Vydala som sa a mám pochybnosti
Ahojte.
Vydala som sa v zahranici o 2 svedkoch na rychlo bez planu v jeden den. V tricku v rifloch. Doma o tom zatial nikto nevie. Lebo by s mojim sobasom nikdy nesuhlasili. Mame 30 s muzom. Muz nie je slovak
Z casti maju pravdu. Lebo moj vztah si presiel fakt zlymi vecami najostrejsimi hadkami, agresiou z oboch stran, obaja sme porobili dost vela chyb, aj co sa tyka opacneho pohlavia a kontaktovania inych. Nemali sme ani peniaze. Teraz sa tento rok situacia zlepsila a skusili sme to. Nejak narychlo sme sa teda zobrali. Manzel velmi chcel. Pocas obradu mal slzy. Ja nie. Citila som, ze zle robim. Manzel je z afriky a zijeme v alzirsku. Neviem ako to mam povedat rodicom a ci vobec to mam hovorit no manzel nastoji na tom aby sme im to povedali.
Kriste🤦🏻♀️, to fakt sa niekomu chce vymýšľať takéto pikoviny? Toto normálny človek nevymysli.

@anonym_autor vymyslená téma...
@laila22 inak je to tak lebo slecna by inak vedela ze to len tak sa tam vydat v Alzirsku pre cudzinku nie je take jednoduche ze sa caky-paky zoberie...hlavne ked vsetky doklady sa musia prelozit, overit, cakat na potvrdenie a este musi mat aj opatrovnika/zarucitela a na ziadnom urade ju len tak v rychlovek neoddaju...ak uz vymysla nech si overi vsetky fakty a potom sa pokusa rozduchat emocie a vasne....ale pokus to bol pekny...naozaj.
A len tak btw...oficialny sobasny list mas len v jednom jazyku nikdy nie v dvoch..takze sama sa nachytala 🙂 🙂