icon

Vyčítajú vám muži minulosť?

7. feb 2021

Viem že len ťažko by som tu našla podobný extrem ako som ja, no rada si vypočujem vaše názory, aj tie zlé, len ma prosím neuražajte ešte aj vy..
Mám priateľa zoznámili sme sa cez soc. siete, sme spolu 3 roky, mame už aj dieťa, pred tým sme boli kamaráti.
Mala som jedno obdobie v zivote kedy som si bezhlavo užívala život (nepoznala som ho ešte) chodila som na diskotéky , keď nie na diskotéky tak na žurky na domoch bytoch, cestovala som a v tomto obdobi mi veľmi vyhovoval sex na jednu noc. Neriešila som a nepozerala som do budúcnosti že by to mohol byť taký problém. Viem že je tu prevaha žien ktoré mali tak 1-2 chlapov. Ja som ich mala teda niekoľko násobne viac. Keď som sa zoznámila s mojim terajším priateľom , a naše kamarátstvo sa zintenzívnilo všetko som mu povedala ale nie so zámerom “musíš toto omne vedieť “ pretože ja som to nepovažovala za niečo katastrofálne , bavili sme sa o zážitkoch kto čo kde zažil ským tak som mu to povedala a on sa aj napriek tomu domňa zaľúbil a začal somňou vzťah.
No po 3 rokoch vzťahu a spoločného života, po tom ako mi urobil dieťa sa rozhodol, že mi to všetko začne vyčítať a hádže mi do tvare všetko to , čo som mu kedysi ako kamarátovi povedala. Som ztoho už unavená. Stále mi to vyčíta, robí scény že on somnou nebude spať lebo sa cíti ako debil, že určite som mala lepších zavrie sa do izby 2 dni somnou nekomunikuje, takéto scény robí tak raz za 3 mesiace väčšinou je to keď sa mu niečo sníva tak keď rozlepi oči hneď namňa vyletí. Dnes odomňa chcel aby som prisahala na malého, že som nikdy nemala nič s černochom lebo jemu sa to snívalo a podobne. Cítim sa veľmi zle nemá najmenší dôvod ani žiarliť ani nič, som dobrá frajerka starám sa oňho starám sa o nášho syna som celé dni doma nemám ani len sociálne siete jedine koníka, kamarátky tiež moc nemám.. po pár hodinách mi to vysvetli vždy že on sa s tým nevie zmieriť a zobere si to až do hrobu že žena ktorú miluje nemala 1 chlapa. Podľa mna takýto vzťah nemá ani budúcnosť... či ? ...psychológa / poradňu odmieta 👍🏼

kristina2015
7. feb 2021

Nezávidím ti tu situáciu doma a nemôže to byť tak že práve on teba podvádza a preto ťa stále upodozrieva? Čo ty nejdeš ty takto do neho ...Inak fakt nerozumiem prečo to až teraz vytiahol a o čo mu ide .

autor
7. feb 2021

@kristina2015 to určite nie sme 24/7 sedem spolu odseba sme len keď ide do lidla pod domom. Viem kod od telefónu do sprchy si ho neberie☝🏻😄ani sa netrasie keď mám jeho telefón v ruke 😃 sociálne siete nemá len Facebook kde ma len moju rodinu a ten FB je prihlásený na mojom telefone starom čiže tiež by som si ho mohla hocikedy pozrieť kebyže chcem. On nieje taký. On to berie tak zle kvôli tomu že on mal 4 ženy možno 5. On mimo vzťahu nespal s nikým len raz keď oplácal bývalej neveru. Aj jeho mama mi vravela že vždy keď išli chalani na diskotéku a za babami po robote tak on išiel domov a ráno zase do prace. Je uplny opak mňa.

kristina2015
7. feb 2021

Vsak nie je dôležité či je to pravda ale tak podhodit to môžeš nie až vie aké to je . A ešte dverami buchni uraz sa urob cirkus scenu presne ako on. Možno toto potrebuje 😁

kristina2015
7. feb 2021

Smrteľne sa uraz na týždeň že niekoho ma a že si nevieš vysvetliť jeho chovanie prečo ťa uráža hotovo. Ako si písala vyššie je to minulosť o rodinu sa staráš podľa mňa žiarli a boji sa že ho podvedies toto by mohlo zabrať

kristina2015
7. feb 2021

Nič iné ma nenapadá ja viem že takéto veci by sa nemali robiť ale jednoducho asi si zrejme neverí boji sa že ho opustis zrejme a ty ho musíš presvedčiť že ich nemusí mať a je pre teba jediný na oplátku začni žiarliť ty. Nič iné poradiť neviem

kiwi3
7. feb 2021

to nie je nejaky zastupny problem? mne to tak vyznieva. ale ako prve ma napadlo, ze asi on by sa chcel rozist a uzivat si s inymi... v kazdom pripade, kedze o tom vedel, isiel do toho... tak nechapem, preco zrazu prisla taka nevyrovnanost. mne to pride, ze za tym je aj nieco ine.

kristina2015
7. feb 2021

Podľa mňa tvoje žiarenie na neho zaberie. On sa jednoducho až tak bojí že robí blbosť za blbostou . Akonáhle uvidí že žiarlis upokojí sa . S chlapmi to máš tak niekedy ako s malými deťmi .

katkami123
7. feb 2021

Tak on je fakt riadne psycho v živote by som neprisahali na vlastne dieťa 🤦🏽‍♀️ A on ta k tomu ešte núti. Povedz mu, ze je chorý na hlavu, keď do svojich psycho stavov ide nevinne dieťa zaťahovat, takemu blaznovi nič nie je sväté.

elizabet173
7. feb 2021

@kristina2015 inak to nie je zly napad, za pokus to stoji, aby mal pocit, ze ziarli. Mozno to nepomoze, ale topiaci sa aj slamky chyta

kristina2015
7. feb 2021

@elizabet173 Tak popísala ho ako popísala že ozaj si asi neverí a mal max 2 ženy chlap keď povie 4 pre mňa to je číslo 2 nič v zlom😁 Mne jej je na jednej strane ľúto keďže písala že sa stará príkladne je pre ňu jediný a stále toto počúvat na svoju adresu tak tým akurát docieli to že sa jej zhnusi a ozaj si nájde niekoho iného. Škoda rodiny .

elizabet173
7. feb 2021

@kristina2015 ak by nezabralo toto, tak by som mu povedala, ze som mu o svojej minulosti povedala preto, lebo som chcela byt k nemu uprimna a teraz mam za tu uprimnost znasat tieto vycitky? Keby o tom nevedel, tak som lepsi clovek? Ak nedokaze za tym urobit navzdy ciaru a nikdy sa k tomu nevratit, speje to k tomu, ze budeme musiet urobit ciaru za nasim vztahom. To chce? Pre minulost, ktora sa ho nijako netykala?

makova333
7. feb 2021

Autorka: Vies zmenit minulost? Nevies. V tom pripaxe mas len dve moznosti, bud mlady pan bude riesit svoj problem formou psychoterapie alebo skor ci neskor pojdete od seba. Neda sa zit vo vztahu, kde ta niekto tryzni vycitkami za minulost, ktoru uz v tomto case (aj keby neviem ako velmi z lasky k nemu chces zmenit) zmenit nevies.

nikyball
7. feb 2021

Má to budúcnosť. Ale mal by si najprv uvedomiť, že vedel s kým ide do vzťahu. Ty si mu to netajila, preto nechápem prečo to teraz po rokoch vyťahuje. Ak chcel ženu čo by mala len jeho mal si nájsť pannu. Je zbytočne sa teraz vracať do minulosti. Tu už nezmeníte.

natyreggae
7. feb 2021

Toto podobné sa stalo aj mne.. nie síce že konkrétne sex ale tak že cca 10 chlapov ale to maximálne oralny sex.... normálny sex som mala až z týmto priatelom kedže som bola pannou lebo ani jeden z tych chlapov som necítila žeby bol tým pravým.Keď som začínala s priateľom (teraz sme spolu 5 mesiacov) tak on to už vedel lebo sme boli kamaráti pred tým.. ale chcela som aby to vedel odomňa a nie od nejakého jeho kamárata s ktorým som bola tak som mu to proste povedala... Dosť ho to vzalo a vzhladom na to že on mal 1 vzťah predomnou asi pred 10 rokmi a tá baba ho podviedla tak sa strašne moc bál že keď som mala také množstvo chlapov že ako mi môže stačiť on jeden zrazu, že on má zlé skúsenosti a že sa naozaj bojía takto.. asi 3 mesiace ma takto obviňoval a podozrieval..potom zase mi písal jeho kamarát a priatel hned že počkaj ved oni ti budú vsetci vypisovat oni sú hajzli oni chcú kazdemu kamaratovi pretiahnuť frajerku...ako dobre ja ho na jednej strane chápem že nejaké tie obavy tam sú veď niesom svatica ale naozaj ma to dosť zožieralo že on mi neveril takže viem ako sa cítiš... je to hrozné ja ťa úplne chápem.. až jedného dňa som mu povedala že a dosť stačilo.. mňa toto už nebaví počúvať že buď naozaj pochopí že ho milujem a mám oči len pre neho alebo bohužial sa naše cesty rozdelia...ja už minulosť nemôžem vrátiť s5 a keby som moc moc chcela a dala by sa to neváhala by som ani sekundu... ale je tu on a šanca na nový život byť najlepšou priatelkou pre neho tak potom to pochopil a doteraz to rešpektuje a ja verím že sme si už tieto veci ujasnili.. lebo je to naozaj úplne skvelý chlap..😊💚tak radím ti poriadne mu to ujasniť že ty už máš toho akurát tak dosť a že nech sa uvedomí lebo to naozaj neni v poriadku.. držím paste🙂👊

leeo
7. feb 2021

Vedel, ze si neberie pannu, tak neviem preco mu to zacalo vadit az teraz. Treba to riesit dlhym pokecom. Ved mate dieta, ty si vzorna matka tak mu to treba nejak vysvetlit.

thewitch
7. feb 2021

Skús mu dokázať že on je ten koho v živote naozaj hľadala a že nikto sa mu nevyrovná 🙂 predsa len ak je to inak dobrý partner. Ale naozaj po troch rokoch vzťahu ti robiť takéto peklo? Ak to bude pokračovať, bohužiaľ iná cesta ako rozchod nevidím, zbytočne sa raníte navzájom...

thewitch
7. feb 2021

@natyreggae pekne napísané dúfam že autor to tak spraví 🙂

esti58
7. feb 2021

Ma to buducnost.Jasne ze ma.Musis vsetko vydrzat,mojka.Ako nahle zacne s touto temou neodpovedaj.Nauc sa tuto temu s nim NIKDY v zivote nerozoberat ani jedinym jednym slovom.Tak isto to potom urobi aj on.Rob si svoju robotu,relaxuj.Nedaj mu uz nikdy viac priestor na tuto temu aby sa o tom nikdy s tebou uz nehadal.Nauc sa mlcat.Zatni sa aj keby neviem ako do teba rypal.Su to len prazdne slova.SAM to musi v sebe spracovat.SAM sa musi upokojit.Asi ho niekto proti tebe burcuje.Ked budes mat priestor .Jeden jediny krat a to na posledy mu OZNAM,musi to byt pokojnym hlasom v beznom case .ze.///Nevladzem to stale pocuvat.Prosim ta aby si MA v ziadnom pripade s nikym nerozoberal.BODKA.A viac sa k tomu nevracaj.Je to hotova vybavena vec.Dolezite je to,ze sa vam upokoji domacnost,a nerozidete sa.Mysli na to ze budete donkonca zivota spolu a to je dost casu dat veci do poriadku.Drzim ti palce.PS: ja som si s muzom prezila vsetko to najhorsie na svete,VSETKo musime vydrzat,zostan verne v dobrom aj v zlom.Ale..nebyt otrokom.Mam to ovedcene,uvidis ako dobre to bude ked si to zauzivas.Ja vyuzivam uplne vsetko co je v dome len nikdy dom neopustim.Nieste sami.Kazdy vztah ma takuto etapu. Ja uz viem ze toto je zivot.Stale je co zdolavat prehltat,ukldnovat,riesit.Ci s muzom ci s detmi,ci s rodinou alebo v praci.Ja sa ucim byt ako riaditelka vo vlastnom zivote.ULTIMA RACIO
Predstav si tych najvyssich.Politikov ,lekarov,...a predsa zostanu vo svojej funkcii..ja to uz len triedim.Toto ano,,,toto nie,,,den sa skoncil.Idem spat.Rozhodujem.sa rychlo.Venujem.sa radsej prijemnnym veciam.Co bo vcera uz dnes neriesim.

babydesire
7. feb 2021

Vycita obcas,ale takuto dramu z toho nerobi a vo vztahu nam to neprekaza,,ani ja som nebola jeho prva,druha...

A ktvojmu priznaniu - aj ja mam hriesnu minulost,ale bola som single,bezdetna moj zivot bol len o mne,plne vedoma a schopna prijat nasledky svojich rozhodnuti..tiez ked citam kona mam dojem ze patrim k mimozemstanom ,ze vsetky maju doma svojho prveho,druheho,prip.tretieho,ze laska vysla,ze dlhodoby vztah je samozrejmost..ak neratam nasilnickeho ex tak vsetci ostatny boli omyl,len par rande,,sex...az kym som nestretla teraz uz mojho muza,,jediny ktory dal sancu spoznat ma/jeho...aj moji surodenci uz roky tahaju so svojmi prvymi,ja cierna ovca rodiny som si srdce viackrat roztriestila kym to vyslo..

jajka71
8. feb 2021

Mne to príde akoby si neveril a týmto spôsobom si budoval zadné vrátka, že ak sa tzv posmykne že nevadí ved nebol tvoj prvý ale pozor!
On šiel do vzťahu so ženou o ktorej minulosti vedel on šiel do rodičovstva so ženou o ktorej vedel co ma za sebou.... Viem o prípadoch kedy to otec prehadzoval deťom aka bola ich matka a o prípadoch kedy to bolo témou číslo jedna v rozvodovom konaní že isto sa ona nezmenila a robí to stále.....
Ty máš dve možnosti, bud mu to budeš tolerovať alebo nebudeš tolerovať. On šiel do vzťahu s tým ze to vedel a možno si len chcel niečo dokázať alebo sa stavil s kamarátmi, alebo ma v niečom za ušami a potrebuje ti ukázať primitívny spôsobom že ako to vidí, ale to je len o jeho neschopnosti prijať a akceptovať fakty. Je nepravdepodobné že by sa to zmenilo smahom ruky, je na tebe co bude ďalej.... Je to v tvojich rukámch lebo minulosť nezmeníš ale to co bude ovplyvniť môžeš.

cacianka
8. feb 2021

@vroni k tvojmu príspevku sa priklaňam najviac.

My ženy musime byt megamultifunkčné ! Varit prat umyvat žehlit rodiť upratovat vychovavat pracovat vzdelavat sa milovať a plno ineho ....
A este takým gerojom robiť psychológov psychiatrov pedagógov a ofukovat im ego.
Moj by takto snival a po sne s černochom iba raz, druhý sen by už nerozchodil.
Mam liatinovu panvicu a by som ho zobudila !

vroni
8. feb 2021

@cacianka, asi budeme rovnaká krvná skupina, aj ja mam doma liatinovu panvicu 🤣🤣🤣
Inak nechápem, čo ma byt akože s černochom, akože sex s černochom je nejaký odsudeniahodnejsi než s bielym?

autor
8. feb 2021

@vroni toľko k tomu 😃👍🏼 Mala by som asi plakať ale za tieto dva dni sa TAK ukázal ten človek že je mi do smiechu a neviem sa dočkať kedy budem u našich. A teda prajem mu aby našiel aspoň takú ženu ako som ja 😂 napisala som mu že buď mi bude prisahať že moju minulosť už nikdy nespomenie alebo ja budem prisahať že sa zbalim a odídem aj s malým. Jeho odpoveď bola že nebude prisahať. Takze je to vybavené. Dourazal ma za tieto dva dni tak ako nikto za cely život. Vykričal mi ako som mu zničila život a podobne veci. Doteraz vlastne ani netuším čo som urobila 😄 ale nevadí. Zhorim v pekle 🔥

jaskolka
8. feb 2021

@esti58 toto dúfam ze myslíš len ironicky... Lebo ak vážne.. 🙉🙉🙉

jaskolka
8. feb 2021

@cacianka moja reč! 👍👍

komplikovana
8. feb 2021

Chora hlava, co ti toto pisala

ndrag
8. feb 2021

Sorry, ale to co je za debila? Toto chces mat pri sebe do konca zivota? 😒

vroni
8. feb 2021

No, dievča, na toto je škoda aj tej panvice. Toto je chorá hlava, to sa dá jedine amputovať zo života (tvojho).

trema
8. feb 2021

Ten chlap je magor, utekaj co najďalej

jaskolka
8. feb 2021

Tak to už fakt posledná kvapka, takého blbc
a ti netreba... Za také reči aj panvicou po hlave je málo..