icon

Vraj je to pre neho skoro

18. aug 2023

S partnerom sme boli spolu 7 mesiacov stým, že tento mesiac sme sa mali sťahovať no on si v juni zmyskek, že chce byť sam ze je pre neho skoro tento vzťah takto vážne riešiť (medzitým sme uz noju dcérku zapísali do školy kde on býva). Predmnou mal dlhoročný vzťah a po 3 mesiacov sme sa dali do kopy a časom sa ukazuje že to bolo skoro, dal si ešte dat čas byt sam a usporiadať si myšlienky a city s bývalou (ta uz ma tiež muža)
Lenže ja som v juli otehotnela samozrejme sme sa dohodli na potrate ktorý som pred týždeň podstúpila.no predtým sme vzťah ukončili. Od kedy je dieťa preč sa zmenil. Chodí za mnou, za mojou dcerkou veľmi ju ma rad. Ku mne sa správa pekne, vkuse má potrebu ma obyjmat a bozkávať cele je to pre mna také čudné
Ukončili sme vzťah, podstúpila som potrat a napriek tomu sme '' akože spolu'' momentalne je v zahraničí ale každý deň mi píše aj zavolá.
Neviem čo si mám o tom celom myslieť... Aký je váš názor?

Strana
z5
autor
19. aug 2023

@gagik aký sex??? Každá tu trepe o sexe a to medzi nami nič nebolo od rozchodu!!! Tak načo píšete sprostosti?? A že pedofil?? Niektoré to fakt preháňate a pozeráte veľa hlúposti

jaskolka
19. aug 2023

Ok, tak nemáte sex a on miluje tvoju dcéru. Vlastne máš úplne super vzťah, skvelého muža, ktorý ťa vyobjima, vybozksva, a ide zase preč na 3 týždne...
Si šťastná, aj on, aj dcéra, ktorá ho vola otec .. Tak co teda chceš počuť od nás?
Všetky vysvetlenia, názory, co si o tom myslíme, aj rady si odmietla, a máš na všetko svoj argument prečo je to tak a nie inak.
Tak teda žite tak aj naďalej, počkaj, kým ho to bude baviť, potom akceptuj, ze ho to prestane baviť a založ novú tému, kde aj tak si zase pôjdeš svoje...

januska12323
20. aug 2023

To vážne potrebuješ v živote starého psychicky chorého človeka? Pober z jeho domu čo si tam kúpila a zablokuj si ho všade. Dcére vysvetli, že sa s ním už nebude stretávať.

lucky_k
20. aug 2023

Tebe zalezi iba na sebe samej, jedno dieta pol 7 mesacnom vztahu prestahujes, a druhe si nechas vziat...v prvom rade mysli na dieta, jeho dobro a neries za kazdu cenu chlapov

Strana
z5