Vykanie/tykanie svokrám
Vykáte svojim svokrám/svokrom alebo tykáte? Ak tykáte tak po akom čase ste si začali tykať?
Kým žili som im vykala.A môj muž mojim rodičom týka ,ale je zas o 14 rokov starší.Myskim si že keby je mladší tak mu to nenavrhnu 🤣
Svokrovci sú rozvedení, svokrovi vykám, ale so svokrou sme si potykali možno 3 roky dozadu, no stále mi to príde veľmi veeeeeeeľmi čudné. 🙈 Manžel sa zasa s mojou mamkou pozná odkedy bol malý chlapec, takže jemu to tykanie ide prirodzene a môjmu otcovi vyká.
Tykam uz velmi dlho,ani sme neboli zobrati,na jej navrh samozrejme. A odkedy mame dieta volame ju starka a mame vybavene oslovenie 🤣🤭
Tykali sme si, aj moj muž si s mojou mamou tyka. Keby mi deti dovliekli domov nevychovane tela, ktoré by mi vykalo napriek tomu, že sme si potykali, asi by sme spolu komunikovali dobrý deň a dovidenia.
Ved tykanie ti musia navrhnut.
Svokre, aj ked sa s nou uz nerozpravam som tykala, a svokrovi este vykam, on mne tyka. Bol nam aj ako svedok na svadbe, byvame v jeho dome ( nie s nim), a aj tak mu vykam. Je mi to take neosobne, keby sme si tykali tak by sme mali podla mna lepsi vztah. Ale cakam ze to navrhne on kedze je starsi.
@qetka mne sa to ale paci ked vnuca starym rodičom tyka. Maju iny vztah spolu. Ako napr ja s mojou babkou - ziadny.
Moji rodičia si s priateľom potykali v prvý deň ako sa stretli. Ja si s jeho otcom tykám tiež od prvého stretnutia, s jeho mamou si vykám a myslím že aj vždy budem. S úctou a rešpektom to podľa mňa nemá nič. Vykaním si úctu ani rešpekt nezískame, tú buď máme alebo nie.
Moj muz zacal tykat mojim rodicom hned a mne svokra povedala, ze jej mozem tykat az vtedy ked som mala tretie dieta povedala mi mas uz tolko deti co ja mozes mi tykat neviem ako by to bolo keby som mala menej deti
Vykam už 25rokov a nikdy by mi nenapadlo im tykat ale dcera ma snubenca a ten mne vyka ale s manželom si už potykali tak už to asi tak aj ostane 😉
Tykame sa. Po svadbe sme si potykali.

Vykám, inak ani v širšej rodine nepoznám asi nikoho kto by tykal 😃