icon

Vyčíta vám manžel/partner kozmetiku?

25. máj 2023

Chodím len na obočko raz za mesiac a aj to mu vadí. Keď som sa ho spýtala, že kde je problém, tak mi povedal, že to je náš čas, máme byť spolu a takto rozbijem celý deň. Nepáči sa mi, že vlastne nič nemôžem aby som náhodou nebola od neho chvíľu preč. Ako to máte s vašimi polovičkami?

1lusiatko1
27. máj 2023

Toto robil aj môj bývalý... Musel má mať pod kontrolou, vedieť kde som, s kým som, ako dlho budem preč a náhodou som prišla trošku neskôr, tak bolo zle..preto je bývalý..

jankak055
27. máj 2023

On kam chodi bez teba? Ziarli?

katkami123
27. máj 2023

A na záchod už s tebou tiež nechce ísť a stáť tam pri tebe? Lebo aj tým ho oberáš o váš spoločný čas? A to keby si mala nejaké hobby, šport, tréningy, tak čo potom? Choré manipulácie. Tam mu povedz, nech si nájde koníček.

kattrin5
27. máj 2023

Omg! Mne muz plati masaze, facial, nechty, vsetko. Nikdy mu to nevadilo! Neviem si predatavit mat muza, ktoremu by vadilo ze sa o seba staram!

autor
27. máj 2023

@katkami123 Chodím behať, aj si zacvičiť, s tým mal tiež problém, ale ja som sa nedala, šport som si zamilovala a nevezme mi to. Keď videl, že sa nedám, prestal a tým.

autor
27. máj 2023

@jankak055 Vôbec nikam. Nemá žiadne koníčky, nič. Nevie tráviť voľný čas keď je sám. Napríklad keď ja som v práci a on má voľno, tak nevie čo s časom.

autor
27. máj 2023

Ja som mu aj musela vysvetľovať, že na obočie, kaderníčke nechodím kvôli tomu, aby som sa páčila iným mužom, ale preto, lebo sa chcem páčiť sebe aj jemu. To isté keď som sa začala zdravšie stravovať a cvičiť, to som mu tiež musela vysvetľovať, že to robím pre seba.

radka2119
27. máj 2023

Od takéhoto chlapa by som utekala kade ľahšie lebo by som skončila na psychiatrii pri takomto obmedzovaní

katkami123
27. máj 2023

Tak aby si mu vysvetľovala, že sa o seba staráš? Mne príde úplne nezrelý. On asi nemá vysoké sebavedomie, keď si mysli, ze už len všade za všetkým číha iný chlap.

ixa
27. máj 2023

Tolerujeme si všetko.. ja pustím jeho, on pustí mňa.. a je jedno či na pivo, či behať, či masáž či služobka.. o to viac si potom užívame chvíle spolu.. poznám ho od 12tich a ešte si na nervy nelezieme.. treba mať svoj čas a svoje záľuby.. ale vyžaduje to toleranciu a dôveru.. možno aj roky budovanú.. vydávala som sa až v 27.. a máme zdieľaný kalendár, aby sa nám aktivity nebili a vždy sa mal kto postarať o deti 🙂 takže to plánovanie kedy kto chce čo je dôležité..

emlaju
27. máj 2023

Nečítala som všetko, ale keď nemáte deti, tak utekaaaaj

ixayxa
27. máj 2023

Však ho ber ku kozmetičke so sebou, časom ho to hádam prestane baviť 😀.

autor
27. máj 2023

@katkami123 Nie, nemá moc veľké sebavedomie, on sa ma aj veľakrát pýta, či ho milujem a či sa nechcem páčiť iným keď cvičím atď...

marcellka32
27. máj 2023

Moja známa s takým žije, on si ide na pivo, kolky, kamoši a ona len práca, domov, práca, domov a starostlivosť o dieťa a dom🤦‍♀️ keď som jej to povedala, nepochopila ma, myslí si (natlkol jej do hlavy) že to tak má byť...nepustil ju ani do cukrárne, kde by šli spolu s deťmi🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

autor
27. máj 2023

@marcellka32 Ten môj vôbec nikam nechodí, nemá nikoho s kým by išiel. Asi preto je stále so mnou..ale ja som rada aj sama bez neho, skočiť s kamoškou na kávu, prechádzku atď. Myslím, že je to normálne.

evaachesa
27. máj 2023

Okamžite sa zbaľ a odíď od tohoto psychopata. Jedno šťastie že nemáte deti. Ani nerozmýšľaj nad iným riešením, toto bude časom len horšie! Kamarátka žila s takýmto debilom a zabila pri ňom kopu času. 🤦🏻‍♀️

kittykat22
27. máj 2023

A dochadza ti, ze toto sa nikdy nezmeni? Ze tvoj partner bude vzdy taky aky je teraz a ty budes stale sledovana, ponizovana a bude ti vycitane toto a tamto? Pretoze to, ako zijes teraz je styl ktoreho sa on neplanuje zbavit. Tento styl zivota ti nakoniec zoberie priatelov, vlastne konicky, kamaratov a akekolvek zivotne potesenie.

monillia
27. máj 2023

@kittykat22 myslíš sa toto ma tendenciu časom zmeniť sa ,bohužiaľ len k horšiemu. Potom keď už budú deti bude radikálne riešenie oveľa ťažšie

zeldia
27. máj 2023

Autorka čítala som len teba a tak neviem či ti to tu už niekto napísal ale je to chorobný žiarlivec. Zažila som niečo podobne čo opisuješ tiež mi nosil kvety, tiež chcel ísť so mnou pomaly aj na záchod ku koncu so mnou na ten zachod aj chodil (nepýtaj sa detaily) skončilo to tak že ma po štyroch rokoch dohnal k tomu že som sa “vyspala” s jeho kamarátom po tom co vyvolal ďalšiu zbytočnú hádku. Asi na to nikdy neprišiel. Potom sme sa rozišli lebo to bolo neúnosné aj ta moja nevera ktorú neľutujem aj tie kontroly a hádky koli tomu kde som bola. Vrchol bol že som si raz sla kúpiť pekne spodné pradlo len koli tomu aby som ho prekvapila a on sa mi potom priznal že ma sledoval! A normalne isiel ta mnou po ulici.

alberto1
27. máj 2023

Ak je to váš spoločný čas, tak ho zober so sebou... 😂

kittykat22
27. máj 2023

@monillia aj keby to zostalo take ake to je. Bez zhorsenia. Tak dlhodobe obmedzovanie sposobi, ze to cloveka zomelie.

monillia
27. máj 2023

@kittykat22 s tým maximálne súhlasím, zbytočné tu radíme, autorka to sama musí zmeniť

lakebabe
27. máj 2023

🤣🤣🤣 včera som bola u kaderníčky bez srandy presne 11 hodín 😂 to by ma ten tvoj chlap asi z domu vyhodil... ale teraz vážne nie je to normálne je to choré, aby si nikde nemohla ísť na dlhšie sama, chce ta kontrolovať a manipulovať...

vanilka83
27. máj 2023

Sorry ale toto co máš ty doma je iba chorobná žiarlivosť nič viacej podľa mňa to ani není o tom ze si na obocku 15 min.ale že si bez neho a ze tam môžeš po ceste asi niekoho stretnúť ,jeho sebavedomie je na hranici nula a ešte je to samozrejme o tom ze po kozmetike zas vyzeráš o niečo krajšia tak je jasné že na teba vážne žiarli a to si si akože nikdy nevšimla takéto signály až teraz? To je vážne veľmi divne takýto musel byť predsa vždy aj pred svadbou.

vivuska666
27. máj 2023

Posli ho do riti a mas pokoj.

autor
27. máj 2023

@lakebabe Tak aj ja idem kaderníčke, nikdy som tam nebola, ale už mám šedivé vlasy. A manžel to komentoval, že jemu sa páčia moje vlasy aj šedivé a že prečo tam zrazu chodím, keď som predtým nechodila.

autor
27. máj 2023

@vanilka83 Ja som totiž predtým nechodila na obočie, ani kaderníčke. Robila som si ceruzkou obočie, ale to nie je ono, tak som raz išla na obočie do salónu a bola som max spokojná a tak som začala chodiť pravidelne.

lakebabe
27. máj 2023

To je extrémna žiarlivosť nič viac, normálny chlap sa nebude starať keby si k tej kozmetické išla aj každý deň a už to ze nemá kamarátov a žiadny program svedčí o tom ze nebude úplne v poriadku po psychickej stránke.
Každý chlap je rád keď sa žena o seba stará a nevyzerá ako zanedbaná putka nie ze jej vykrika že tam ide bez neho.

autor
27. máj 2023

@lakebabe On nie je moc obľúbený u ľudí, ani v práci. Je taký dosť prísny. On keď je sám doma a ja v práci, tak hovorí, že nevie čo s časom. Tak si kúpi pivo, pozrie film alebo spí. Ja to nechápem, x-krát som mu povedala, nech si nájde koníček alebo nech číta knihy.

lakebabe
27. máj 2023

Tak tu už veľmi ťažko čosi radiť bude to veľmi problémová povaha a vždy si čosi nájde co mu bude vadit.
Treba si skúsiť doma sadnúť a vysvetliť do očí,ze chceš mať voľný čas aj sama pre seba, že potrebujes byt aj sama. Je dospelý svojpravny chlap ,nech si poradí a premysli, co bude robiť par hodin sam. Po pravde si to neviem ani predstaviť, že chlap nemá žiadne koníčky kamarátov nič.
A tebe odporúčam nájsť si mimo neho nejaký koníček ísť pár krát do týždňa niekde si zacvičiť jogu alebo hocičo nech si zvyká na normálny režim