icon

Vyhovuje mu takýto vzťah po rozchode?

mirkaaaaa23
25. dec 2024

S priateľom teda s ex/priateľ sme sa rozišli, každý išiel sám bývať.. po týždni ,,docupital,, naspäť ku mne, že aby sme spolu ,,len,, bývalí. Fungujeme takto už pol roka.
Spávame spolu, bývame spolu, pred jeho rodinou sme akože spolu ale akonáhle má nejakú možnosť- vyhodí mi na očí, veď my nie sme spolu, čo robíš. Co sa týka mňa, je extrémne žiarlivý, ale nemá byt prečo, veď nie sme spolu podľa jeho slov 😄..
Aj teraz máme ísť spolu na Silvester ale už dopredu dotyčného čo to usporadúva upozornil, že som neni jeho priateľka len spolu bývame ale keby sa tam niekto začal na mňa lepiť, to by bola konečná alebo keby sa začnem ja správať ako keď by sme neboli spolu. Viem je to na hlavu trafené .. len chcem vedieť Váš názor, čo si myslíte? Moj ex je prepatý alebo si tak zvykol na mňa že mu to takto vyhovuje alebo možno cíti ku mne stále niečo? Len si to jeho ego po rozchode nechce pripustiť?
Keď mu poviem že dajme za naspäť dokopy tak o tom ani počuť, že jemu to takto vyhovuje. Ale otázky typu kde ideš, kedy prídeš, sú na dennom poriadku. V januári má ísť von robiť ale už ma upodozrieva že ho budem ,,podjebávať,, .. ale veď to sa bije, veď nie sme spolu podľa jeho slov a samozrejme by som to nespravila. Je toto toxický vzťah alebo čo? Keď ho od seba pošlem preč, keď príde k hádke, to nie je možné..

januska12323
25. dec 2024

@mirkaaaaa23 pánko si to dobre vymyslel, má bývanie, možno varenie, sex, popritom má na koho nakydať, pred ľuďmi vyzerá ako slušný zadaný chlapec
K tebe sa nevyjadrujem nechcem ťa uraziť.

maranco
25. dec 2024

@mirkaaaaa23 ty si jeho otrokyňa a poslušne musíš splniť pánove želania?

gribka1
25. dec 2024

Dúfajme, že už mu balí kufre a previaže vianočnou stuhou😂

katica06
25. dec 2024

@mirkaaaaa23 dievča zobuď sa robíš mu matrac a slúžku zadarmo. Kopni ho konečne do zadku

dagas
25. dec 2024

No nezabudni otehotnieť potom sa váš "vzťah" určite napraví 🤔🥹

zuzanita1609
25. dec 2024

@dagas to ani nespominať,možno nepochopí sarkazmus 🤭

mirkaaaaa23
autor
25. dec 2024

@zuzanita1609 tak to určite nie 🤣🤣🤣✌️..

zuzanita1609
25. dec 2024

@mirkaaaaa23 výborne a už ho bališ teda? 😁 Bez stuhy, tá je na takého "dobytka" škoda 🤣

kandelabra
25. dec 2024

@mirkaaaaa23 este mi povedz ze za byvanie nic neplati, ktovie ci vobec za stravu. Jedno mu ale treba uznat, mal to mlady pan dobre premyslene, ma kde byvat, ma sex, ale on si moze robit co chce, lebo je single. Ty ale single nie si, prave z toho dovodu, aby si si nemohla robit co chces. Dobre on vie, ze by zrejme coskoro letel a este nema vyriesene ze kam. Krasne ta vyuziva, len co je pravda...

janinah
25. dec 2024

Žena: dráhy.nic nám neklape.nelubime sa,nič tu nerobis.nepomahas.byt je môj.tak si zbaĺ kufre a vypadni.....muž: ty mi zbaľ.😜
Takže mu nič nebaľ.len mu oznam.ze na Silvestra na nijakú zábavu a ním nejdeš.ale o polnoci ti odovzdá kľúč od bytu a môže ísť kam len chce.

mirkaaaaa23
autor
25. dec 2024

@zuzanita1609 samozrejme 🤣 veď to je to že ani tej stuhy si nezasluzi 🤣🤣..

mirkaaaaa23
autor
25. dec 2024

@kandelabra áno, úplne si to vystihla. Nemá kam ísť a to som zistila teraz keď som oznámila ze môže ísť a keď nie tak ho pobalím aj sama. Ale zevraj ja nato právo nemám ze ho nebudem vyhadzovať 🤣🤣.. hovorím nie? Ved uvidis

gribka1
25. dec 2024

@mirkaaaaa23 A to z akého dôvodu nemáš právo?😂😂😂

zuzanita1609
25. dec 2024

@mirkaaaaa23 a byt je teda tvoj,má niečo cenné v ňom,kupoval do bytu niečo, prerábky nejaké financoval? Ty ho pobal,kým sa on sám zbalí,to bude trvať a možno ťa aj počas balenia prehovorí.

janinah
25. dec 2024

Tak to ešte bude zaujímavé ten odchod.Asi budeš volať políciu..alebo dakych bratrancov s bicepsami a vyholenymi hlavami...
😀

mirkaaaaa23
autor
25. dec 2024

@janinah veď totok noc bude ešte zaujímavá 🤣🤣🤣

mirkaaaaa23
autor
25. dec 2024

@zuzanita1609 nie, nie nič. Finančne som nebola na nom závislá, problém mi mal dať niečo mesačne.
Ale údajne ja nemám právo ho vyhadzovať lebo on nemá kde ísť 🤣🤣🤣

kandelabra
25. dec 2024

@mirkaaaaa23 drzim palce aby to dobre dopadlo, taketo exemplare sa zvyknu branit zubami-nechtami, sluby, ukecavacky, vyhrazky, vyskusa vsetko ked mu hori pod zadkom

zuzanita1609
25. dec 2024

@mirkaaaaa23 kokos,ten ťa dnes ešte aj na svadbu prehovorí,ak bude cítiť,že to myslíš ozaj vážne 🤭😁. Nedaj sa už od.bkávať,stoj si za svojim,sama cítiš a vieš,že ťa len hnusne využíva a zneužíva. Veľa síl a odhodlania prajem 😉

maranco
25. dec 2024

@mirkaaaaa23 pracuje niekde?
prečo ti od začiatku neprispieval, ste si nedohodli financovanie spoločnej domácnosti?
to si dobrovoľne chovala príživníka?

mirkaaaaa23
autor
25. dec 2024

@maranco zo začiatku dával jasne, krásne zarobí ale koľko zarobil tak to aj minul na svoje hobby, drahé oblečenie, proste žiadne hospodárenie peňazí.. a len sa ukazovať na vonok

mirkaaaaa23
autor
Odpoveď bola odstránená
niekto2hy
25. dec 2024

@mirkaaaaa23 Ale no,nemusis hned pisat odslova doslova... Tak hotel si na zaciatok moze dovolit..

mikadooo
25. dec 2024

@mirkaaaaa23 fúha. No mne to príde toxické. Lebo tebe bráni vo vzťahu, zároveň on si drží vráta dokorán, ak by sa našiel niekto lepší, tak hneď ti vyhodí na oči, že "veď nie ste spolu". Jasné, že je toxický žiarlivec. Keď pôjde do zahraničia a budeš s niekým, čo ho do toho? Trt makový. Podľa mňa zbytočne s ním zabíjať roky, len do od seba odďaluješ šancu na normálny vzťah 🤷. Napríklad na tom silvestri, možno by si sa s niekým aj zoznámila, možno by si sa na niekoho aj "lepila" a niečo z toho by aj vzniklo, KEBY tam nebol on... Takto nič nebude, lebo podvedomie ti povie, že radšej neprovokuj, lebo doma bude scéna s tvojim ne-frajerom...

rozculena
25. dec 2024

spávate spolu,bývate spolu..........inak si v poriadku??

aandrea9
25. dec 2024

@mirkaaaaa23 ty si úplne vymletá tuším...

mirkaaaaa23
autor
25. dec 2024

@aandrea9 pre urážky som si sem neprišla .. ale len pre názor...

redlet
25. dec 2024

@mirkaaaaa23 už sa Ti ukázal, ver mi, toto som mala pred mesiacom, tiež mi tu museli otvárať oči. Vynadal mi do p...a potom ma prosil, ale teraz keď som už mesiac bez toho denno denného skresľovania reality,manipulácii a klamstiev, zneužívania. Došlo mi! Nikto komu by na mne skutočne záležalo by mi predsa nechcel ublížiť.

svetlonos
25. dec 2024

@mirkaaaaa23
no tak "prepata" si v prvom rade ty! Robíš mi rohozku, hotel all onklusiv a ešte aj drzat hubu a krok musíš! Ale on je predaný...
Zena haloooo sa preberá konečne a otvor oči! To si radšej nájdi kamosa s benefitmi, každý byva sam a žiadne žiarlivosťou sceny!
Ty si tam trafená! Načo ti je taky blb???

anna777115
25. dec 2024

Stále, nejako presviedčam samu seba, že vzhĺadom na svoj vek a životné skúsenosti, ma už nič nemóže prekvapiť a zaskočiť. No, ale modrý koník má z tohoto myšlienkového nadstavenia vždy, prudko vyvedie....Ženy, pytam sa, prečo nechávate šliapať po svojej ĺudskej dóstojnosti a nechavate zo seba robit rohožky. A je to jedno či sú to partneri, ex, alebo súčastny, svokry, švagrine, kamaratky. Človeķ, ktorý sa ku mne nesprava, ako k svojprávnel ĺudskej bytosti, ktorá má nejake emocie, limity , tak v mojom živote nemá miesto. Kedy, konečne pochopite, že nie sme tu na tomto svete pre každého a nie každý, je tu pre nás...