa takto správa keď mi povedal že chce byť sám a nieje pripravený mať rodinu.."
No presne preto lebo chce byt sam a nechce rodinu. Nechce sa viazat, chce prist kedy sa mu zachce a aj odist, nemat ziadny zavazok. Nic nepochopitelne.
Moc si na neho tlacila, zena na krku plus rovno 2 deti, zlakol sa, nechcel to.
Ked si sa odmlcala, na nic netlacila, a moze sa s tebou stretavat kedy chce, nepchas sa mu do bytu a do zivota, tak idealny stav pre neho.
Porozpravaj sa s nim na rovinu, co chces ty a co chce on, lebo toto sa moze do nekonecna opakovat.
a nebude on tak trochu pedofil ?
Vekový rozdiel medzi vami? Píšeš v predošlej diskusii, ze ma dospelú dcéru. Taky už by mohol mat rozum, aby ta neoplodnil, keď nemieni chovať. No hlavne nakúpiť taniere do jeho príbytku, kde mieni, aby ste bývali s nim🙃▪️
@mamina7070 a prečo by mal byť? Lebo ma rad moje dieťa? Ma dospelé deti a vnúča tiež ich miluje rovnako
cize obstarozny psychicky chory stary chlap sa chce stretavat s tvojou dcerou ktora ho po par mesiacoch povazuje za otca s tebou sex nechce mat ale s dietatom sa stretavat chce ?
a ty si ako kompletna ?
Ok a teraz co? Bude chodit za tvojou dcerou este 10 rokov, lebo ju ma rad?
Čiže ty si v pohode s tým, ze cudzí chlap ktorý o vás nestojí, aby ste tvorili normálne rodinu,necíti sa na to pripravený, sa len tak stretával kedy mu "strelí z riti do hlavy" z tvojou 7 ročnou dcérou.Lrbo ju má rád a nechce sa od nej oddeliť.Tak to necháš, nech sa na neho dievča čoraz viac upína, a odrazu on príde s tým, ze už ho ani to nebaví, lebo možno ma novy vzťah a už opäť nechce byť s tvojou dcérou.
Véd už len takto napísané to znie cudne. On nechce teba,nestojí o vás ako o rodinu, ale chce byť s tvojou dcérou... Ty fakt nie si schopná premýšľať trochu dopredu? Ved toto je úplne choré...
Kontaktuje ta, lebo mu nehrozi, ze sa k nemu nastahujes, dietata si sa zbavila, čiže nemusi sa starat ani alimenty platiť, cestu k sexu ma volnú a neobmedzenu
A rozhodne by som dceru nenechavala s nim samu v jednej izbe na prespanie
Čitala som si prvu diskusiu, naletela si nejakemu hlupakovi Jedine, čo ti pomòže ho zablokovat..Ked sa ho nevieš zbavit, ostaň s nim, vymachaj sa v problemoch a po čase sama na to prideš, že si ho mala kopnut do prdele davno
On tam fnuka za byvalou, podrezava si žily, nabucha ta, vzapäti pošle na potrat, ide s prosikom za ex či matkou, a teba len tak sa strasie..a po tomto všetkom este ideš vyskočit z kože od štastia, že ti vola a hladka ťa..On ta ma ako nejaku zabavku, ze mu neni hanba zo seba..Nech si rozmysli, co vlastne chce a urcite by som malu s nim nenechavala proste nevyzrety stary .....čo len problemy robí, kade chodi
Ja ti to v dobrom hovorim, lebo si naivna.Mna by urazilo, keby chlap ma pozval byvat k nemu, nechal si zaplatit zariadenie do domacnosti, po otehotnení ma poslal na potrat, dal mi kopačky a potom ma išiel " hladkať" Tak by letel cez okno, že ani baba Jaga tak netrielila na metle
Ako ta može taketo čosi vzrušovat? Nemaš na lepšieho?
tak on uz ma aj vnuca...a okrem toho demenciu zrejme ...
Ty musis byt aka hlúpa…on s tebou nechce byvat, presvedčí ta ist na potrat s tym, ze začneš verit, ze vlastne si na ten potrat chcela ist sama koli zdravotnym problemom (mimochodom, keby to dieta on chce, neverim ,ze by si sla na ten potrat) a ty teraz veríš ,ze ta lubi a chce robit otecka tvojej dcére a ze ta s nim caka vyhliadla krásneho rodinného zivota?Niektore zeny su uplne tupela, by vlastne deti a celu rodinu zapredali koli nejakemu magorovi v nádeji ze maju akého-takeho chlapa….Popravde, ked zistil, ze si sprosta a moze s tebou manipulovať ako chce, tak ta využíva koli sexu a ziadne záväzky nechce…

A ako ti pomáha keď je v zahraničí, ved ešte aj po potrate si bola sama, co mal teda stát pri tebe