icon

Vraj sa správam ako dieťa

5. mar 2023

Manžel mi to dosť často vyhadzuje na oči že sa správam ako malé dieťa. Máme 2 deti, prvorodena není od manžela. Medzi deťmi je 9 rokov rozdiel. Ide o to, že stále vymýšľam čo by sa dalo podniknúť s deťmi kam na výlet na aké podujatie atď. Občas chodím so staršou dcérou do kina alebo na koncert. A to manželovi sa nepáči lebo on za ten čas musí byť doma s mladsim dieťaťom. Na zmrzlinu,do zoo a iné výlety brávam obe deti spolu. No sú miesta kde menší ešte nemôže lebo ma len 3 roky a nevydržal by príklad to kino a koncert. Chodím ozaj len raz za pol roka aj v rámci financií, no už je dusno doma. Že keď som žena matka mám byť doma s deťmi a nie vymýšľať somariny. Takisto sa nepáči manželovi keď majú deti narodeniny a ja im upečiem tortu a robím oslavu. Zavolám rodinu, staršia má dovolené kamarátky. Proste aby mali deti zážitky. Manžel hovorí že on nič také nemal, že oňho sa rodičia nestarali, že ako dieťa sa hral sám v izbe, nikam nechodili. Preto mu to dôjde divné že ja sa správam ako dieťa a vymýšľam všelijaké programy deťom.

Strana
z2
zuzana76
24. jan 2025

Ale ja mu niečo tiež aj tak upeciem a musí aspoň sfúknut sviečky a urobíme foto

Strana
z2