Vyhrážanie smrťou
Prosím vás čo mam robit keď mi byvaly s ktorým mam dieta vravi že prisaha že všetkým už dá pokoj a dnes ho vidíme posledný krát… mieri tým presne na to, že si nieco urobí. A ja mam fakt strach pretože tentokrat je naozaj zúfalý, vidim že je fakt na dne. Mam o neho strach a neviem čo mam robit. Čo keď si naozaj nieco spraví? Ja viem, že toto je typické u chlapov po rozchode atd ale ako vravím, teraz naozaj vyzera že to mysli vazne.
@winki13 nie, on odišiel za milenkou. Takze rozchod bol z jeho strany. Preto ma nechal v byte so synom, on išiel za nou do jej bytu.
By som mu povedala ze nech sa zabije až keď uzavrie životnú poistku na svoje dieťa! Ze potom môže! A že som si kúpila krásny čierny kabáty, bude sa na pohreb veľmi hodiť!!
@pragmaticka zivotna poistka je pri samovrazde neplatna
@pragmaticka .....po dokázanej samovražde sa životné poistky nevyplacaju
Pes ktorý steka - nehryzie
@pragmaticka Ano, mam chut mu vykričať nieco take ale viem že z toho by bol tak mimo, že potom by to mozno fakt urobil, keď by zistil že by mi to bolo jedno
@pragmaticka ....čo máte v zmluve? Že keď poistený spácha samovraždu tak bude riadne vyplatená ZP?
Ako píše baba hore pes ktorý steká nehryzie.. Hra to na teba lebo si taka slabá!! Apropo tebe na ňom ešte záleží? Ako otec dieťaťa? Takýto chudak? By som mu povedala, ze nech sa páči môže si ten jeho úbohý život vziať a ze na pohrebe sabudem tváriť ze mi je to ľúto a možno sa prinútim aj trosku plakať. Jeho rodinu môžeš mať na salame. Výčitky žiadne. Je to jeho rozhodnutie, on vo vzťahu zlyhal, podviedol ta.. Ak si to neuvedomujes, tiež s tebou není niečo v poriadku. A on vydieranim iba ukazuje aký je fakt velky chudák. Nech si to ide vykrikovať svojej mamičke alebo milenke, teba to nezaujíma a hotovo.
@doriiis áno. Ale až po 2rokoch od uzavretia zmluvy.
@pragmaticka no hlavne by sa mala v prvom rade vypakovat z jeho bytu 🤣
@pragmaticka ano, aj u sa vyplaca poistne v pripade samovrazdy, co mi prislo velmi zvlastne. Samozrejme zavisi od poistovne a podmienkach. No v klauzule bolo ze v pripade samovrazdy v prvych 13 mesiacov od podpisania zmluvy nevyplatia. Potom ano. 🤔
@pragmaticka toto všetko si uvedomujem a úprimne poviem, asi aj hnusne že mozno by bolo po probléme. Ale samozrejme smrť mu neprajem preboha a syn bude potrebovať aj otca.
Inak ak ma úver v banke, my nie sme manzelia, na koho pojde potom ten úver? Zanikne vsak?
Preboha🤦
Tak ja nechápem vážne
...píšes že on je v ťažkej situácii že nemá poriadne kde bývať a potom napíšeš že by ste v jeho byte lebo nemáte kam ísť tak ako teraz???
Takže realita je taká že on ma kde byť..... Má svoj byt.... To ty nemáš kam ísť .....
Kolegyna si vzala zivot. Dlhy zdedili jej deti.
@julka188 kolko mali rokov?
@zanka777 Ano pretože tu byvat nechce že ho bude ubíjať že ma vidí… ale možnosť vratit sa tu žiť mu dávam. A ja si samozrejme hľadám nieco ale nie je to ľahké
Chápem ale myslím že to by bola najlepšia možnosť..aby ste vy odišli snáď si niečo nájdete držím palce...aby on mal aspoň nejaký "dôvod žiť"nejakú istotu že má kde bývať atď.... samozrejme najväčší dôvod žiť by malo byť pre neho jeho dieťa ale keď je takto depresívny tak by som si asi ja riešila čím skôr iné bývanie..... Ak je to jeho byt... samozrejme chápem že to nie je jednoduché 😔
pocuvaj - toto je iba o tom aby si mala vycitky. Obrn sa. Ja som mojmu na takuto sprostu poznamku odpovedala pritiotazkou - skocis pod vlak? alebo sa obesis? a potom som sa zamyslela - vies co, mne je to uplne jedno, len ta boh ochranuj ak to spravis pred detmi. A vybavene, viac sa samovrazdou nevyhrazal
Ja som presne v takomto pripade zavolala jednemu cloveku z jeho rodiny. Sestre, tej ktora mu sice vycistilavzaludok ale bola este ten jemnejsi pripad. Keby som zavolala jeho druhej sestre ci otcovi, ti by s nim urobili ine zozšambo 😁 takze som bola este milisrdna. Hned mi volal potom, co som si to dovolila 😂 Odpovedala som, ze nemam cas na jeho psychoteror a nech je rad, inak zavolam aj jeho mame otcovi a druhej segre a potom este len uvidi ten rodinny zachranny nalet 😏 Zrusili by ho ako cinsku hracku.
Urob to iste a uvidis ako ozije zrazu. Ak nie, sory, aspom ta prestane deptat a do buducna aj svoje dieta. Väcsinou blafuju a ak nie, nemas sancu tomu zabranit. Ale kto to fakt chce skoncit, ten to obycanje nedava na bubon. Ty ries seba a dieta, on za seba psychiatra.
Ignorovať, mne raz môj ex povedal, že som mu zničila jeho nový vzťah, a ze jeho priateľka ide skocit z okna. Tak som mu povedala ze musí skočiť aspoň z 10-teho a hlavicku. Inak to do--be😀. Neskočila, ozrala sa ako doga a o vracala mu celú kúpeľňu. 😀P. S. Aj za to som mohla ja😀😀
No nic,uputava na seba pozornost,citovo ta vydiera. Ak by sa chcel zabit,zadrbe sa niekde o samote maximalne s listom na rozlucku. Moj ex sa po rozchode zabijal kazdy druhy den,no co viem,stale je na zive a este vacsi hajzel,akym bol…klud a predychaj…
Známa podobné vydieranie, že chlap nemá peniaze a zabije sa, riešila tak že sa nachystala, že ide s ním do obchodu, aby si vybral lano a mu ho zaplatí.
ja som normálne zavolala na políciu keď mi ex písal že sa ide zabit. zavolala som im, objasnila jeho lokáciu, nech si s ním idu robit poriadky. bodka. nič mu nie je a žije si 😀 nenechaj sa zastrašiť. človek pred samovraždou inak koná a inak sa správa. toto je len prejav sebaľutosti, ale realne má narcistickú poruchu a nič si nespraví. ani chlp nevytrhne aby to nahodou nebolelo.
Chce proste len nejako zaujať,uputat pozornosť
nech preda svoj byt poplati dlhy a za zvysok nech zacne odznovu

A inak to si si dosť blbo poriešila....mas noveho a byvas v byte ex ... ak je labilna povaha a dovod na rozchod bol z tvojej strany ani sa mu necudujem ze sa vyhrazaa ze jeho rodina je proti tebe.