icon

Vyčítajú vám muži minulosť?

7. feb 2021

Viem že len ťažko by som tu našla podobný extrem ako som ja, no rada si vypočujem vaše názory, aj tie zlé, len ma prosím neuražajte ešte aj vy..
Mám priateľa zoznámili sme sa cez soc. siete, sme spolu 3 roky, mame už aj dieťa, pred tým sme boli kamaráti.
Mala som jedno obdobie v zivote kedy som si bezhlavo užívala život (nepoznala som ho ešte) chodila som na diskotéky , keď nie na diskotéky tak na žurky na domoch bytoch, cestovala som a v tomto obdobi mi veľmi vyhovoval sex na jednu noc. Neriešila som a nepozerala som do budúcnosti že by to mohol byť taký problém. Viem že je tu prevaha žien ktoré mali tak 1-2 chlapov. Ja som ich mala teda niekoľko násobne viac. Keď som sa zoznámila s mojim terajším priateľom , a naše kamarátstvo sa zintenzívnilo všetko som mu povedala ale nie so zámerom “musíš toto omne vedieť “ pretože ja som to nepovažovala za niečo katastrofálne , bavili sme sa o zážitkoch kto čo kde zažil ským tak som mu to povedala a on sa aj napriek tomu domňa zaľúbil a začal somňou vzťah.
No po 3 rokoch vzťahu a spoločného života, po tom ako mi urobil dieťa sa rozhodol, že mi to všetko začne vyčítať a hádže mi do tvare všetko to , čo som mu kedysi ako kamarátovi povedala. Som ztoho už unavená. Stále mi to vyčíta, robí scény že on somnou nebude spať lebo sa cíti ako debil, že určite som mala lepších zavrie sa do izby 2 dni somnou nekomunikuje, takéto scény robí tak raz za 3 mesiace väčšinou je to keď sa mu niečo sníva tak keď rozlepi oči hneď namňa vyletí. Dnes odomňa chcel aby som prisahala na malého, že som nikdy nemala nič s černochom lebo jemu sa to snívalo a podobne. Cítim sa veľmi zle nemá najmenší dôvod ani žiarliť ani nič, som dobrá frajerka starám sa oňho starám sa o nášho syna som celé dni doma nemám ani len sociálne siete jedine koníka, kamarátky tiež moc nemám.. po pár hodinách mi to vysvetli vždy že on sa s tým nevie zmieriť a zobere si to až do hrobu že žena ktorú miluje nemala 1 chlapa. Podľa mna takýto vzťah nemá ani budúcnosť... či ? ...psychológa / poradňu odmieta 👍🏼

Strana
z6
drahomirrra
9. feb 2021

@vroni Ved predsa sex s cernochom je asi nejaka extra slast, kvoli mytom o ich velkostiach... 😂😂😅 Typka by to uz asi nadobro odrovnalo, asi si mysli, ze baba by si pocas ich techtlemechtle predstavila nieco objemnejsie 😂😀

vroni
9. feb 2021

@drahomirrra, 🤣🤣🤣, no, čo sa babe chcelo, to sa babe snilo... Aj keď v tomto prípade je baba chlap. 🤣

lubkavargova1
9. feb 2021

Moja neter take ma doma tiez a tiez jej vycita "jej minulost"... toto uz len horsie a horsie bude, nikdy sa to nezlepsi. Nakolko mate dieta, tak si tam zabetonovana tiez a pokial byvate spolu a nemas kam odist, nemas pracu, nemas ako vyzit poriadne z materskej, tak je to uz len trapenie na trapenie. On bud stale ziarlit na vseto a aj na to ked sa s niekym uz len rozpravat budes.

natyreggae
9. feb 2021

@drahomirrra nuž😀🤷‍♀️🤷‍♀️keby to bolo že 10 normálnych bolo by to horšie😂

anukha
10. feb 2021

Ahoj, mam na sebe realne odskusane, ze sa da ziarlit na sny a pritom nerobit hrozne peklo vo vztahu. Stava sa nam to obcas obom. Nam vtedy pomaha to co najskor vyklopit... nedrzat, netajit, nedusit to v sebe. Pomaha to aj pri inych typoch "nocnych mor".
Co mne ale nejde do hlavy je, ze az teraz je to prekazka taka, ze nechce mat s tebou intimnosti? To je divne. A ak mate male babo, lebo este nemoze ist do jasli, nemoze to byt tym, ze mu proste gulicky tlacia na mozog? A ak ma taku detinsku povahu, tak si to ani neuvedomuje? 🤷‍♀️ Alebo ho teda tlaci svedomie za nieco? Podla mna by si tu ziarlivu scenu mala spravit a mozno nebudes az tak daleko od dubu....
Lebo aby chlap vo vztahu odmietal intimnosti so svojou zenou, ktora ma male dieta.... ved to by mal skakat od radosti na povalu ( ako tu na MK citam podaktore prispevky)
... takto je akoze "vina", aj ked totalne nezmyselna na tebe... si to ty, co sa chces rozist. Existuju taki jedinci, co ta k tomu doslova "dokopu" lebo toho nie su schopni... ukoncit vztah.
Ak si si 100% ista, ze ti v tomto covidovom obdobi urcite nie je neverny, tak mu to podla mna len tlaci na mozog 🙄 a teda ako dospely chlap by mal vediet co s tym.... alebo je to jeho eroticky sen, ale jeho vychova mu to nedovoli... no tam je tolko moznosti... odpovedat ti vie ale iba on. A mne by to teda za odpoved stalo, predtym, nez sa rozidem s otcom mojho dietata. A tu ohratu platnu mu uz nepocuvaj, tam pes nie je podla mna zakopany...

autor
10. feb 2021

@anukha https://www.interez.sk/blog/retroaktivna-ziarli... toto mi poslal s tým že to je choroba že on si nevymýšľa že ani neviem koľko krát ho to zožiera kolko krat sa mu pripomenie moja minulosť a že vie že mi bude robiť peklo bude ma trápiť a ničiť a aj seba a to nechce že je preňho lepšie sa rozísť že psychologovi nejde. Takze ja už neriešim, dohodli sme sa že mi bude platiť byt 450€ tým pádom ja si malého a seba už obriadim z rodičaku a mám pokoj nech ide do riti 😊

katkami123
10. feb 2021

Ale ak čítal ten článok pozorne, aj v ňom je napísane, že takéto ziarlenie nie je v poriadku a nie je normálne a ma nízke sebavedomie. Ale keď nechce ísť k psychlogovi, nech nejde, bude žiť so svojim nízkym sebavedomím cely život.

autor
10. feb 2021

@katkami123 áno veď to aj povedal ja som sa ho pýtala že a to keď budeš mat ďalšiu frajerku tak toto iste jej budeš robiť ? Aj keď bude mat len dvoch zaSebou ? A povedal že nebude mat že skape sám že on ma malého a to mu stačí 😃

janage
10. feb 2021

Jooooj ako toto dobre poznám, ale našťastie dieťa nebolo.
Keď sa dá spíšte tú dohodu o platení tak, aby bola právne záväzná. On tak v krátkej dobe cca mesiac, dva, keď reálne odídeš si to prerozmyslí. Bodaj by som sa mýlila. A začne cirkus 2 a 3. Čokoľvek urobíš budeš najhoršia, najnecitlivejsia a bla bla.
Ak vie, že má chorobu, nech sa lieči. Lebo také vyplakávanie, že ja chorý a nikto ma nechápe to len ďalšia manipulácia.

autor
10. feb 2021

@janage no veď si ani nechcem predstaviť čo bude za pár rokov keď si náhodou nájdem niekoho, aké cirkusy typu “môj syn so žiadnym k”””om nebude tráviť čas” a podobne
Zničila som si život

mondolina
10. feb 2021

Nech mu to platenie vydrží....za chvíľu ti začne vykrikovať, že nech ti platí kto ťa trtk* trtk*l...dohody jedine súdne

drahomirrra
10. feb 2021

Dohodu spiste u notara! On ti po dvoch mesiacoch platit prestane, ver mi. Viem o com hovorim...
Je mi hrozne luto, ze si v tom vlastne uplne nevinne, lebo on vedel co si zac a aj tak ti urobil dieta. Ze proste trpis za nieco, co bolo, ked henten chmulo ani nebol. To je hrozne.. S nim by si to mala len opakovane a opakovane nicenie a tyranizovanie. Podla pisania mas hlavu na spravnom mieste. Drz sa a keby co, kludne napis IP. Ja mam v okoli podobny pripad.

anukha
10. feb 2021

No to mi je luto, ze nema vobec volu na sebe pracovat ...a jeho reakcia je velmi zvlastna, on ma naozaj velmi nizke sebevedomie a hlavne kvoli sebe by mal zacal chodit k psychologovi na najdenie a odstranenie priciny, kvoli sebe... ved sam napisal, ze je to choroba ...a choroby sa liecia.
Nemam rada ak tu zienky za kazdu s prepacenim blbost posielaju k psy, ale tu je to teda ozaj na mieste.
A ako tu zivotom skusene radia, spisat nech mas papier v ruke.

autor
10. feb 2021

@drahomirrra ďakujem veľmi si to vážim! 😊
Cítila som sa nachvíľu zle , že mám ho opúšťať keď mu je najhoršie? Že on tiež somnou trpel moje stavy v tehotenstve. Ale nebudem si nič vyčítať , on s tým nechce nič robiť a presne ako pisali baby vyššie ja nebudem nikomu robiť psychoterapeutku už som ho na drzovku poslala preč z izby, keď som sa chcela prezliecť, aby si uvedomil že to myslím vážne a že toto je náš ozajstný koniec a už viac niesom jeho žena. No a pobalenymi kuframi som dala za celým našim príbehom obrovský výkričník... snáď to nejak zvládnem , musím nemám na vyber 😊 ďakujem všetkým za podporu a za kľudnu príjemnú diskusiu. To sa tu vážne často nevidí. 😊

drahomirrra
10. feb 2021

Drzim ti palce!

nika298
10. feb 2021

Ahoj, och ako keby som citala moj pribeh.... ked som videla tie spravy, co ti pisal, vsetko sa mi vybavilo az mi zle zostalo 😵😵😵
Dakujem, ze si sem pridala ten link o tom, ze je to choroba...ja som si cely cas myslela, ze proste to ja som ta zlá a moj ex ma pravdu, ze zena ma byt panna a cakat na toho praveho...takto ma ten clovek zdeptal...
Roky do mna hustil, co tento tvoj...presne som zazivala tieto iste sceny...🙏🙏🙏
Zo zaciatku vztahu orve mesiace bol uzasny ukazkovy partner, modre z neba vy mi dal a ked ma uz dostatocne oblbol, ze som bola zalubena po usi tak to postupne islo a coraz castejsie...a ked bol nedajboze vonku s kamosmi a prisiel opity? Vies aky cirkus?alebo tiez sa zobudil, ze jemu sa daco snivalo a proste ani dotknut sa som sa nemohla, ze jemu je zle, nech ho nechytam...taktiez nacernocha sa pytal...alebo ze jemu je zle, ked ide niekam do banky, ci tam nesedi moj ex a podobne absurdne veci.... A vzdy som sa potej hadke citila ze on ma pravdu, ja som ta zla, co mala sediet len doma a cakat na neho...takto ma oblbol...a pritom som mala 25, ked sme sa spoznali, cize bolo logicke, ze nie som 18rocna panna...ja som sa mu so vsetkym zverila tiez na zaciatku, lebo sme taktiez boli kamarati, resp.kokegovia...potom sme sa zalubili a zacali spolu chodit...
Neskutocne som sa za tie roky pri nom naplakala, deptalo ma to, cicalo mi to zivot, energiu...po rokoch vztahu s nim zo mna zostala zdeptana zena vhodna psychiatra a naozaj aj uvazujem teraz o tabletkach...hoci nie sme spolu uz dlho ale jasom znicena...
Sranda je, ze on s tym pomalicky prestaval, cca po 3 rokoch vztahu to vytiahol naozaj minimalne..uz som bola stastna, ze sa konecne s tym vyrovnal a ze laska medzi nami je silnejsia, ako tieto jeho myslienky...potom som otehotnela a vies co sa stalo?? Nechal ma v 4.mesiaci tehotenstva....so slovami: MNE VZDY VADILI AJ BUDU VADIT TVOJI EX, ze si to predstavoval inak...
Potom odomna vyzadoval este aj DNA testy-na ktore som nepristupila, lebo som ho v zivote nepodviedla a takuto potupu nech si robi inej...
Ked som sa stahovala, prosila som ho, aby mi pomohol s byvanim a odpoved bola: JA NEBUDEM PLATIT BYT, V KTOROM BUDES RAZ BYVAT SO SVOJIM FRAJEROM A BUDE TA TAM T*TKAT...
Preto sa aj ty snaz prosim ta nejak zabezpecit,🙏🙏lebo toto su chore hlavy a ani tomu tvojmu to platenie dlho nevydrzi...
Aby nebolo malo do mesiaca od rozchodu si ten moj narazil hned novu 21 rocnu pipku-asi teda pannu predpokladam, lebo s nou zostal do dnes a o nase dieta sa nezaujima...
A este dodam, ze svojej rodine a kazdemu kto ma z jeho strany poznal nataral o mne vsetko najhorsie, ako keby som bola šlapka z bordelu aon chudacik...
Drzim ti palce vsetko zvladnej neboj ✊✊ ❤️❤️❤️si silna a hlavne si sa spravne rozhodla🙏🙏🙏 ja som dnes rada, ze som sa ho zbavila, lebo keby ma moje dieta pocuvat stavy svojho otca, ako po mne huči ze som taka a onaka...🤧🤧🤧 znicila som si zivot aj mojmu dietatu, ale aspon sme sa zbavili psychopata...
kludne mi mozes napisat ak budes potrebovat pokecat 😘

0silvia0
10. feb 2021

drzim palce, a kam vlastne ides byvat?

cajomila
10. feb 2021

A prečo mu to nevadilo, keď sa to dozvedel? Dokonca mu to tak nevadilo, že sa do teba zamiloval a mal s tebou dieťa 😉.
Akože to nieje tvoj problém, ale iba jeho, že to nevie stráviť.. zrazu.

autor
10. feb 2021

@0silvia0 idem k rodičom , možno na 2-3mesiace niečo si našetrím. On mi dal tiež nejaké peniaze. Nech mám na život, ale to si odložím. Mame nemusím platiť nič tak aj z rodičaku si budem môcť niečo odložiť. A písala som kamarátkam 2 čo bývajú ešte u rodičov že či by nechceli že by sme si zobrali nejaky dom 3-4 izbový tak do 900€ tým pádom by to vyšlo každú tých 300 čo je fajn. Aj keby to mám z rodičaku platiť že sa namňa vykašle tak viem že budem môcť ísť aspoň pár krát v týždni na brigádu lebo jedna kamarátka je učiteľka v škôlke čiže budem môcť snou pár hodín malého nechať plus je vyučena zdravotna sestra takze budem aj v klude viac menej 😊 ale že teda musí si našetriť tiež na depozit a na všetko čo treba zaplatiť pri podpise zmluvy. Ale teda určite snim poriešim to spísanie dohody u notára. Risuje sa mu celkom dobre platená práca ale ma samozrejme hlúpe reči že ako to bude keď maly bude vyrastať s 3 ženami atd. Ale ja si myslím že toto je záležitosť tak na 2 roky maximálne , potom pôjde už do škôlky , ja do poriadnej roboty a môžem bývať sama.

autor
10. feb 2021

@nika298 bože to je hrozné, no ešte horšie je že ja mám pocit že po svete chodi čoraz viac takýchto mužov. Respektíve že čoraz viac mužov sa mení na takýchto psychotyranov 😞 musím priznať že každý môj ex bol takýto okrem môjho prvého,pochopiteľne.
Ale ti pred tým tam bolo aj fyzické tyranie čo tu našťastie nemám. Preto som možno cely ten čas to brala tak že môžem byt rada že ma nebije, negemblí a nepije a nefetuje ale NIE! Chcem už kľudný život a keď budem mat chlapa tak chcem byt vklude a žiť v harmonii že nemusím sa stresovať a mat pomaly hnačku🤭 po ceste domov keď meškám 15 minút a mat výčitky.. dosť bolo už. Určite si dám na pár rokov pokoj s chlapmi mám jedného jediného milovaného, môjho syna a budem svoju energiu venovať len jemu a sebe.

makova333
10. feb 2021

Naco ti je dohoda podpisana u notara? Pokial nie je schvalena sudom je to zdrap papiera.

0silvia0
10. feb 2021

Super to mas vymyslene, nech ti to vyjde👍

katkami123
10. feb 2021

Mne toto celé príde ako z nejakej zlej tragédie. Nech sa ti v živote deju už iba dobre veci.

esti58
Autor odpoveď zmazal
Strana
z6