Vraj je to pre neho skoro
S partnerom sme boli spolu 7 mesiacov stým, že tento mesiac sme sa mali sťahovať no on si v juni zmyskek, že chce byť sam ze je pre neho skoro tento vzťah takto vážne riešiť (medzitým sme uz noju dcérku zapísali do školy kde on býva). Predmnou mal dlhoročný vzťah a po 3 mesiacov sme sa dali do kopy a časom sa ukazuje že to bolo skoro, dal si ešte dat čas byt sam a usporiadať si myšlienky a city s bývalou (ta uz ma tiež muža)
Lenže ja som v juli otehotnela samozrejme sme sa dohodli na potrate ktorý som pred týždeň podstúpila.no predtým sme vzťah ukončili. Od kedy je dieťa preč sa zmenil. Chodí za mnou, za mojou dcerkou veľmi ju ma rad. Ku mne sa správa pekne, vkuse má potrebu ma obyjmat a bozkávať cele je to pre mna také čudné
Ukončili sme vzťah, podstúpila som potrat a napriek tomu sme '' akože spolu'' momentalne je v zahraničí ale každý deň mi píše aj zavolá.
Neviem čo si mám o tom celom myslieť... Aký je váš názor?
Nie, autorka, nie on to "nevie brať, ze je koniec". Ty sa tak správaš, lebo ho prijímas a tvaris sa, ze vlastne ste par, aj keď nie ste.
Pretože keby to fakt tak bolo, tak mu jednoznačne povieš,Jožko, pozri sa, rozhodol si sa, ze chceš byt sam, akceptujem to, tak teraz prosím už má nekontsktuj, nevolaj, nepíš. Keď je koniec, tak je koniec ". Pripadne ho zablokuj, nedvíhaj, neptvaraj.
No toto ty očividne nevieš a nechceš urobiť,kedze ho miluješ. Tak radšej budeš zbierať pdrobinky záujmu, premýšľať" o co mu to len ide "a snívať si v sladkej naivite, ze to určite je z lásky a on vás tiež vlastne miluje, ved ma aj krásny vzťah k tvojej dcére, ale je chudáčik taky nerozhodný, taky zúfalý, treba mu dat čas, určite o pár dní( týždnov, mesiacov, rokov, desaťročí, nikdy) sa rozhodne, príde, vybozkáva ta, vystiska a budete si sladko žiť až do smrti.
Toto asi chceš počuť podľa všetkého.. No bohužiaľ na 99, %to tak nebude. Tak si vyber, rázne ho odstrihnúť a žiť si svoj život aj s dcérou, radšej sama ako s takýmto, alebo donekonečna mu otváraj dvere, premýšľaj, o co mu ide a trap sa.
Necitis sa oklamana? A vyuzivana? Pride mi ze len cakas co on a vsetkemu sa prisposobis.
Ked on povie ze budete spolu tak budete, ked nie tak nie. Akokeby na tebe nezalezalo. Asi si to obhajujes ze ma dobry vztah s dcerou a teda ty ides bokom
Ak sa dvaja lubia nepotrebuju o tom rozmyslat. Neviem ci by som rozchodila keby mi partner povie ze musi si premysliet ci chce byt so mnou.
A prečo si mu nedala stopku? Že nie, dohodli sme sa, že s malou sa stretávať nebudeš?
Ty si úplne nezodpovedná
Mňa by ešte zaujímalo, koľko má dcéra rokov. Lebo ak okolo 12- 14, tak to je už fakt konečná.
Prečo preboha nejaká matka dovolí, aby sa s jej dcérou stýkal cudzí chlap?
@heleninamama dcérka ma 7 rokov
@heleninamama nie nie. 12-14 ročná už presne vie o čo ide
Najľahšie sa zneužívajú deti do cca 10 rokov, nevedia o čo ide a ako sa brániť, uveria vydieraniu a strašeniu, nevedia si porovnať čo je normálne a čo nie
12-14 ročne kočky sú už plne v obraze
@pribinak Môže byť. V tomto sa fakt nevyznám, ale ja som dcéru nikdy nenechala s cudzím chlapom ani na minútu, nieto aby som podporovala takýto vzťah.
@heleninamama ja neviem …..mne pri čítaní textu blikali všetky kontrolky
Autorke nie
Ja by som mu nedovolila sa ani len priblížiť, nieto ešte stretávať
Aha,tak zrazu zdrav. problémy boli príčinou prečo ísť na potrat....rada by som vedela aké,lebo asi o život ti nešlo.To by si sa chránila pred otehotnením aj troma spôsobmi naraz.Takže to bude dáka banalita.Nikdy sa už nedá vybudovať úprimný milujuci vzťah ,ak medzi vami stojí aj stáť bude vaše dieťa hodené v biologickom odpade.A zrazu ako len miluje tvoju 7r. dcéru,verím,že máš toľko rozumu a nenechávaš ju s ním samú.Koľko strán ti tu treba ešte popísať,aby si s ním prerušila všetky kontakty?
@pribinak medzi nami neboli problémy, žiadne podvádzanie ani nič také..proste on sa vyjadril že bola z jeho strany chyba sa tak rýchlo pustiť do tohto vzťahu tak vážne.. On trval natom aby sme dcéru zapísali do školy, on trval natom aby sme víkendy spavali u neho on chcel aby sme sa tak skoro sťahovali.. No po čase prišiel nato že to bolo unáhlené aj keď som mu to hovorila od začiatku.
Potom prišlo do toho tehotenstvo a následny potrat. Všetko to prišli tak naraz a skoro mam pocit že sa zľakol toto všetkého ale nepochybujem o tom že nás ľúbi, hovorí nám to aj nám to dava najavo.. Rozišli sme sa no napriek tomu on sa stale správa ako keby chcel byť snami len mám pocit ze sa toho boji a sam si to nechce priznať a potrebuje čas... Nikdy ma nevyužíval, nikdy nechcel sex odomna po rozchode. Len sa o nas zaujímal
On trval on trval……však ale ty si mater. On je cudzí človek
Ty nemáš vlastný mozog či čo?
@janinah ste úplne mimo a pozeráte veľa filmov!!
Nikdy by malej neublížil, mojd dieťa ho miluje ma 7 rokov a na svoj vek je to veľmi múdre dievčatko.
Je to jej ocinko a ona na neho nikdy nezabudne a chce snim byt v kontakte.
A mimochodom zistili by v krvy rubeolu a sám lekár povedal že najlepšie riešenie je potrat pokiaľ nechcem ohroziť aj svoj život.
Autorka, on trval a ty si ako taka hus plnila co on chcel. Neviem kde si mala rozum... Kde si mala rozum, ze si sa nechranila pred tehotenstvom, to uz je dalsia otazka.
Chuda dieta, vlastneho otca nema, tak hovori otec cudziemu muzivi, ktory ale s nimi byt nechce, cize zasa otca nema.
Zeny, prosim, myslite na svoje deti, skor nez sa vrhnete do dalsieho sialeneho a nefunkcneho vztshu.
Po polroku je to pre ňu ocinko?😃
,,zbavil sa problému " tak už si my zase dobrá
@abbey1 keby ju nechcel tak by za nou nechodil a bol by rád že sa nás zbavil nemyslite???
Nemyslím!
A teba chce? Ci ty si len privesok k dietatu? T si si sem nedosla pre rady, ty si ho sem prisla ospravedlnovat. Alebo ospravedlnovat seba, lebo tusis, ze nieco nesedi ale za svateho si to nechces priznat. Nuz, toto nebol dobry vyber a ani to co ste spolu robili a nerobili a aćo robite a nerobite nie je celkom v poriadku. Precitaj si co o tom vasom vztahu nevztahu pises a (snad) pochopis, ze proste toto nevysla a asi ani nikdy nevyjde. Ak nepochopis, tak co uz...
Nebudem pisat moj nazor, lebo by vyznel ako hejt.
autorka , panebože to koľko máš rokov ? Veď sa s tebou hrá ako mačka s myšou , pohadzuje si ta medzi labkami , občas vyhodí , oblizne a pustí a zas si ťa chytí . To je také to o tej kosti a psovi , pes sa hrá s kosťou , po čase ho prestane baviť tak si ju zahrabe na zahrade, ale miesto si stráži a boh chráni toho psa kto by ju vyhrabal a chcel si ju obhrýzať.
Blokni ho všade kde sa dá a neotváraj mu. Ak ťa skutočne aj dcérou chce tak proste si k tebe tu cestu najde , ale ty si medzitým zariaďuj život tak aby predovšetkým vyhovoval tebe a tvoje dcére.
Autorka ty uz si tu pisala…ocakavas ine odpovede? Teraz je to este vacsi hajzel, ked po potrate sa ti znova podsuva. Tusim si pisala predtym, ze mal aj nejake psychicke problemy, okamzite to stopni a posli ho do teplych krajin k rodicom…
Zeny, ze je toto cele vtip 🙈🙈🙈🙈🙈
Ked si spocitame, kedy sa dali dokopy (niekedy zaciatkom tohto roka), kedy je zapis do skoly (april), to znamena, ze po cca 3 mesiacoch dceru autorka zapisala do skoly v mieste jeho bydliska a je pre nu otec? Wtf?
Dal ti kopačky, aby si šla na UPT a následne ťa chce nanovo , aby si mu slúžila ako matrac 😂 Nenahováraj si, že je tam láska a o deťoch nemôže byť ani reči....si taká malá náplasť na jeho sklamanie s bývalou frajerkou.
Môj ty boh, ja nie som nejaká utlocitna, ale tu sa mi fakt prevracia žalúdok. Spomenúť potrat ako keby to bol nákup v Bille je aj na moje tuhé pro choice presvedčenie silná káva 🤮 Dúfam, ze sa niekto pubertalne prázdninovo bavi a takéto myslitelky nie sú skutočne.
Baby nerobte hned z kazdeho muza manipulativneho uchyla. Pravdepodobne len potom co autorka urobila unahleny krok so skolkou, sa nalakal a nema jasno v tom ci vie prevziat zodpovednost za vlastny a cudzie zivoty.
Sedemrocne dieta ktore nezazilo otca sa vie priputat k moznemu kandidatovi za par dni. Kto nezazil nevie.
Momentálne ries školu pre dieťa v mieste tvojho bydliska.
Miluješ muža, ktorý vzťah nechce. Správaj sa k nemu kamarátsky, žiadne intímnosti a uvidíš, ako dlho tie jeho návštevy a písania vydržia.
Je v zahraničí a chcela si sa presťahovať do jeho bytu? Ako môžte spolu bývať, keď nie je doma? Či je v zahraničí len prechodne alebo na dovolenke?
- V juni sa s tebou rozide lebo je to na neho prilis skoro
- v rovnakom case ta nabucha
- v juli ta posle na potrat
- v auguste sa cely zmeni a stale ta chce bozkavat a objimat
Prepac, nezvyknem takto tvrdo, ale ty si kompletna?

Ale on nie je otec tvojej dcéry, okamžite by som stopla akýkoľvek kontakt