Vydala som sa a mám pochybnosti
Ahojte.
Vydala som sa v zahranici o 2 svedkoch na rychlo bez planu v jeden den. V tricku v rifloch. Doma o tom zatial nikto nevie. Lebo by s mojim sobasom nikdy nesuhlasili. Mame 30 s muzom. Muz nie je slovak
Z casti maju pravdu. Lebo moj vztah si presiel fakt zlymi vecami najostrejsimi hadkami, agresiou z oboch stran, obaja sme porobili dost vela chyb, aj co sa tyka opacneho pohlavia a kontaktovania inych. Nemali sme ani peniaze. Teraz sa tento rok situacia zlepsila a skusili sme to. Nejak narychlo sme sa teda zobrali. Manzel velmi chcel. Pocas obradu mal slzy. Ja nie. Citila som, ze zle robim. Manzel je z afriky a zijeme v alzirsku. Neviem ako to mam povedat rodicom a ci vobec to mam hovorit no manzel nastoji na tom aby sme im to povedali.
Proste mi len tak napadlo ze pomaly deti mi uz aj treba a ja ich nechcem s nim z pochopitelnych dovodov
Nechcem s nim zostarnut.. To je proste len na chvilku cztah mozno oar rokov navyse i kes on je velmi zamilovany a stastny plakal pocas obradu a velmi bol mily. Olakal. Ja nie. Ako zamrznuta. Do eu nechce. Ma biznis v alzire a dost dobry
Naco by sme chodili do bratislavy.. Neni dovod
A chce deti...ja nechcem.. Pochybnosti mam riadne ako to prijmu rodicia a ci naa vobec prijmu.. Asi nie.
A mam obay z reakcie otca najma.
Bojim sa buducnosti vselico sa moze stat.. Pochybnosti ze som si mohla viac uzit ale vo clovek uzije bez oenazi. Ja tu nepracujem
@anonym_autor on chce deti a ty nie.. si na najlepšej ceste k tomu že pri najbližšom sexe si nedá pozor a budeš v ťahu. Nechápem načo si vstupovala do manželstva, keď s ním nechceš deti. Veď toto sa od manželstva očakáva! 🙄
@elis248 ano intuicia nasepkavala mojje telo a mozog ze nie ale aj tak sme tto napochytro urobili. Bolo to proste narychlo. Nie ze lutujem. Ale mam neskutocny strach a stres co ma caka v buducnosti. Som z toho nervozna a malujem cierne scenare. A mozno to take zle aninnebude. Avsak viem urcite ze o 10 15 rokov si neviem s nim predstavit vztah zivot a pod. V dobrom a zlom.. Hm. Neviem kolko rokov to vydrzim ci dva tri neviem my sme uplne ine povahy.
Ja spm dpbrodruh verny cestny extrovert priatelsky emocionalny.. On opak a tak dalej. Ale spaja nas velke priatelstvo a chemia..... Preto som do toho sla ale uprimne.. Neviem ci toto zvladnem tolerovat dlho a plus je muslim ja krestanka a na papieri s9m si musela zmenitt nabozenstvo. Rodicia nic netusia.
@anonym_autor inak daj na intuiciu - ak ti mozog, telo, zly pocit našepkava, že nie - tak nie...nikdy nepodceňuj varovné signály
@lubkavargova1 samozrejme v alzirsku
@anonym_autor ona sa pýta, či na úrade alebo len v mešite. Ak len v mešite a nie v úrade, tak zbal štyri švestky a keď nechceš s ním ostať tak choď preč teraz. Nie potom keď budete manželia aj na papieri, lebo potom to budeš mať s rozvodom zložitejšie
Proste mi len tak napadlo ze pomaly deti mi uz aj treba a ja ich nechcem s nim z pochopitelnych dovodov
Nechcem s nim zostarnut.. To je proste len na chvilku cztah mozno oar rokov navyse i kes on je velmi zamilovany a stastny plakal pocas obradu a velmi bol mily. Olakal. Ja nie. Ako zamrznuta. Do eu nechce. Ma biznis v alzire a dost dobry
A chce deti...ja nechcem.. Pochybnosti mam riadne ako to prijmu rodicia a ci naa vobec prijmu.. Asi nie.
Bojim sa buducnosti vselico sa moze stat.. Pochybnosti ze som si mohla viac uzit ale vo clovek uzije bez oenazi. Ja tu nepracujem
@anonym_autor ty chceš deti, ale tak zúfalo, že si brala hneď prvého, čo ti ponúkol sobáš. Asi tak, že?
@lubkavargova1 samozrejme v alzirsku
@anonym_autor no dobre, samozrejme. ze to nebude na Antarktide, ale kde presne v akej institucii?
@anonym_autor a z čoho žiješ keď píšeš ze nepracujes? On ta živí? Písala si ze ani na sk si nepracovala, že si nikde nevydržala. No žena, ty máš dobre dodrbkany život. Nečudujem sa rodičom ze sa hnevajú na teba keď robíš takéto blbosti.
Dievča, tebe nie je pomoci. Vydala si sa kvôli tomu, že ti končilo povolenie na pobyt či čo to bolo. Deti s ním nechceš, budúcnosť tiež nie, nikde nepracuješ a ani si nikde poriadne nepracovala. Predpokladám, že ani nemáš peniaze, keďže nepracuješ. A z toho, čo píšeš, že chlap je fajn, moslimka si iba na papieri (toto povedať moslimovi do očí, tak sa vážne obávam ukameňovania, keďže islam je pre nich v živote všetkým), všetko je vlastne fajn a v pohode, si zmanipulovaná a len sama seba sa snažíš presvedčiť, že vlastne svet je gombička a stret dvoch úplne odlišných kultúr brnkačka. Ty to musíš mať v tej hlave fakt pomätené. A čo na to jeho rodina?
@anonym_autor Ahoj, po tomto vsetkom co si opisala vcetne agresie si si ho vzala? Ked je toto realna tema a nie vymyslena, tak si asi rozum stratila dievca. Takeho by som si nevzala, keby bol europan a nieto este african, co je total ina mentalita, ine zakony a pravidla. Sama pises,ze si si neni ista...aj toto hovori za vela...takze skor uvazuj nadtym, ako sobas anulovat a sa dostat nazad na SK.
@anonym_autor africania su prostitutky,europanky potrebuju iba vies k comu.Tuto by som velku lasku nevidela.Moja sestra mala pletky s dvoma africanmi,chodila za nimi na Zanzibar.Obaja ju mali len ako penazenku,nechavali sa vydrziavat a tiez chceli svadbu okamzite.Nedala si pokoj s jednym a naletela aj druhemu (nastastie si ich nevzala)Nuz,niektore zeny su nepoucitelne.A zas ju to tam taha,jednoducho,asi ju fascinuje sex s pri.mi.ti.vny.mi smradochmi,ktori ju len vyuziju a odkopnu ak si najdu vynosnejsiu penazenku.Ako ona,tak aj ty mate velky problem so sebavedomim.A gratulujem,priviazala si si na krk parazita,teraz sa budes onho musiet postarat a on ta sem tam osuka zato..
Ja tomu neverím, buď je to troll alebo fakt začnem pochybovať o mozgovej výbave ženského druhu 😅
@sevrin nemusi to byt troll,keby vies co povystrajala moja sestra.Na svojich africkych milencov minula cele svoje dedicstvo.Raz mi volala,ci si jedneho jej africana nezoberiem,ze nic mi to nespravi,ze iba papierovo.Vraj dobry skutok by som urobila🤣
inac aky ma vercajch? kamaratka sa pyta , ci?
@princkrason ziadna kláda nezaruci stastny zivot tak toto je uplne jedno,a este k tomu asi im ti ich "kamosi"smrdia,ze😃
@anonym_autor jaaj on je muslim a ma svoj biznis,nechce do eu.Okej,tak toto je zas dalsi problem a pl precitani diskusie iny pripad.Tento ta chce len na otrocstvo,pekne mu budes sluzit bez nazoru,sem tam ta vyfacka a zivot pojde krasne dalej..Kedze je muslim tak ty si jeho majetok.Juuuuj,to je blazeny zivot,sen kazdej z nas.Uz sa nevolas niak,uz ani neexistujes,teraz budes to,co ti povie on aby si bola😬Tebe sa neda negratulovat,proste čap čap,snad pocujes ten potlesk aj ty😎
@anonym_autor Ahoj, po tomto vsetkom co si opisala vcetne agresie si si ho vzala? Ked je toto realna tema a nie vymyslena, tak si asi rozum stratila dievca. Takeho by som si nevzala, keby bol europan a nieto este african, co je total ina mentalita, ine zakony a pravidla. Sama pises,ze si si neni ista...aj toto hovori za vela...takze skor uvazuj nadtym, ako sobas anulovat a sa dostat nazad na SK.
@motylik2559 ale jej nejde o to,ze si ho vzala a ze tym stratila svojpravnost,to ju netankuje.Jej vadi,ze ten jej manzel je vyžity,skaredy a chudobnejsi.Ona sa boji,ze tym vydajom stratila pravo na najdenie si neakeho bohatsieho a krajsieho.A hlavne sa obava,aby vysiel s peniazmi.Jej je uplne jedno ze prisla o dostojnost a slobodu,stve ju iba toto,ze ako vydatu ju ten jej buduci bohatsi nebude chciet,preto je smutna😅
@motylik2559 ale jej nejde o to,ze si ho vzala a ze tym stratila svojpravnost,to ju netankuje.Jej vadi,ze ten jej manzel je vyžity,skaredy a chudobnejsi.Ona sa boji,ze tym vydajom stratila pravo na najdenie si neakeho bohatsieho a krajsieho.A hlavne sa obava,aby vysiel s peniazmi.Jej je uplne jedno ze prisla o dostojnost a slobodu,stve ju iba toto,ze ako vydatu ju ten jej buduci bohatsi nebude chciet,preto je smutna😅
@pipimonterova ahoj, no ak je to ozaj tak ako si napisala, tak je to s autorkou horsie ako som si myslela🤷♀️
@pipimonterova ahoj, no ak je to ozaj tak ako si napisala, tak je to s autorkou horsie ako som si myslela🤷♀️
@motylik2559 no ved to tu pise🤣
@anonym_autor jaaj on je muslim a ma svoj biznis,nechce do eu.Okej,tak toto je zas dalsi problem a pl precitani diskusie iny pripad.Tento ta chce len na otrocstvo,pekne mu budes sluzit bez nazoru,sem tam ta vyfacka a zivot pojde krasne dalej..Kedze je muslim tak ty si jeho majetok.Juuuuj,to je blazeny zivot,sen kazdej z nas.Uz sa nevolas niak,uz ani neexistujes,teraz budes to,co ti povie on aby si bola😬Tebe sa neda negratulovat,proste čap čap,snad pocujes ten potlesk aj ty😎
@pipimonterova no ja som chcela postriedat viac chlapov krasnych sarmantnych rozne narodnosti greka napr taliana a pod. Chcela som chlapa s biznisom alebo doktora pilota mam tieto profesie rada proste moj neni ani jed no
@motylik2559
@anonym_a491b0 ano je muslim vsak alzircan. African. Arab. No sluzka neviem otroctvo. Vies kazda zena ma domacnost na starosti a tak nielen ja
Len proste ma stve ze som skoro vydala a nic som. Si chlapov neuzila ale ze vobec
@sevrin nemusi to byt troll,keby vies co povystrajala moja sestra.Na svojich africkych milencov minula cele svoje dedicstvo.Raz mi volala,ci si jedneho jej africana nezoberiem,ze nic mi to nespravi,ze iba papierovo.Vraj dobry skutok by som urobila🤣
@anonym_a491b0 tak segra tiez poskusala kadeco
Hm ako vidim... Tak zivelne sme niektore zeny rady pritahujem3 ako magnet neziaducich chlapov a idiotov
@anonym_autor a z čoho žiješ keď píšeš ze nepracujes? On ta živí? Písala si ze ani na sk si nepracovala, že si nikde nevydržala. No žena, ty máš dobre dodrbkany život. Nečudujem sa rodičom ze sa hnevajú na teba keď robíš takéto blbosti.
@bielasovicka ano on ma zivi logicky
@anonym_autor ty chceš deti, ale tak zúfalo, že si brala hneď prvého, čo ti ponúkol sobáš. Asi tak, že?
@sevrin praveze absolutne nechcem
@anonym_autor ona sa pýta, či na úrade alebo len v mešite. Ak len v mešite a nie v úrade, tak zbal štyri švestky a keď nechceš s ním ostať tak choď preč teraz. Nie potom keď budete manželia aj na papieri, lebo potom to budeš mať s rozvodom zložitejšie
@lenkakravcova sme na papieri a kto povedal ze moj muslim tuzi mat 7 deti akoze hned ved on povedal ze mozno jedno
Zeny nie su preto len plodili paneboze. Mam aj ine zaluby ako deti. Ja nie som. Na deti vobec a este k tomu s nim.. Ked sme mali toxicky vztah. Teraz mame posledny polrok pekny vztah
@anonym_autor
Môže ti dať "travel ban", pretože manželka potrebuje zvolenie manžela k cestovaniu. Hlavne ak pôjdeš s deťmi. Normálne ťa na hraniciach otočia. Keď pôjdeš sama tak ešte nie asi, ale s dieťaťom, bez súhlasu manžela nemôžeš opustiť krajinu. Bol by to únos. Takže na to myslí do budúcna.
Žena je v islame podriadená mužovi. A na tom sú postavené všetky zákony. On ju má chrániť a starať sa o ňu. Čiže ak sa niečo stane tebe, bude stíhaný aj on, že zanedbal o teba ochranu. Preto si treba muža vyberať poriadne. Aby to bol muž čo sa o teba bude starať, nie nejaký agresívny jedinec.
A áno, máš pravdu s tým rozvodom, že netreba právnika. Ale musíš mať dôkazy na to, že ťa napríklad bije. Inak len tak bez dôvodu vás nerozvedu. Ani z jeho ani z tvojej strany. Manželstvo nie je holubnik.
@lenkakravcova zena je podriadena muzovi v islame hm
To neznie celkom vabivo. Ja som. Neni moc clovek co si necha rozkazovat a preto mame aj spory
@anonym_autor čo v posteli ťa omrzel ?
V akom jazyku mas sobasny list?
Ja už fakt neviem, či je toto skutočná téma. Autorka mi príde ako 14 ročná puberťáčka, ktorá si o sebe myslí, že je ohromne dospelá a na svoj vek akože rozumná. Dokonca ani nevie, že po slovensky je moslim a nie muslim (česky a aj anglicky).
Ja už fakt neviem, či je toto skutočná téma. Autorka mi príde ako 14 ročná puberťáčka, ktorá si o sebe myslí, že je ohromne dospelá a na svoj vek akože rozumná. Dokonca ani nevie, že po slovensky je moslim a nie muslim (česky a aj anglicky).
@elis248 viem ze moslim a muslim... A viem aky je rozdiel.. Nie som v puberte len poznam vela peknych chlapov v zivote a je mi divne ze s nimi nerandim a uz nemozem lebo som vydata
V akom jazyku mas sobasny list?
@lubkavargova1 francuzsky a arabsky samozrejme
@lubkavargova1 francuzsky a arabsky samozrejme
@anonym_autor Nechceš deti a isto sexujete naplno 🤦

@anonym_autor vidím pokrok, začala si si ho zastávať. Keď to bude takto ďalej pokračovať, na štvrtej strane tejto témy sa celá diskusia uzavrie k všeobecnej spokojnosti, že vlastne všetko je v úplnom poriadku a tému si založila omylom.
@sevrin 😀