Vyčíta vám manžel/partner kozmetiku?
Chodím len na obočko raz za mesiac a aj to mu vadí. Keď som sa ho spýtala, že kde je problém, tak mi povedal, že to je náš čas, máme byť spolu a takto rozbijem celý deň. Nepáči sa mi, že vlastne nič nemôžem aby som náhodou nebola od neho chvíľu preč. Ako to máte s vašimi polovičkami?
A vtedy mu to tiež vadí že si prec? Neviem ako dlho ste spolu ci to je dlhoročný problém alebo len teraz , mne by to osobne vadilo, aby sa mi muž doma stazoval, že bezo mňa nevie co so sebou. Neviem si to ani predstaviť, že by mal problém, že sedím na vlasoch alebo nechtoch.
Je to také zúfalé z môjho pohľadu musí so sebou niečo urobiť
@lakebabe Je to problém odkedy chodím na obočie, manikúru, vlasy atď. Aj ten životný štýl že som začala cvičiť a behať.
@lakebabe Aj ja som z toho zúfalá a hlavne ma to strašne obmedzuje. S kamoškou som sa mala stretnúť v kaviarnu, tá kaviareň je rovno v našej ulici pri Lidli a just išiel do mnou, že si ide kúpiť cigarety do Lidlu.
Neprisposobuj sa mu. Všetko mu bude vadiť. Nakoniec budeš len domov utekať aby mu naaahodou jieco nevadilo. Ak sa nudí, nech si nájde hobby. Nie je to tvoja chyba ze on sa nudí a teda mňa by to otravoval. Môj skúša. Prispôsobila som sa viackrát a ono sa to stupňovalo. Čiže som to zatrhla. Je mi jedno co si vraví.mm ofrflal by mi obocko, ďalšie deň idem zas3 niekde inde.a nech sa hodí o zem 🙂))
Tak toto už je extrém rázne by som to zatrhla alebo išla os neho. Budeš celý život lietať rýchlo domov,aby sa nezosypal. Neviem si to ani predstaviť, keď niekde idem aj každý deň môj muž má svoju prácu, kamarátov keď vie ze niekde idem ešte ma aj zavezie a príde po mňa bez kecov aby som si mohla dat víno a nemusela ísť taxíkom a zatiaľ ide s nejakým kamarátom na kávu alebo si porobi okolo domu co potrebuje.
Fakt by som sa zbláznila.
Ved nie ste k sebe prilepeny, kazdy potrebuje cas aj pre seba...a to este neprisli deti...neviem, co potom bude hovorit 🤷♀️
Toto sa nedá zatrhnúť, zmeniť to bude len horšie až sa niečo stane.
Utekaj dievča..
No tak žijes v pasci manipulatora
No...ja som s podobným chodila takmer 6 rokov. Predtým som taký vážny vzťah nemala, tak som vlastne ani nevedela, že to tak vôbec nemá byť. Už mi to všetko naozaj prerastalo cez hlavu a cítila som sa ako v klietke, no nikdy som nemala odvahu na to, aby som od neho odišla a rozišla sa s ním. Ku koncu som sa sem tam už cítila aj súca na psychiatriu...dokonca som si občas pomyslela, že keby ma podviedol, bolo by to pre mňa jednoduchšie. Asi som si to privolala, pretože sa to stalo. Cítila som sa síce HROZNE, ponížene, no proste psychicky úplne na nule...možno aj v mínuse. Rozchod s ním bol tým najlepším rozhodnutím v mojom živote!! Začala som psychicky od nuly, začal mi nový a omnoho lepší život. Ak by si mala nejaké otázky, kľudne sa pýtaj, prípadne aj do správy. Rada odpoviem NA HOCIČO a dúfam, že pomôžem 🙏🏻 lebo viem, aké to je.
Prežívaš toxický vzťah a žiješ z Manipulátorom robí len to čo mu ty dovolíš taký muž sa nikdy nezmení potrebuje nad tebou kontrolu a ty si zaslepena láskou a nevidíš že ti v podstate ubližuje. Čas je jediná vec ktorú ti nikto nevráti ak takého človeka zo svojho života neodstrániš nikdy nebudeš spokojná a šťastná
Tvoj muz je blbec pekne povedane! Nabuduce ked bude vysedavat na hajzli s mobilom v ruke pol hodinu tak pouzi ten isty argument! Ze preco tam sedi tak dlho a ubera vam z “vasho” spolocneho casu!
😄 No len raz by niečo povedal že chodím pravidelne na nechty aj do fitka a behať. Len raz by mi to vyčítal 😄. On teraz v lete bude chodiť na florbal a v robote je tiež niekedy aj mimo pracovnej doby keďže podnika a nikdy som mu nic nepovedala. Veď čas spolu travime doma alebo na prechádzke s deťmi chodíme na zmrzlinu na bicykel. Každý má predsa právo na svoje záľuby alebo ist na kozmetiku atď pre mňa je to aj psychohygiena
Pozri, na novinkach cz dnes pisu o nejakom vzialenom bratrancovi tvojho partnera 😬😬😬
@kittykat22
Pre pána, to sa nedá ani dočítať, len nechápem, že ho tá žena už v polovici toho všetkého neopustila.
Autorka, rob si úplne podľa seba, čo ty chceš. Keď chceš ísť behsť, cvičiť, na kozmetiku, choď, jeho výčitky a názor ti môže byť v tomto ukradnutý, nerobíš nič zlé. Ak ma pocit, ze sa hneď nalepíš na iného chlapa a budeš ho podvádzať, to je jeho problém s nízkym sebavedomím a nie tvoj, je dospelý, dávno mohol vyhľadať psychológa alebo terapeuta a dať si sebavedomie dokopy. Namiesto toho depta teba a všetko ti zakazuje akoby bol tvoj rodič a ty malé dieťa. Nabudúce mu iba povedz, ze ty budeš robiť činnosti, ktoré si robila cely život naďalej a ak on trpí paranojami a stále si musí niečo namyslat, tak nech vyhľadá odborníka. Má to vtieravé myšlienky, ktoré treba liečiť a nepomôže nič, aj keby si bola zmsknutá doma na 4 zámky, aj tak by ich mal. Ty vôbec nie si povinná mu zakazdym vysvetlovat, prečo robíš úplne bežné činnosti, ktoré robia skoro všetky ženy.
@katkami123 Vieš, my sme totiž boli zvyknutí byť spolu. Keď sme sa presťahovali, nemali sme ani jeden v meste kamarátov, nikoho sme nepoznali. Tak sme boli stále spolu. Lenže mne chýbala kamarátka a aj som si kamošky časom našla. A on zvyknutý, že som bola len s ním zrazu zostal občas sám, keď som ja išla s kamoškami. A toto mu vadí.
Včera podotkol ku kaderníčke, že žena chodí kaderníčke vtedy, keď sa chce páčiť sebe a druhým, že určite nie, že sa chce páčiť manželovi, že z toho už dávno vyrástol. Ja som mu povedala, že áno, že má pravdu, že sa chcem páčiť sebe a chcem dobre vyzerať. Ja si idem na obočie, aj ku kaderníčke pôjdem, aj behať, ale nikdy sa to nezaobíde bez jeho kecov.
@katkami123 Manžel je nespokojný v práci, hovorím mu, že tam ju teda zmeň. Ešte som mu posielala inzeráty, kde by sa mu mohlo páčiť. Ale na všetko má odpoveď prečo nie toto a prečo nie tamto. No ťažko s takou povahou.. ja som úplne iný typ, ja zastávam názor, že všetko sa dá keď sa chce. Lenže jemu sa nechce, radšej milión výhovoriek nájde. Koníčky žiadne, aj zdravotné problémy má dlhodobé. Sám cíti, že jeho život je len práca -domov, práca-domov. Ja mu môžem vysvetľovať, že on jediný to môže zmeniť, ale márne.
To sú také kecy zakomplexovanych chlapov.
Normálny chlap je rád ,že ma doma peknú upravenú ženu, čo cvičí, co sa o seba stará, že si zbehne na vlasy, na nechty,kozmetiku a ešte jej na to aj prispeje a je rád že sa môže pýšiť aku ženu ma doma.
Ktorý normálny chlap sa chce dívať doma na zanedbanu ženskú čo sa o seba nestará.
Takíto zakomplexovani chlapi si hneď myslia, ze si ideš niekoho nájsť, lebo o sebe nemá bohvieaku mienku .
Tu ťažko radiť ak je to taka povaha budeš nešťastná kvôli tomu do konca života.
Tak mu začni posielať linky na psychológov v okolí. Lebo namiesto toho, keď je nespokojný, aby on niečo zmenil, chce zmeniť teba, ktorá je spokojná. Ja by som ho vždy s tými rečami stopla, že ťa to otravuje a keď si neverí, nech to rieši. Ty nemáš problém, problém má on.
@autorka UTEKAJ!
@katkami123 pretoze ublizovanie je dlhodoby proces kdy agresor pomaly a postupne obmedzuje obet, ponizuje ju a manipuluje. Nie je to uplne cierno/biele. Ale je dobre, ze sa o tom hovori - pretoze pripravena zena dokaze urcite lepsie reagovat a rozpoznat situaciu ako taka, ktora nikdy neprisla k informaciam.
@kittykat22
Áno, určite toto nie je normálne. To akoby som ja manželovi vyčítala, ze sa dáva strihať, dokonca ho strihá barberka (žena),každý mesiac aj hodinu, to už by asi tento jej manzel dostal infarkt.
Muz ani nevie kedy idem na kozmetiku,kadernicke.Zisti az ked pridem domov a este ma aj pochvali ake to mam pekne😊

@lakebabe Ja chodím behať, chodím cvičiť. Mám svoje záľuby, ktorých sa nemienim vzdať.