icon

Vrátili ste sa k svojmu Ex partnerovi?

zuzana2205
19. dec 2019

Ahojte , dobre ráno prajem . Chcela by som sa opýtať či sa niektorá z Vás vrátila po nejakej dobe ku svojmu ex ? Sme od seba cca pol roka .My sme sa rozišli v zlom a asi po vyše 2 ročnom vzťahu. Od začiatku ma porovnával s jeho bývalou , ona pani, Mudr a ja len obyčajná bc a robotníčka. Keď som pri ňom v posteli ležala pozeral si ju na fb , a to bol nás začiatok. Aj keď sme ju niekde stretli tak nedokázal z nej spustiť oci , že ho zaujíma či sa mu pozdravi. Vždy pri hádke odišiel ku rodicom a na druhý deň sa vrátil, všetko povedal doma a potom sa na mňa cez prsty pozerali. Stále mám tieto veci a všetko čo sa stalo v hlave a aj keď sme zas v kontakte a chcel by aby sme boli spolu , tak sa bojím, že ja toto nedokáže. A neviem hodit len tak za seba . Samozrejme mali sme i pekne dni , byvali sme
Spolu , dovolenky , vylety .ja mam 27 a on 35 . Dakujem

Strana
z2
sofia1
19. dec 2019

Vždy ta istá kniha bude mať rovnaký začiatok a rovnaký koniec.za mňa nie ,nevrátila by som sa k nemu.

victory7897
19. dec 2019

@veronikaszabova možno len taka všeobecná otázka (anketa) ktorá s týmto nesúvisi

ssandyy
19. dec 2019

@veronikaszabova boa aký prehľad 😀😀😀😀😀😀

veronikaszabova
19. dec 2019

@ssandyy staci si sem zadat nick zakladatelky temy

victory7897
19. dec 2019

@veronikaszabova aha no tak veru, nenapadlo by ma to urobiť ale sranda 😂😂😂 komu niet rady tomu niet pomoci..

veronikaszabova
19. dec 2019

@zuzana2205 ale k otazke - nie, nevratila by som sa k nemu druhykrat... myslis, ze sa nieco zmeni, ked mu das dalsiu sancu?
Ma 35 rokov, v hlave by to uz mal mat davno trocha utriedene.
Si predstav, ze budete mat deti - mozno priberies a bude ti ju predhadzovat na oci, ze aka je ona kost :(

anita6666
19. dec 2019

@veronikaszabova ja nechápem,ako môžeš byť taká hyena???? To nemáš nič na robote len hľadať kto kedy čo napísal na net???? Aj keby tých tém mala milión,je to jej problém a ty buď odpovedz k téme alebo igoruj! Kvôli kktom je mnoho nešťastných žien a možno založenie tisíc diskusii im nejakým spôsobom pomoze keď už nijako inak aspoň sa vyrozprávať! Choď radšej decku variť obed keď sa nudíš!

veronikaszabova
19. dec 2019

@anita6666 tu hyenu si pichni vies kam. A dakujem, obed mam navareny.

marylinmary
19. dec 2019

Akoze by som sa mala vratit k takemu chlapovi? Ktory uz od zaciatku sniva o svojej ex? No amen, nehrozi, to zase ja by som mala svoju hrdost a neriesila by som ho uz. Len sa budes trapit :/

asia83
19. dec 2019

@zuzana2205 Aha, právnik. Jasné. Už mi to všetko "docvaklo". Česť výnimkám, ale ja som ešte nestretla "normálneho" právnika, právničku. Všetci odutí, namyslení, bez skromnosti a pokory. Akoby ich to na tej škole učili. Česť výnimkám, ako hovorím.

flientica
19. dec 2019

Ja si neivem predstavit, ze by moj partner utekal sa vyzalovat k rodicom zakazdym ked sa kvoli niecomu pohadame. A este v takomto veku. Niekedy sa ludia zmenia ale neviem ci to je tento pripad, nie je to od neho fer, ze to robil, taketo veci by mali zostavat medzi vami, ja by som to asi neprekusla

joja101
19. dec 2019

Tak skusit to mozes, aby si to potom nelutovala ale neviem ci sa zmeni, mne by asi taky clovek nechybal ked mam pravdu povedat

iren88
19. dec 2019

@flientica tiež mi to pripadá divné, ja tiež s našimi nehovorím o všetkom, sú proste veci, ktoré by mali ostať len medzi partnermi, aby si to oni vydiskutovali, vyriešili a nie aby sa to posúvalo ďalej, z toho nič dobré nikdy podľa mňa nevzišlo :/

dancul1207
7. apr 2022

@zuzana2205 tak ja som sa vrátila. A skončilo to ďalším rozchodom. Stratila som čas, ale pre mňa to bo.velmi veľké poučenie. Preto ak naozaj chceš radu nerob to. Aj tak nie si vnútorne o tom presvedčena. Zažila som presne to isté, len som bola mladšia ako ty. Odvtedy som druhú šancu nedala a neľutujem. A hlavne načo si s ním v kontakte? Naozaj začni žiť svoj život. Veď keby si s ním naozaj chcela byť, bola by si presvedčená že to všetko zahodis za hlavu a ideš do toho. S týmto čo ty cítiš sa nedá vrátiť do vzťahu ktorý by fungoval. Budeš sa trápiť a je len otázka času kedy to zase skončí. Môže to trvať ďalšie dva roky a načo je to dobré.

Strana
z2