Výlev...všetko sa kazí rad radom
Potrebujem to všetko dať von, nadlahcit to, čo vnímam, prípadne zistiť, že v tom nie som sama... Však to poznáte.
Mám pocit, že posledným rokom sa toho veľa kopí na našu rodinu. Začalo to mojím vyhadzovom z práce v 3 mesiaci tehotenstva ( áno - kvôli tehotenstvu). Potom partnera zosadili z vedúcej funkcie a tým sa znížil príjem. Potom sa pridal gestacny diabetes... Mala sa narodila našťastie živá a zdravá. Potom partnera trafila elektrika, bol na ňu napojený cca 5 minút, kým som vypla hlavný istic (neprajem nikomu zažiť a vidieť na vlastné oči.. ) Potom partner skolaboval v práci, opäť nemocnica, stredné ťažký otras mozgu... Potom absolvoval MR - tam mu našli kortikalnu fronroparietalnu a cerebellarnu atrfiu mozgu.. .. teraz zhaname neurológa. Potom dcéra padla na betón - sanitka do nemocnice, našťastie v poriadku. Nakoniec mysliac, že má staršia úpal, zrejme aktuálne bojujeme s hnisavou anginou... Aj vám sa zdá toto trochu dosť, či preháňam ? 😉😂

no dost to veru je.. ja mam pocit, ze su roky ked sa vsetko sere, potom su roky ked je vsetko tak relativne priemerne a potom take, ked je skoro vsetko super.. my sme mali velmi narocny minuly rok, tento je zas taky light.. asi aby mi nepreskocilo.. drzim palce
Je to len veeeelmi hlúpe obdobie. Musíš to brat tak ze manzela trafila elektrina ale žije, dcéra spadla na betón ale vďakabohu je vporiadku, musíte sa presťahovať, ale snad vam tam bude lepšie,....
Nepozeraj späť co sa stalo. Držím vam palce aby sa vam už diali iba dobre veci 🍀🍀🍀
@deti95060810 pre mňa je najhoršia ťa atrofia, ešte nevieme čo nás čaká, možno aj demencia v skorom veku.
@deti95060810
Ty si fakt strašne sprostá...niekedy si už myslím že to robíš naschval, lebo si neviem predstaviť že až taký tupolín môže existovať
@lalota Tak ako u mna nic take hrozne len manzel zacal v oktorbri nevladat takze od novrmbra pn stale doktory az v polke aprila nastupil do prace takze peniaze nic moc, nato v januari havarka auto na totalku bohuzial nasa chyba takze poista nepreplatila, dotoho mastna pokuta nastastie sa ale nikomu nic nestalo, zdravotny stav stale nedoriesi nikdy nevieme kedy zase Pn ale na teba nemame
@pribinak občas mamina, samozrejme aj partner, podľa možnosti. No zistila som, že bez detí som sa Skôr opúšťam. Mama si staršiu zobrala na 3 dni a ja hotova, tak unavená, že som nemala chuť ani jeste a jedlá až večer, keď partner prišiel z práce. Nedokázala som sa premôcť, ale o najmladšiu som sa normálne starala. Keď ich mám obe, tak v podstate má ťa staršia núti do istého režimu a vtedy normálne fungujem.
@lalota ked to vidim takto spisane pokope...ano je toho vela. Ale vyluc aspon z toho veci ktore sa stali a nezmenis ich ( vypoved, zosadenie z funkcie, diabetes, elektrika) - to je minulost. A deti budu chore a padat kade tade este mnohokrat - to musis brat ako fakt a nepridavat si tym na uzkosti. Riesit treba zasadne veci...byvanie a zdravie partnera. Aj tak mam pocit ze to s jeho zdravim je taka lavina, ktora mozno zacala tou pracou ...ci nie? Ono zle obdobia ma kazda rodina podla mna. Nepoznam nikoho kto by nezazil taketo "dole"...zivot je proste sinusoida...raz si dole , raz hore.
Je Toho dost ale si zahrnula veci aj z minulosti. Asi sa v tebe nahromadil stres. Vsetky tie veci su ako suche listy na travniku nezda sa to tak vela ale ked ich nahrnieš na jednu kopu je Toho dost. A teraz sa sustrediš na tu jednu velku negativnu kopu. Teraz tu kopu mozes pozbierat a zahodit upratat si dvor. Alebo to nechaš tak a život -vietor to porieši odfuka preč. Sustred sa na to pozitivne že mas dve deti mas partnera a mozno sa prestahujete niekde kde vam bude lepsie Alebo tam stretneš nejaku dobru novu kamošku. ..keby som mala vymenovat zle veci co som v mladosti zažila.. vela trapenia a bolasti ale stale viem že som mala aj štastie a život je dar každy den 6feet nad zemou je dobry den. Mozno sa potrebuješ porozpravat s partnerom o tomto ako sa citiš potrebujes verit že vsetko bude ok. A mozno potrebuješ odbornu pomoc ak toto nie je iba nalada a trva to dlhšie. Nieco proste urob aby nastala zmena otvor sa ludom okolo seba ak to sama nevieš zvladnut nie je na škodu požiadat o pomoc
Tento pocit zúfalstva veľmi dobre poznám. Tiež sme mali rok, kedy som si myslela, že sa zbláznim. Kamaráti sa z nás "smiali", že s nami nikam nebudú chodiť, lebo kde sme išli my, tam sa niekomu z nás niečo stalo. Uniknutie smrti nevynímajúc. Ale zlepšilo sa to. Ako písala niektorá kočka vyššie. Sú obdobia, kedy má človek pocit, že viac už nezvládne a potom príde obdobie, keď to bude fajn. Ale či ti slová pomôžu, neviem. Držím päste, nech je to celé čo najskôr za vami a vy si budete život opäť užívať.
@lalota ja som raz mala take zle obdobie 5 rokov, preslo to nastastie a je zase fajn, neboj nic netrva vecn e
@lalota ahoj, mrzi ma to s tvojim muzom. Drzim palce ze to bude ok. Mozno ta povzbudi ze v tom nie si sama. Ja mam 2,5 mes synceka, manzel je vkuse prec a ja mam nonstop laktacnu krizu. S financiami je to tiez bieda, ale co som chcela napisat je hlavne ze uplne chapem tvoje obavy o zdravie. Moja mamina sa uz rok a pol lieci na rakovinu. Pluca...a 4 cm metastqza v mozgu. Vybrali jej to v BB z mozgu, ale taka operacia nie je bez nasledkov...odvtedy vkuse chemo, vazi 43 kg a nadory sa rozliezli do priedusiek, prs, pecene. Teraz uz ma aj opuchnute a bolestive uzliny po celom tele. Par dni po narodeni maleho jej vyberali najvacsi nador z prsnika. Chemo uz nezabera, koli operacii mozgu ma velle bolesti, lenze uz nezaberaju ani lieky na bolest. Je to hrozna bezmocnost, dufam ze vam sa.ten zdravotny problem vyriesi. Vsetko ostatne je na pre, ale da sa zvladnut. Drzim vam palce...
No mas toho hodne veru...mne v takychto zlozitych situaciach pomaha mysliet na slova mojho dobreho kamarata - zivot je ako "ciara zivota" na ekg - raz si hore, raz si dole. A vzdy ked stupas zdola hore, si zas o nieco silnejsia. A okrem toho po kazdej burke vzdy znova vyjde slnko. Vzdy 🙂 tie dobre obdobia ta pripravuju na tie tazke a po tazkych vzdy pride nieco nove, lepsie....a ked sa tak spatne pozeram na svoj zivot, vzdy to tak bolo - raz hore, raz dole a vzdy ked som bola uplne na dne a myslela som si ze uz lepsie snad ani nikdy nepride, prislo. Uplne vzdy. Tak hlavu hore - cim mizernejsie na tom si, tym vacsie pozitivne prekvapenie ti zivot opat prinesie 🙂 Drz sa!

A ešte som zabudla zásadnú vec - medzičasom sme sa dozvedeli, že sa musíme odsťahovať. Prosto super. Nemyslíte ?