icon

Vydatá a zamilovaná ale nie do manžela

anissee
1. máj 2013

Ste tu nejaká taká?? Mala som na Slovensku priateľa s ktorým mi bolo super, myslela som že s ním už zostanem a naraz som odišla za prácou do Nemecka...Najskôr som sa vracala domov, potom som sa už nevrátila...vlastne aj kopačky dostal po telefóne...zoznámila som sa tu s mojím terajším manželom. Totálne ma očaril, spĺňa všetko čo som si vysnívala a čo mal môj ,,ideálny muž,, mať. Všetko bolo super, vzali sme sa, kúpili dom, ja som ostala pracovať a máme spolu syna. Je mi s ním veľmi dobre nič mi nechýba..len.... Pred pár týždňami som sa vrátila domov a stretla som môjho bývalého...a cítila som sa ako pubertiačka 😀 😀 Ked som ho zbadala hned motýle v bruchu, ruky sa mi triasli ....Po takom čase sme sa porozprávali a ja som cítila to čo predtým...Ale ako môžem ľúbiť aj mm aj Tomáša? Ako? Nič mi nevyčítal, stále sa na mňa usmieval...a pri odchode mi dal malililinký bozk na rozlúčku a vyjadril sa že je sám lebo stále čaká 😢 😢 😢 Už som bola ako tak vyrovnaná, aj som si myslela že to bude ok a v Nemecku sa to vráti do starých kolají...ale houby...som doma síce len dva dni...ale ja na neho stále myslím...a najhoršie na tom je, že mm ma prekukol, spýtal sa ma či som sa s ním stretla a čo sa dialo. A ja som sa samozrejme nepriznala 🤐 😔 Stále zatĺkam a tvárim sa že je všetko ok ale nie je....Juj...
Baby poradte...ktoré ste boli v podobnej situácií....podarilo sa vám zabudnúť časom? A ako?Vôbec neviem čo mám robiť....

Strana
z2
monikahan77
2. máj 2013

Keď je koze dobre, ide na ľad tancovať. Nemyslím to v zlom, len to porekadlo naozaj platí. Poznám to z vlastnej skúsenosti, ale našťastie vždy som sa stihla vrátiť z kratšej cesty a uvedomila si, čo to vlastne robím. Dúfam, že aj ty sa vyliečiš, lebo môj názor je, že z dlhodobého hľadiska by si to asi ľutovala. Skús rozdúchať svoje city k manželovi, nevrav si, že to nejde, ide to, len treba chcieť. Alebo zahoď svoj život za hlavu a choď do neznáma, ak sa na to cítiš. Ja by som sa nie, keby som mala spokojné manželstvo, tak určite kvôli zaľúbenosti by som nemenila. Tá vyprchá a potom čo? HM

llia
2. máj 2013

tiež som si v minulosti niečo prežila podobné, záver bol taký, že som si pokazila fungujúci vzťah a nakoniec som zistila, že najlepšie na skrytej láske bolo to skryté, tajné písanie sms, vzrušujúce stretnutia a keď sme mohli byť officialne spolu, tak sme zistili, že už to nie je ono, ja som zistila, že má oveľa viac chýb, ako som si myslela, že nemáme ani toľko spoločných záľub.Všetko bolo inak, keď sme sa pokúsili spolu fungovať, nie len na tajných kávičkách. Život je o inom, píšeš, že s manželom máte pekný vzťah, koľko žien by tiež toto rado povedalo. VÁŽ SI ČO MÁŠ!!! máte spolu aj dieťa, bývali priateľ by nikdy nebol ako pravý otec. Postupne by si zistila, že možno ani lepší manžel.

llia
2. máj 2013

ešte mi nedalo nenapísať, že ak ťa aj tvoj muž priamo neodhalí, tak to vycíti, minimálne sa medzi vami stratí taká domáca pohodička a útočisko, ktoré býva medzi dvoma šťastne žijúcimi ľuďmi. A zo sladkých rečí by som už nebola taká vykoľajená, chlapi toho vedia natárať, keby ste spolu žili, všetko by sa zmenilo. Ja som dlho ľutovala, že sa náš vzťah rozpadol, koli druhému.

livka_
2. máj 2013

v ziadnom pripade!!! 🙄
teraz ti je dobre, pretoze vies ze manzel ta miluje a exfrajer po tebe vasnivo tuzi. /blazeny super pocit vsak damy/
predstav si ale, ze muz sa na teba prave preto vykasle, doslova ta znenavidi. ostanes s nim v kontakte len koli synovi.
a teraz..... ty sa ako keby logicky ponuknes byvalemu frajerovi, ze sak uz si volna a chces byt zavazne s nim. a plus mas zavazok dieta. co myslis... ? ako to bude dalej??? prijme ta okamzite a hned a s otvorenou narucou? nie! lebo uz budes lahky tovar ktory sa v podstate sam ponuka lebo nema ine riesenie... a ze ved ste sa na tajnasa milovali a tuzili po sebe tak ti to pride logicke ze zareaguje ze ta chce okamzite hned a aj s tvojim!!! /nikdy nie jeho/ dietatom... ale nie, on uzasne nezareaguje! a tak sa spametaj. zi pre svoju rodinu! to je to co on asi nema. ale ty ano! mas najvacsiu hodnotu v zivote 🙄

Strana
z2