Výlev...všetko sa kazí rad radom
Potrebujem to všetko dať von, nadlahcit to, čo vnímam, prípadne zistiť, že v tom nie som sama... Však to poznáte.
Mám pocit, že posledným rokom sa toho veľa kopí na našu rodinu. Začalo to mojím vyhadzovom z práce v 3 mesiaci tehotenstva ( áno - kvôli tehotenstvu). Potom partnera zosadili z vedúcej funkcie a tým sa znížil príjem. Potom sa pridal gestacny diabetes... Mala sa narodila našťastie živá a zdravá. Potom partnera trafila elektrika, bol na ňu napojený cca 5 minút, kým som vypla hlavný istic (neprajem nikomu zažiť a vidieť na vlastné oči.. ) Potom partner skolaboval v práci, opäť nemocnica, stredné ťažký otras mozgu... Potom absolvoval MR - tam mu našli kortikalnu fronroparietalnu a cerebellarnu atrfiu mozgu.. .. teraz zhaname neurológa. Potom dcéra padla na betón - sanitka do nemocnice, našťastie v poriadku. Nakoniec mysliac, že má staršia úpal, zrejme aktuálne bojujeme s hnisavou anginou... Aj vám sa zdá toto trochu dosť, či preháňam ? 😉😂

Mi to tak pride akoby ste si nedavali dostatocne pozor na seba ale tak zas niektore veci sa ovplyvnit nedaju
mas toho teda vela, ako poviem ti tak, ze ti to nezavidim, no inu moznost ako sa nejak pozviechat nemas. mas to prekoho robit, pre koho bojovat a neboj sa vsetko sa po case na dobre obrati
@lalota Tak áno, je toho dosť, ale ten vyhadzov z práce kvôli tehu by som tak neradila, lebo to je protizákonné, mala si sa brániť a nemohli by ťa vyhodiť, ked si bola v ochrannej lehote. Ja som tiež zažila takýto perný rok kedysi, najskôr rozchod s partnerom po 7 rokoch spoločného bývania, potom výpoved z práce kvôli kríze, sama s dieťaťom a bez penazí, malý naviac nevyliečiteľne chorý, potreboval drahé terapie, atd. No všetko sme ustáli a postupne to išlo k lepšiemu. Tak sa drž, hádam sa to spraví časom aj u vás.
dlhšie obdobie rozvodu a problémy s peníazmi, na povrch vyšli podvody exa, potom chvíľu dobre, mama ťažká operácia srdca, otec skolaboval, neskôr sa zistili že infarkt, potom chvíľu dobre - otec ťažko ochorel, ja som dostala vyhadzov po 25 rokoch a následne otec zomrel. nejaký rok dva celkom dobre v rámci možností ale blbá nová práca, potom nová dobrá práca a v jeden rok 4 pohreby, potom pár mesiacov kľud, svokra rakovina prsníka, chvíľu kľud - po 14 rokoch od rozvodu problémy s ex dlhmi a teraz s bytom kvôli nemu a svokor rakovina nádor na hrubom čreve, mama po 2 operáciách chrbtice, jej zdravotné problémy, ja skrátený úväzok teda aj príjem, no čo ma ešte čaká ,,,,
život je naozaj ako EKG raz hore rad dole, boli a sú aj pekné chvíle, len niekedy nás tie smutné prevalcujú viac ako by sme chceli.
držte sa všetky babuchy, sme silné ženy, zvládneme viac ako kone

@lalota ja to poznam ale nie takto brutalne ako to mas ty ale nepomyslela si aj na to ze je to tvojim myslenim?lebo skus to opacne....nevymenuvaj si furt to co sa ti deje zle ale to co je dobre v tvojom zivote ja som si v najtazsich najtemnejsich casoch svojho zivota viedla dennik taky kalendarovy.teda kazdy den som si don zaznacila to za co som rada a vdacna robila somto asi pol roka rok a cuduj sa svete svet sa mi zmenil presne podla mojich snov o ktorych som snivala a bazeny a domy to neboli...takze je to vsetko len v tvojej hlave vsetko zle je na nieco dobre a po dazdi vzdy vyjde slnko ale naozaj vzdy aj ked teraz mozno neveris ani ja som vela krat neverila ale je to tak ver mi hlavne je ze sa mate radi ze ste vsetci spolu ako rodina a ste zdravi ostatne pride neboj toto co sa to deje je len nejaka slucka osudu ktora sa ti opakuje teda stale nieco zle ale musis sa z toho vymotat hlavne laskou a tym pozitivnym myslenim tak ti drzim palce!

Juj vela smoly, to by nenechalo nikoho chladneho, ALE je tam aj vela stastia - vela z tych situacii mohlo dopadnut aj horsie. Pozri, zijete, stojite pri sebe, takze dobry zaklad mate. S tym zdravim drzim palce. Ak mas pocit, ze je toho na teba privela, zahrn do programu veci, co ti robia radost. A vela spat, kvalitna strava, cerstvy vzduch, pohyb. Mysli na dodrzanie tychto zakladov - to cloveka povznesie na neuverenie a doda energiu na riesenie komplikovanych situacii