Vulgárne nadávky od priateľa
Ahojte. S priatelom som 3roky ja mam 24 on 27 a nedavno sme si zacali robit plany do buducna ibaze neviem ako ide byt s nami dalej kedze priatel mi zacal vulgarne nadavat a to pre uplne hluposti. Nedavno sa so mnou pohadal len kvoli tomu ze v dreze bol neumyty jeden tanier a este mi zacal aj vulgarne nadavat ze som leniva k...a a potom ze som spina. Dost sa ma to dotklo a na to som mu povedala ze ako nieco take moze povedat. A on ze zo srandy a nemam to brat vazne. Tak sami uznate ze toto sa nedalo nebrat vazne. Podobne nadavky vravel aj predtym lenze nikdy ich neadresoval mne ale vravel si ich sam pre seba. Jeho nadavky na moju osobu trvaju cca mesiac a naozaj neviem ako sa pocas hadky s nim mam bavit kedze vzdy ked sa ohradim je vytoceny este viac a aj viac nadava. K tomu mi potom povie ze mam byt ticho a nereagovat na neho ked je vytoceny ale snad sa nenecham urazat. Raz mi uz aj pohrozil rozchodom no o hodinu ked sa ukludnil sa mi aj ospravedlnil a tiez povedal ze to nemam brat vazne. Poradte ako by ste sa zachovali vy. Ked si odmyslim tie nadavky pocas hadky tak na druhej strane vie byt aj mily, pozorny, zodpovedny, a starostlivy. Dakujem za kazdu dobru radu.
Dakujem vam. @dorotka66 niesom s nim uz. Akurat dnes som nad tym vsetkym rozmyslala a kus mi prislo smutno kedze myslienky sa mi zacali tocit okolo babatka. Neviem mozno mi uz zacali tykat biologicke hodinky.❤ Ale vratit sa k nemu nemienim. Pockam si na nieco lepsie. Mozno. 🙏
no ako dúfam že si sa k nemu nevrátila.

👍👍👍👍👍😃😃😃😯urobila si dobre