Vyhrážanie smrťou
Prosím vás čo mam robit keď mi byvaly s ktorým mam dieta vravi že prisaha že všetkým už dá pokoj a dnes ho vidíme posledný krát… mieri tým presne na to, že si nieco urobí. A ja mam fakt strach pretože tentokrat je naozaj zúfalý, vidim že je fakt na dne. Mam o neho strach a neviem čo mam robit. Čo keď si naozaj nieco spraví? Ja viem, že toto je typické u chlapov po rozchode atd ale ako vravím, teraz naozaj vyzera že to mysli vazne.
Priznal sa mi aj že ma dalsi dovod… že milenka je tehotna. Takze fuha.. uvidime ako dopadne cela naša situacia
Nič si neurobí, nemaj strach. A ak, tak len nejakým čisto demonštratívnym a hlavne bezpečným spôsobom. Pusti ho z hlavy.
Ako aj keď odišiel zo svojho bytu kvôli milenke, tak by som urýchlene hľadala podnájom a jemu vrátila jeho byt alebo mu zatiaľ aspoň platila nájomné. Píšeš, že máš už nového partnera. Tak si nájdite podnájom spoločne. A platte podielovo.
A áno dlhy sa dedia. Teda v prípade smrti, buď dedidičstvo odmietnete v zákonnej lehote a nemáte nič ani ten byt.
Alebo prijmete, ale dlhy musíte vyplatiť. Tam musíš vedieť, či dlhy prevyšujú majetok alebo opačne.
Je na byte hypotéka? Platí ju kto?
Ale to je ich problem,ze by to tak brali.
Ak si chce niekto niečo spraviť, ty to neovplyvnis. Môže to spraviť v noci o 2:00 keď ty budeš sladko spat. Ak sa nelieci, mal by. No hlavne neber na seba zodpovednost. Aj keď to je veľmi nepríjemné, každý je zodpovedný sám za seba. A za mňa, buď sú to iba vyhrážky a výkriky do tmy, upozorňovanie na seba, potreba zaujat... Ale ak to chce niekto NAOZAJ spraviť, vo väčšine prípadov to nepotrebuje vešať ostatným na nos.
@kaktusik007 kolegyni sa tak vyhrážal, pobehoval po kuchyni, že skočí z balkóna na10.posch., pred deťmi keď večerali. Tak mu sucho odvetila aby nezabudol zavrieť balkónové dvere, lebo fučí, deti prechladnu.
Umrel až na starobu...
Čo ty máš potom s ním a jeho milenkou? Po tejto info, by som ho naozaj neriešila, nech si rieši s milenkou. Len potrebuje upútať na seba. Ľutuje sa. Takže žiadna pravda na tom nie je, že si niečo spraví. Vie, že teba môže do toho zaťahovať, nič viac v tom nie je.
@som_realistka 👍👌🤣
@cacianka 😂😂😂😂👍
Vyzerá že je ozaj v ťažkej situácii, ale to ako sa ti vyhrážal či chceš aby facka bola to posledné čo mu urobíš mi zaváňa manipuláciu. Závisí aj od toho akým tónom to povedal. Práve to slovko “či chceš” je tá manipulácia. Snaží sa ti vtlačiť pocit viny za tvoje konanie. Možno je to aj jedno aj druhé. Je aj zúfalý ale súčasne je aj manipulatívna preto sa nenechaj stiahnuť do jeho problémov. Sú to jeho problémy a musí si ich riešiť sám môžeš mu akurát pomôcť nejakým kontaktom na niekoho Alebo aj nejakým mýlim ale neutrálnym slovom. Napr. že ho chápeš že je ti to ľúto že sa naňho nehneváš ale nič mu nesľubuj a nenechaj sa vtiahnuť do jeho obvinení a Nemaj z ničoho pocit viny.
Keď je jeho nová žena tehotná, nech je pri nej. Vy ste už nie pár, opakuje mu to, prípadne choď za jeho novou ženou a povzbudzuj ju.
@zmrzlinka2021 keby vedela že so mnou komunikuje o nej tak ho pošle do zadku. Vraj ma “nenávidí lebo na mna žiarli a mysli si že sa k nemu vratim”
Ty potrebujes poriadneho cvokara alebo taku po papuli ze stena ti da druhu...zo sraciek si sa vyhrabala a dobrovolne padas do vacsieho hovna...
Bud si taka necitliva, ze si vychutnavas jeho utrpenie a len sa hrajes na matku terezu alebo si fakt taka hlupa...
Necitala som vsetky komentare, ale moj robil ex robil to iste po burlivom rozchode. Zavolala som na 112, opisala situaciu a prisli aj s policiou za nim. On sa isiel zabit niekolko krat a myslis, ze to urobil ? Nie, lebo clovek, ktory o tom hovori to neurobi. Je to len z ich strany taka manipulacia.
S exom už rieš len syna a bývanie. Bud zober jeho úver a jeho byt, alebo nech tam dotiahne svoju budúcu rodinu a ty sa poobzeraj po svojom. Nič iné už nemá význam...
Keď ta zasa povydiera zasamovrazdenim👿skus toto... Splodil si nový život a svoj rusis, tak to ostane svet v rovnováhe. 🤣
pokiaľ ti povedal ,že ide spáchť samovraždu,tak si povinná zavolať záchranku a aspoň sa poradiť,aspoň tak to poradila známej psychiatrička
Prečo by mala jeho rodina tebe nieco nedajbože vyčítať veď on váš vzťah zničil keď si našiel milenku prečo by si ty mala teraz zachraňovať. Veď keď rodine má ňom záleží tak nech mu pomôžu
No dlhy prejdú na toho kto bude dediť a ten ich bude musieť aj platiť. Ten úver nezanikne len tak
Že ti jeho rodina niečo vyčíta ?! Tak im rázne vysvetli, že on tvoja rodina nieje, uprednostnil milenku pred tebou, tak nech si ho zachraňujú oni, je to ich krv.
Oni a jeho milenka
To aké činy urobí, nie je tvoje rozhodnutie, ani tvoja vec, ale jeho ak tým chce dosrať život vášmu dieťaťu.
Je dospelý, svojpravny, má občiansky preukaz nie dobytčí pas, tak sa môže rozhodovať ako chce.
A ak neprestane, tak podáš návrh na súd o zákaz kontaktovania, priblíženia, aby nemal šancu ťa manipulovať, vydierať a psychopaticky pôsobiť na malé dieťa. Kľudne im to " odpapuľuj" a pošli všetkých do 3x P. Čo si vychovali, to majú, tak nech sa starajú tam.
Nadaj mu šancu vidieť že vahas, že ťa jeho reči opanovali, rozhodili, ani kydy jeho rodiny.
Tvar sa hrdo a tvrdo, že také blbé reči na teba neplatia.
Vyhrážky sebevraždou robia len psychopati ,normalny ,sebavedomý muž sa rozide a nepotrebuje robiť cirkusy .Neponižuje sa a nestrháva na seba pozornost kvôli jeho zakomplexovanosti .Vedela si ,s kým si žila ,takže tie reakcie si mohla očakávať .Aj v bežnom živote s ním si určite postrehla psychopaticke sklony .Odsťahuj sa,nereaguj na jeho vyhrážky ,za to všetko čo ti porobil žiaden súcit s ním .Nech sa ide liečiť.
Robil to aj moj byvaly tiez som sa bala ze to mysli vazne ked sme sa rozisli furt sa mi vyhrazal ze si nieco urobi a mam to vraj ja na svedomi lebo som si dovolila rozist sa so psychopatom... Nakoniec som sa dozvedela ze iba par mesiacov po nasom rozchode sa ozenil... Aj keby si nieco urobil ty za neho nie si ani nenesies ziadnu zodpovednost....
Bola rozvedena, deti mala tri, dve plnolete, jeden na ZS, dedili iba oni traja, za toho neplnoleteho bol urceny porucnik. No neviem ako to dopadlo, uz sme bez kontaktu. Ale odvtedy viem, ze dlhy sa dedia.
Keby sa chcel zabiť spraví to už dávno a nebude sa s tým chváliť , takého idiota som mala čo sa len vyhrážal a ja pre jeho dobro som s ním strácala čas . Je pravda že nakoniec som schytala nôž do chrbta ja ale nakoniec žijeme obidvaja a každý svoj život..
Potupil, pospinil, zničil dôveru...ani ja som nedala šancu. Nie každý má na to žalúdok, aby sa po nevere tváril, však sa až také zle predsa nič nestalo..Stalo. zlyhal na plnej čiare, vymenil, klamal a túlil sa k inej. Keď si nevazil, čo má, tak si to ani nezaslúžil... A druhá vec je vlastná sabaucta. Človek, ktorý má svoj istý hodnotovy rebríček a váži si sám seba vie, o čo sa oplatí bojovať a kedy to už nemá zmysel. Takže nech jeho rodina rieši ako ti ublížil, o čo svojou prizemnostou prišiel a nie viniť teba, že si mu nedala šancu a možno im ide len o to, že sa teraz musia o neho starat oni.

necitala som to cele...ale asi je to citovy vydierac...ked niekto naozaj nieco chce tak to urobi, a nie ze na to upozornuje... vsak pockaj..a uvidis co bude... ked "pojde" tak pojde ked nie tak nie...ved panecku, ty niesi povinna zit niekoho zivot a zachranovat..mas dieta ries dieta a seba...