Vyhodila som syna z domu, lebo sa len povaľoval a nepracoval
Baby, som zlá matka keď som vyhodila syna z domu? Má 24 rokov, chodil na VS, ale nezvládol ju...ostal doma, a po pol roku mu pomohol môj brat nájsť prácu...v kancelárii na zahraničnom obchode...v práci s ním boli spokojný, ale on stále mlel že chce ísť do BA, takže keď prepúšťali, tak mu nepredĺžili zmluvu... už je to rok...odvtedy nič nerobí, celé dni leží za compom, a s prepáčením žere....pribral 20kg.. jasne som mu povedala , že ak nebude prispievať na domácnosť a pracovať tak musí odísť... včera som ho definitívne vyhodila...peniaze mu došli a on stále nič nerobí...som zúfalá....na jednej strane je to moje dieťa, ale na druhej strane, už je dospelý a musí si zariadiť život...
@karollka21 treba si ale uvedomiť,že nie každý chce ísť milión rokov zabehnutými kolajami a mať deti,ženu,psa,mačku a nezmyselnú hypotéku na ďalších 150 rokov. A ako čo teraz? Možno aj tento pán to cítil rovnako,tak je logické,že nebude mama bývať sama v dome a on platiť nejakú kralikaren 150 rokov len aby sa osamostatnil???? Choré....
Kolka dokonatost sa tu zas zisla 😅 citala som minimalne 20x ze chudacik Ma depky musi ist k psychologovi... Baby autorka pisala ze sa s psych aj poradila aj synovi povedala ze Ma ist no ten nechcel... tak ako? Mali ho tam za vlasy dotiahnuť?
Autorke; nie, nie si zlá mama .. a ani si nezlyhala, tvoj syn je dospelý a je zodpovedný sám za seba... ja som mala kolegyňu, mala tento istý problém so synom, robiť sa mu nechcelo len sa celé dni váľať v posteli a vyzierat chladničku ... chlapec mal vtedy tiež cca 24, v zivote nerobil a ani s prstom nepohol... no a k veci, tiež mu dala ultimátum že buď začne niečo so sebou robiť alebo sa môže zbaliť... trvalo jej veľmi dlho kým sa k tomu odhodlala ale vyhodila ho tiež... teraz je tomu už pár rokov, chalan si našiel robotu, bývanie, manželku a už majú aj dve deti... niektorí potrebuju takto naštartovať inak to neide... ty si neni hotel mama a on je dosť starý na to aby sa postavil na vlastne nohy... prajem ti nech vam to dobre dopadne ☺️
Nejdem všetky označovať, ale ďakujem vám baby za podporu...a tie čo ma odcudzuju, tak nech nikdy nemusia toto riešiť... myslím , že rok upozornovania je dostatočne dlhá doba na to aby išiel pracovať... čas ukáže či sa postaví na nohy , v čo pevne dúfam... už len to že je preč 3 den a našiel si dočasné ubytovanie je dobré znamenie.... síce nevolá ale písal aj včera, aj dnes...dnes nás poprosil že keď si nájde pracu a prenájom, tak či mu požičiame sna depozit...samozrejme že mu pomôžeme.... ľúbim ho tak ako matka ľúbi svoje deti, a práve preto potrebujem aby sa o seba postaral... mám žiaľ aj choré dieťa, ktoré toho pravdepodobne nikdy nebude schopné, takže musíme myslieť aj na neho... mladší ma 5 rokov, starší 24...asi bol čas ..
ver mi dobre robis, mam v rodine opacne pripady ked mamky sa idu posrat so svojich synov jede viac maroduje ako robi a mamka co ma 2r do dochodku ho zivi a druhy je gambler... neboj nic on to pochopí a ty si mu len pomohla nakopnut ho
Za to,že mas choré dieťa a vsetky problémy s tým súvisiace,tvoje prvé nemôže....to je len a len tvoj problém...vyhodiť jedno lebo je dospelé a nič nerobí a myslieť na druhé choré...ehm.... celé smutné...
Držím vam fakt silno palce si dobrá mama ❤️☺️
Kiezby toto dokazali urobit moji rodicia. Ja ta obdivujem ze si to urobila.
@anita6666 ty si na hlavu? Citas co tu vlastne pisem, piseme ...moj syn rok nic nerobil a ani nechcel....mal moznost ale odmietol to...a nie jednu pracu...to akoze mam ho nechat doma a zivit navzdy? Akebo ako si to predstavujes? Ano mam chore dieta, a kedze starsiemu sme dali vsetko co bolo v našich silach, tak je načase aby sa zivil sam a teraz sa budeme snazit co najviac pomoct mladsiemu...
Tu je velmi zly nazov temy ktori len buri krv. Ty si ho nevyhodila, to by bolo zo dna na den a bez varovania. Mal vela casu, a vedel ze pride den ked bude musiet odist ak sa nieco nezmeni. Urobila by som to iste co ty.
Urobila by som to iste, musi si uvedomit ze takto zit nemoze.....treba s nim trosku zatriast. Podla mna spravna matka vie dietatu ukazat hranice aj ich dodrzat, naucit dieta zit zivot.
tak najskor napises ze nedviha telefon a potom napises ze ti pisal vcera aj dnes. Tak? a co bude dovtedyp okial si najde pracu/prenajom?
@anita6666 no nech mi oznámi niektoré z mojich detí, že si v dospelosti nechcú vziať hypotéku a chcú žiť so mnou doživotne v dome, lebo hypotéka nie je pre nich 😂. Pobavilo 👍
@karollka21 ty si ten dom zoberieš do hrobu? Zmestí sa ti k rakve?
@pink_lady je rozdiel sprava a rozdiel dvihnut telefon. Nez clovek komentuje tak by si mal precitat ,co sa tu pise. A co bude robit kym najde pracu..no co asi.. hladat si ju..aj prenajom..asi kym ho najde, tak bude byvat tam kde je teraz...je to jeho starost
@anita6666 aký to má súvis s tým, že budem očakávat od mojich dospelých detí, že sa postavia na vlastné nohy? To si majú doviesť k nám domov partnerov, mať vlastné deti a takto si budeme pätnásti v jednom byte hoviet? Nie celkom rozumiem tvojmu pohľadu na vec, a budem vďačná za obsaznejsi popis.
anonymka, protirecis si vo viacerych vyjadreniach, ano citala som co si napisala, najskor ze "nedviha telefon" (no nedivila by som sa mu/- podala si to tak akoby si nebola s nim v kontakte, az o niekolko sprav si napisala ze pisal sms..a dalsia vec najskor napises "dosli mu peniaze" a potom "niekolko stovak este ma"
@pink_lady odisiel jeden den, druhy den som dala tento prispevok...nikde nepisem zeby sme neboli neviem ako dlho v kontakte.. sprava od syna prisla v case ked uz tato konverzacia bezala...a ano dosli peniaze, lebo ked vezmem do uvahy ze mal nasetrenych niekolko tisic €, tak par stovak je proti tomu nic..s niekolkymi stovkami ale nevyzije bez toho aby isiel pracovat..podstatne o com tu piseme je ze ma 24 rokov a nechce nic robit, len lezat doma a tukat do compu
No len aby si niečo chalan neurobil
@nikuska744 ešte ho budeme ľutovať...no veru, doma mu bolo sveta žiť, čo bude teraz chudáčik...len 24rokov ma...
a čo robil na tom kompe? mozno sledoval burzy, mozno hladal pracu, mozno hral len hry
,...nasetrit si par tisic za kolko, rok dva prace? ze by mu aj vtedy mama robila full servis a nemusel prispievat? a preco bol v tej nemocnici? ako dlho? aku skolu studoval? stale je tu dost nezodpovedanych otazok a pozname len jednu verziu. To ze mas druhe dieta chore s tymto naozaj nic nema...

aj ked ma tu asi ukamenuju, ja s tym co si spravila nesuhlasim, rada by som pocula aj jeho verziu....vyhodili ho zo skoly pises, lebo bol v nemocnici a neurobil skusku, nepises preco bol v nemocnici ako dlho...mozno bolo potom na neho toho vela sa doucit, tiez nevieme aku vysku studoval
neviem ako to je teraz ale isty cas nedostal clovek ani podporu v nezamestnanosti pokial mal menej ako 26r a byval u rodicov...aj k detskemu lekarovi mozu teraz chodit do 26r ...tvoj ma 24 z mojho pohladu decko este, ktoremu si mohla ako matka inak priskrtit kridelka
nečakaj že bude vas vztah este niekedy dobry, nikdy ti to nezabudne a neodpusti a nedivim sa mu ze ti nedviha telefon...
a k tej praci...muz ma VS a rok si tu nevie najst vhodnu pracu, dochadza stale 50 km denne ...situacia je aka je, zial a bude este horsie