Vulgárne nadávky od priateľa
Ahojte. S priatelom som 3roky ja mam 24 on 27 a nedavno sme si zacali robit plany do buducna ibaze neviem ako ide byt s nami dalej kedze priatel mi zacal vulgarne nadavat a to pre uplne hluposti. Nedavno sa so mnou pohadal len kvoli tomu ze v dreze bol neumyty jeden tanier a este mi zacal aj vulgarne nadavat ze som leniva k...a a potom ze som spina. Dost sa ma to dotklo a na to som mu povedala ze ako nieco take moze povedat. A on ze zo srandy a nemam to brat vazne. Tak sami uznate ze toto sa nedalo nebrat vazne. Podobne nadavky vravel aj predtym lenze nikdy ich neadresoval mne ale vravel si ich sam pre seba. Jeho nadavky na moju osobu trvaju cca mesiac a naozaj neviem ako sa pocas hadky s nim mam bavit kedze vzdy ked sa ohradim je vytoceny este viac a aj viac nadava. K tomu mi potom povie ze mam byt ticho a nereagovat na neho ked je vytoceny ale snad sa nenecham urazat. Raz mi uz aj pohrozil rozchodom no o hodinu ked sa ukludnil sa mi aj ospravedlnil a tiez povedal ze to nemam brat vazne. Poradte ako by ste sa zachovali vy. Ked si odmyslim tie nadavky pocas hadky tak na druhej strane vie byt aj mily, pozorny, zodpovedny, a starostlivy. Dakujem za kazdu dobru radu.
ZOSTAN S NIM. Zostan s nim, urcite je to chudatko chlapcek, ktory sa nepohybuje medzi ludmi. Nevie, ani v skole sa nestretol s tym, ze nadavat zene do ku.iev je hrozne. A jeho maminka bude urcite psychologicky, pedagogicky a celkovo rodicovsky podkuta. Zober si od nej rady, vsetko je to tvoja chyba. Rob mu rohozku, tak ako ti to ona kaze. LEPSIE? Lebo si ho zastavas a uz je aj tak zbytocne pisat ti tu nieco. Sama si ho obranujes. Tak si s nim bud!
Nie nezastavam si ho. Ked tak nad tym premyslam cele mi to pride ako keby som zila v talianskom partnerstve kedze aj tie existuju. 😕
v talianskom partnerstve sa dvaja pohadaju do krvi, vykricia sa, vynervuju, pohadaju...ale neurazaju sa a nenadavaju si a su prchki obaja....nie ze jeden caka ze ten druhi bude vecne ustupovat a stahovat sa do kuta...
@vevi615
Tiež poznám taky pripad. Dievča z dobre situovanej rodiny. Síce nekompletnej a so zložitými vztahmi. Ale samostatná vo vsetkom. Praca, bývanie, vzdelanie...
Našla si frajera. Jeho životný cyklus: 5.00 budíček robota, 14.30 príchod z roboty. Do 18.00 hranie na počítači, potom priliezol, čo navarila. Následne cumel na bednu alebo sa hral na mobile. Do polnoci. Samozrejme chcel sex,keď už ona chcela dávno spať. Ok, mala chuť aj ona, ale poslala ho do sprchy, lebo on robí fyzicky vonku a proste smrdel.
Myslí niektorá, že šiel sa umyť?
Víkend spočíval v tom, že sa mohol na počítači hrať do tretej ráno a chrapat do pol dvanástej. Vstal a pýtal obed. Nejaké pečene mäsko, lebo aj mamka tak cez víkend robieva. Keďže pečené mäsko nebolo, šiel na návštevu k mamke sa vyzrat. Tam sa vyvalil na gauč s telefonom v ruke, zatiaľ čo otec celú sobotu makal na dome. Na dome, na ktorý si mladý robí zálusk. 18.00 návrat k frajerke. S veľkým hundranim si dáva po týždni konecne sprchu. Hodinovú. Po vycitke, že by mohol šetriť vodou, odpovie že predsa na byt prispieva. Sto eur. Zvyšné je jeho vreckové. Šetriť na svadbu a náklady na dieťa? Rodičia zaplatia svadbu a na dieťa prispejú tiež...
Výsledok? Slečna dostala rozum a mladého vyhodila. Svoj denný režim teraz synacik prevádzkuje u mamičky na gauči. A mamička slečnu kdekade ohovára, lebo ona určite šla po peniazoch, lebo videla aký pekný dom majú a že syn to zdedí. A jaká to bola furia, 2x do týždňa musel u nej vysavat a ani mäso mu nenapiekla. Maximálne tak fašírky...
@stary_ujco: no aj take pripady sa stavaju ale dnes som sa rozhodla ze od svojho priatela odidem. dnesna hadka sa vyhrotila az natolko ze mi nevahal dat aj facku. povedala som mu ze si balim kufre a odchadzam a na to ma stihol este aj vulgarne vyprezivat. predsa mali Baby v niecom pravdu. 🙂 😎 😉
@stary_ujco partia na pohľadanie 😀 😀 😀 je to na jednej strane smiešne, ale na druhej hrozivé, lebo takýchto mužov žiaľ pribúda 😖
@vevi615 nesnaz sa uchlacholit tym, ze inak je mily, pozorny... ked budete mat deti, ujdu mu nervy a vynada im takto, tiez sa budes chlacholit, ze inak je starostlivy otec? otoc sa na pate a nechaj ho tak. bude len horsie. ked je teraz taky nervny, ked este neriesite ozajstne rodinne problemy ale neumyty riad v dreze, ako sa k tebe bude spravat potom? vztah musi byt postaveny na ucte. inak sa to len zhorsuje... 😒
Buď rada, že prvá facka padla už dnes a nie až o pol roka, keď by si bola tehotná. On sám ti otvoril dvere do lepšieho života, tak tú šancu nepremarni. Prvé dva dni pri televízii budú možno melancholicke, tak počas nich nehľadaj chyby v sebe. A hlavne sa nenechaj stiahnuť reťazou za nohu nazad do pekla len vo vidine sexu na udobrenie. Čert bude vždy certom. A po prvej facke prídu vždy aj ďalšie. Vždy...
@vevi615 prosim ta len sa nenechaj uprosit, aby si sa vratila, ze mu je to luto a podobne, lebo on sa nezmenk
GOOD JOB, len sa nevráť prosím Ťa k tomu chrapúňovi. Urobila si najlepšie rozhodnutie vo svojom živote momentálne a v budúcnosti počúvaj signály, lebo ak máš o niečom vo vzťahu pochybnosť, tak to nemá význam siliť. Nikdy to nebude dobré.
Hm, nechcela som byt zlym prorokom..ale mam sestru, a ta si to zazila..myslela si ze ho zmeni, ale...nezmenila a doplatila na to..doslo to az tak daleko, ze raz v takomto amoku podpalil byt.Keby nie nasho, dnes uz neboheho ocka, tak ktovie ako by to dopadlo.
Takze ziadne prosby, ziadne sluby mu never.
presne tak. odstahovala som sa od neho a vobec mi nepise. ktovie mozno este len bude. ale citim akoby ulavu po Tom vsetkom a citim sa aj stastna ovela viac ako predtym. 😀 spadol mi akoby balvan zo srdca. a konecne sa mi otvorili oci. aspon viem ze s takymito chlapmi si uz nemam zacinat
@vevi615 len pockaj ked zacne este pisat, ked mu iste veci dojdu :/
Nebudem na to reagovat. Uvedomila som si aj ze takto zit nechcem a snad sa najde ten pravy.
A este s nim si?No dovi dopo,cakas kym ti da prvu,druhu...facku?!
@zuzana7891 Nie niesom s nim uz. Precitaj si predosle prispevky.
@vevi615 prepac necitala som vsetko priznam sa😕😊 Dobre si urobila.
@vevi615 Ahoj. No v prvom rade len chcem podotknut, ze rozhodnutie, xi s piatelom zostanes je len na Tebe. Ale do buducbosti je to jeden velky varovny prst pre Teba... Nemozes cakat, ze sa zmeni a prestane nadavat. Ale pocitat skor s tym, ze to bude len horsie... A to porozmyslaj, ci ozaj toto ocakavas a od partnera a ci to potrebujes do zivota... Drzim palce...
@vevi615 Teraz citam, ze uz s nim nie si. Neboj, ircite ten pravy caka na Teba! Vela sil a vsetko dobre prajem 💕😘🌼🌸🌹

@vevi615 tak je rozdiel ci bude nadavat jej doma pri stole, alebo si bude ventilovat nervy na tebe
Inak to s nim sa treba naucit komunikovat je skvela rada: ano ako povies milacik, hned to bude zlatko, uz idem Chrustik, ..... pochopila som to spravne?